Jag är världens lyckligaste ♥ ♥ ♥

Har varit på badet med Melwin idag och busat lite:) Han är såå duktig i vattnet nu min lilla gofis:)
Han ska börja på Lek och Plask på torsdag, får se om han blir ännu mer van med vattnet, han har ju varit sååå rädd förut.

Jag har varit ledig sen i måndags nu, skööönt, de behövs verkligen, är ju sååå trött nu för tiden.
Imorgon ska vi till Snöån med mamma, Hans, Rolle med familj och åka pulka/bob/tefat. Ha med lite korv och grilla, sååå klart varm oboy:) De går ju inte att vara utan när man är ute och leker...
Kommer bli skoj och se mamma i pulkan, hehe. Är sååå skoj när de vill vara med på allt... Älskar min mamma och Hans, ni betyder väldigt mycket för oss. Men de vet ni ju redan:)
Ska jobba imorgonef oxå men jag slutar kl 7 på söndagsmorgon,.

Har varit och köpt färg till listerna i hallen, så nu ska de börjas där ute. Ska börja måla på måndag hade jag tänkt:) Så tapetseringen kan bli av nån gång, den SKA vara klar innan bebis tittar ut, vill ha den nya mattan i hallen oxå, blir golvvärme en liten bit in från dörren:) Johnnys ide men han får bestämma de...hehe.

Nu har vi nästan fått ihop till våran efterlängtade platt tv. Har hittat en 50 tum som vi ska köpa... fattas nån tusenlapp bara, så nästa löning blir de nog en:)

Du ska veta gumman att jag tänker på dig, jag tror att ditt beslut blir bra hur du är gör, men bra att du pratar med honom, så han får säga sitt... Jag ställer upp, vilket beslut du än tar:) Myyyys.

Var på UL i tisdags och allt såg bra ut, ännu en gång. *SKÖNT* SKa dit igen den 16 feb..Längtar redan som en tok...
Skulle ha varit till BM på måndag men jag ändrade tiden tills nästa måndag för storasyster ville såå gärna med och lyssna på bebisens hjärtljud:) Så klart hon får de... Ska bli sååå skoj när ni kommer och nnu roligare att följa med er hem en sväng oxå:)

Vill ha MARS nu...♥ ♥ ♥

Ikväll blir de hemmagjord pizza och myyys vid tvn med familjen. ♥ ♥ ♥

Puss och kram alla<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Jobbarhelg:(

Jaha ska jobba i helgen nu då, men jag har ju varit ledig sen förra torsdaen så jag ska inte klaga...Hihi. Måste ju jobba för att få pengar så.
Igår fick vi en trevlig överraskning med posten, Johnny öppnade kuveret och däri ligger de en lönelapp från hans gamla jobb och de står att han skulle få 3200 kr så de är väl bara att tacka och ta emot, så de lägger vi till platt tvn som vi ska köpa så nu har vi fått ihop pengar till dem:) Super nice... Nu får vi börja spara till en ny soffa istället då. Gött gött. De är oxå välbehövligt, har haft våran soffa sen vi flyttade ihop och de är ju ett antal år sen...Haha.

Igår plockade jag lite godis, Johnny var till äppelbo och köpte sparken till Melwin som han fick av mormor och morfar:) De blev en sån där röd...super nice. Han får väl spara den till nästa år om de inte blir nå mer vinter. De ska då snöa imorgon, gött gött.
Melwin ska vara hos mormor och morfar ief när jag jobbar för Johnny jobbar oxå idag. Han säger lika som alltid, ååå äntligen får jag åka till mormor, hehe. De var de första han frågade när vi kom upp idag, ska vi åka till mormor nu. De skulle ut och åka pulka i storåsen sen, om de inte blir för mörkt.

Natten till igår hade vi besök av en varg på gården här i LiljasHol, hua... Lite scary att gå ut med hundarna när de är mörkt vill jag lova.
Mamma och HAns var hit igår och fikade med oss, Hans har ju börjat jobba igen. Vi blev lite bortskämda med barnvakt när han var arbetslös...hehe.

Ska nog leka lite med BÄST idag...:) Får passa på när vi är lediga samtidigt...

Snart kommer syster och Max, super skoj...♥ ♥ ♥
Puss puss<3<3<3<3<3

De tickar på;)

Vecka 31 - 20 jan - 26 jan 2009
Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av t.ex stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som t.ex att gå i trappor och bära tunga saker.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

♥ ♥ ♥ ♥

What a wonderful world;)

Snöar idag...eller snarare de yr snö ute, blåser som faan och är iskallt.
Ska försöka mig på och dammsuga idag, har nte känt mig så bra de senaste dagarna, blir lätt yr i huvudet och känner mig allmänt sjuk fast jag inte är de, men de är väl graviditetet som tar ut sig lite kanske;)

Helen och Jörgen var här i helgen, så skoj...Vi fick en sååå snygg tavla, super stor som vi ska ha i tv-rummet. Så skoj när man verkligen får de man önskar sig...hehe. Melwin fick ett ballong spel och ett data spel med katten Gustav. Han och Helen har spelat ballong spelet hundra ggr tror jag...hehe.

Snart är de UL igen då, bara en vecka kvar...Hihi, så skoj skoj. Få ännu en underbart fin bild...Melwin ska få följa med och kika på lillebror/lillasyster. Han tjatar på mig varje dag, om när bebisen ska komma...Hehe. Min gullunge.

Johnny är ledig idag me, skönt när vi har långledigt tillsammans, men jag är ju ledig tills på fredag, tog ju semster imorgon. Skönt...

snart får jag min efterlängtade klänning från meandi, en grå plyschklänning...Såå mysigt. Idag kommer min kokbok, Leila bakar...Hihi.

Imorgon börjar kyrkis igen då, skoj skoj.

Älskar mina pojkar så oerhört mycket.
<3<3<3<3<3<3<3<3♥ ♥ ♥ ♥ <3<3<3<3<3<3<3<3

Tycker att de är lite tråkigt...

men men kan ju inte göra så mycket åt de...

Nä nu till nån roligare... Idag kommer älskade syster och Jörgen, blir nog lite spel och bara umgås ikväll. Mamma och Hans kommer hit och äter med oss oxå, en riktig familjekväll..hehe. *MYSPYS*

Nu ska vi till nordanåker och skridskor, så Melwin får träna, skoj om ha vill spela ishockey när han blir större:)
Emma, Elin och Annica ska med oxå...skoj skoj.

Fick vakna till en helt underbar morgon idag:) Älskar er mina pojkar...
Är nu ledig till nästa fredag, helt underbart...Har tagit semester på tisdag för de var så dumt med Johnnys arbetstider, mormor och morfar jobbade me, hade väl kanske kunnat bytt dag men de är ju skönt och vara hemma oxå, måste passa på nu när vi har en vikarie som vill jobba mycket:)

Nu ska jag borsta mina tänder och klä på mig och åka till skridskobanan:)
Håller tummarna stenhårt för dig och Lolly idag, Madde...Hoppas att de går super bra...
Puss på er alla...

Sjukskriven!

Japp, var till läkaren idag och han sjukskrev mig 25% för att jag är sååå trött och bara tänker och tänker hela tiden. Känner mig orolig nästan hela tiden denna graviditet, de börjar ju närma sig. Blir helt slut av att tänka på allt hela tiden. Men de är väl inte så konstigt att jag tänker hela tiden heller på de som hände förra gången. Jag vet ju hur de kan sluta, men denna gång ska de gå bra, så är de bara.
Hellre bli lite sjukskriven än att bli helt mot slutet, får ju ingen havandeskapspeng så, de är väl bara att kämpa...

Har varit till BÄST idag och fikat lite, alltid lika trevligt:) Tur att du fick dig en matlåda, hoppas att den smakade:) Jag och Melwin var till världens bästa mamma/mormor och morfar idag och käkade mat, KLIMPSOPPA, I lööööööv:)
Sen åkte vi hem och fick besök av Helena och Herman en liten sväng...

Imorgon blir de storstädning...PUH, vill inte men men de måste göras:) Ska se om jag kan hitta nå fina och snygga gardiner till köket oxå;) eller oå tror jag att jag ska köpa  tyg och sy hissgardiner själv;) Har hittat en beskrivning på de...SKa bara hitta de tyget jag vill ha;)
På Ef imorgon bär de av till badet med Anna,Egon och Hampus, Johnny och Melwin. Johnny ska bara jobba lite extra först från halv fem till 14.00. Efter badet blir de mat på nån resturang, mums mums:)

På lördag kommer Helen och Jörgen...Suuuuper skoj. Längtar verkligen:) hehe...

Nu ska vi gå och sussa, imorgon är en annan dag. :)

Tycker att allt är sååå underbart just nu, kan inte bli bättre, Lovely...Hihi...
Puss puss♥♥♥

Jobb, jobb!

Ska iväg och jobba ikväll. Ska snart hämta Melwin på dagis, sen skjutsa honom till mormor och morfar, han ska sova där inatt. När jag sa de till honom i morse så sa han äntligen får jag sova där igen...hehe. Han tycker de blir för långt mellan gångerna nu tror jag...hehe. Johnny jobbar imorgon me, sen är vi ledig tills torsdag, både han och jag:)skönt.
Får fint främmat i helgen, ååå äntligen får jag träffa er. Jörgen och Helen kommer hit, vi ska fira lite jul i efterhand:) Skoj skoj.
De kommer på lördag och stannar till söndagen, bra att vi köpt ett element som ska vara i stugan nu då;)

Imorgon ska jag Johnny och hämta sprken som Melwin fått av mormor och morfar, tur Johnny har kontakter nu när han kör lastbil, de kostade ju inte så mycket då...hehe.
Synd bara att snön försvann, men de kommer ju fler vintrar, nu har han ju en egen iaf:)

Har nyss gjort upp eld, lite kallt här inne, skönt för älsklingen om de är varmt när han kommer hem från jobbet:)
Han får vara hemma och mysa med hundarna:)

På fredag ska vi byta olja i bussen och passaten, passade ju bra att Johnny fick presentkort på Åhls i julklapp, då kan vi köpa olja för de...Bra bra:)

Vecka 29+0


Nä nu ska jag lägga mig i soffan lite innan Melwin ska hämtas och jobbet kallar..
Puss och kram alla <3

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ja nu har vi avklarat ett till UL utan anmärkning. *SKÖNT* Helt underbart att få se de lilla livet i magen:)
De ä inte länge kvar nu, längtar så...bara 8 veckor:)

Var på badet igår och simmade, skönt. Jobbat hela helgen, längtar tills jag bara ska få vara hemma... Men då blir de nog babysim i Äppelbo om Helena har de kvar då:)
Snart är vi långlediga igen, skönt skönt... Ska se till och åka till Helen och Jörgen då och byta lite klappar, längtar tills vi får träffa storasyster och Max, Melwin pratar om Max nästan varje dag, saknar dem sååå. Så jobbigt och bo så långt från varandra, tänk om vi hade bott närmare, då kunde vi ses varje dag, Melwin och Max kunde leka jämt:)
Vet att mormor me önskar att ni bodde närmare så hon fick träffa er oftare, hon hade oxå varit hos er nästan varje dag om ni bodde här...Synd på avståndet...

Snart ska vi till Ikea oxå:) Längtar..tror att vi bev full bil, ska ha våran buss så vi får plats med allt...hehe.
Var och köpte hjärtlampan förra vecka, ååå den är så fin, antar att Helena redan fått upp sin, såå fint hon får i hallen. Så fint med bara vitt och grått på väggar och panelen och utsmyckningen.
Ska ta och fixa till en egen tavla med en dalahäst:)
Måste åka till Camilla i nås och handla lite oxå:) Hon har sååå fina saker...

Imorgon blir de julgransplundring i Vansbro, de var ju inget förra veckan, morfar lurade oss...hehe. Signe blev alldeles galen när jag berättade de, men imorgon ska hon få följa med iaf:)
Ska till Madde med kabeln som Johnny har fixat, snart får vi en ny telefon av dig:) hehe...

Nä undra om jag ska ta och göra nån nytta idag då? Ska ut i stugan och plocka ner julsakerna, sorgligt...Älskar julsaker..

Älskar mina pojkar, ni är sååå underbara. Måste vara världens lyckligaste...
Vill att du me ska må bra min BÄST, vill inte se dig sååå nere, säg till om jag kan göra nåt.
Puss och kram alla...<3

Dagarna går och går!

Faaan vad dagarna går fort, fast man inte gör så mycket. Bra e ju de, för vi vill ha bebis utanför magen nu...Har kommit på 3 killnamn som jag skulle vilja ha, nåt av dem iaf:) Johnny har inte kommit på nåt än... Flicknamn är redan klart...Men de är hemliga allihop:)

Ååå, igår plockade vi ner granen, fy vad sorgligt, är ju så länge kvar tills nästa jul. Egentligen ska man ju inte plocka bort julen förän tjugande knut, men jag vill ställa upp lite på vinden, är sååå fullt här nere. Har julgardinerna, stjärnorna och stakarna framme ett tag till. Utebelysningen me så klart.
Ikväll ska vi på julgransplundring, skoj skoj. Bäst och Signe ska me oxå...
Ska snart ringa Helena och höra om vi ska åka till precent i nås och köpa våran efterlängtade hjärtlampa, som jag ska ha i hallen. Sen ska jag bara köpa ett väggstativ med korgar, sen har vi allt till hallen, så de är bara att börja, när vi får ork:)

Idag var de ju nästan sommar ute, bara 6 minus, men de blåser som faan. Kanske orkar ta oss en promenad idag, Johnny trodde han fått magsjuka natten till igår men, han behövde bara på toan en gång, mådde illa hela dagen, men sen inget mer. Knepigt... Jaja, skönt att de är lindrigt iaf:)
Vi som skulle ha varit till Stockholm igår på disney om ice, mamma skulle ha bjudit oss, men men, får åka på de nästa år. Då kan syster och Max följa med oxå:)

Imorgon blir de UL i Falun, ååå så vi längtar, Melwin får vara på dagis, så mormor och morfar hämtar honom där, sen åker de till Emma och Elin på julgransplundring:)

Nu blir de lite frukost...
Saknar våran lilla Leo...♥♥♥
Kram på er alla<3

God Fortsättning alla vänner!

Nytt år med nya möjligheter..kommer att bli de bästa året någonsin...Hihi.

Ja, gårdagen var väldigt trevlig... Rolle, Natalie, Lisa-Marie och Isak var här. Vi käkade trerätters, underbart gott. Men vi orkar ju tyvärr inte med nå kex och ost, så de får jag och älsklingen götta oss med ikväll:)
De kom ingen farfar och sköt med Melwin detta nyår, men vi hade ju köpt egna iaf...Var ut till grannarna och sköt raketerna. De var Tony, Annica, barnen, Annicas far, Tonys mamma och Lasse. Ulrika, Ebaa, Fredrik, Henka, Jenny, Wille och Anton.
Första nyår på många år som alla varit nyktra...Johnny tyckte att han druckit för mycket öl under jul så han ville inte, Rolle hade jour på bärgaren, jag kan ju inte och Natalie tror jag inte dricker alls, men de var skönt att ingen var berusad, hade super trevligt iaf.
Innan vi skulle lägga oss, så gick Johnny ut med hundarna, så de skulle få nattkissa, då sprang väl Ester iväg, var rädd för alla smällare som small runt om oss, hittade henne ingenstans, tog bilen och åkte och leta, efter en stund ringer Bengt och Anita och talar om att de hittat henne. Vet inte vad jag skulle göra utan min lilla bebis.

Vaknade vid fem imorse av att Melwin kom till och och spydde på golvet, men vi trodde att de var för att han ätit så mycket gött under kvällen, men när vi satte oss till frukosten så hann han bara ta en sked fil sen spydde han i tallriken...
Jaha nu är magsjukan här! Han är för övrigt väldigt pigg för att ha magsjuka, leker och donar, så fort han äter nåt så spyr han förutom två piggelin som han fått i sig iaf. Stackars lilla Melwin, våran lilla prins.
Vi skulle ha varit till snöån och åkt lite pulka och bob idag med Isak och familjen, Signe och Madde skulle oxå ha varit me, men vi får se till helgen om vi är friska då...Mysigt och grilla lite korv och fika ute i kallan.

Ska jobba imorgon då...24 timmars pass, Johnny ska jobba me, så Melwin får nog åka med pappa till Borlänge imorgon med lastbilen, Skoj för han...

Åååå, saknar mamma och Hans, var hem dit idag och matade fiskarna och såg till så att de var varmt inne och de var mer än varmt, skönt de, nu står de inte på förän de kommer hem...De hade handlat lite till Melwin och Max:)

Ååå snart dax för UL:) Bara några dagar kvar.
Älskar mina pojkar så oerhört mycket...<3
Ska mysa lite med Melwin nu och se på folkrace från 2006, han vill inte se nya filmen från 2008.

Kram och god fortsättning på de nya året!

RSS 2.0