Wilma 4 år

Så fort de går! Wilma blir redan 4 år idag! Kommer ihåg när vi var på förlossningen, de var såååå långdraget! Men de hotade med ett kejsarsnitt så då kom hon:) hehe! På radion var Marlena eller vad hon heter, som sjöng i melodifestivalen så vi skrek ikapp;) hehe!
Innan Wilma kom ut så var vi säkra på att de var en pojke så när hon hade kommit och de visade upp henne så sa jag till Johnny: Titta de blev en pojke, bm sa: nä du får nog titta igen och de var en lite prinsessa ❤

Igår hade Wilma sitt första egna barnkalas och hon var så lycklig efter sitt kalas! Toppenlyckat!

Kalasat hela dagen idag och hunnit med en bandymatch för Melwin! De förlorade tyvärr!

Imorgon går jag på långledighet! Så jävla skönt!

Kram kram Mona


Avundsjuk!

Jag jag skulle oxå vilja säga att åååå om en timma får jag helg!
Men jag får gott jobba hela helgen! Vardag och helg är ungefär samma sak på mitt jobb!
Skulle vilja skola om mig men vet inte till vad? De är ju lönen som spelar stor roll!
Vill inte går ner i lön om jag byter jobb men de kanske e värt de för att slippe helger? Inte vet jag! Sååå otroligt svårt!
Mina arbetstider är ju toppen annars! Jag kommer att vara ledig från måndagsmorgon kl 10 till nästa måndag kl 10 och de är ju underbart att få vara hemma med barnen så länge! Kanske e värt att jobba nån helgdag:/

Min pappa e bäst! Sprang in på Ikea fast han egentligen inte hade tid, Ville ju ha hyllor till Wilma till hon fyller år! Så hon ska få hyllor och en arbetslampa till sitt rum av oss som kommer att passa bra till skrivbordet hon kommer att få av pappa, Maria, Malin och Tommy:) Toppen när hon får saker som hon verkligen behöver, istället för en massa leksaker som bara ska ligga i en låda, hon har så mycke leksaker redan!

ÄNTLIGEN har vi köpt en husbil! Jag är såååååå glad, kan inte beskriva hur glad jag e!
Är så glad över att vi har kunnat spara ihop till nästan hela oxå är så stolt över oss! Nu är de bara att börja spara till nåt annat då! I framtiden blir de nog en nyare husbil så de är väl bara att börja spara nu:)
Men jag är sååå sugen på en resa till Ullared! Tror jag och mamma ska åka i april!

Ha en trevlig fredag alla mina vänner ❤❤❤


RSS 2.0