God jul!


Lika igen...

eller de har väl aldrig avslutats kanske?
Usch och fy!

Vill inte alls, men men!

Har fått tid till op på Wilma, ååå vad jobbigt de kommer att bli, men så bra efteråt! Hoppas ja! Tänk vad skönt när hon kan äta och sova som vanligt!
Kanske gå upp lite i vikt! Hon har gått ner nästan 2 kg sen i somras:(

Längtar tills ikväll, vill ha fredagsmys med familjen, kanske ett bubbelbad innan de blir god mat!

Vi har kommit så långt med de nya rummet, ååå så härligt! Väntar på rörmokaren bara, tror han kunde komma idag:) elektrikern var hit i onsdags och Ihlbäcks var hit igår och satte upp en persienn:)

Puss och kram // M


Väntar...

Bara att vänta på operationstid då!
Våran lilla prinsessa <3


Julbak!

Fixade knäck och knäckbräck i micron igår! Griljerade även skinkan! De var ju hockey på tv så jag donade i köket istället!
Sydde en ny mössa åt wilma oxå:)
Jag har mera tyg kvar då är de nån som vill köpa så kostar de 100 kr, fodrade eller utan foder:)

Ikväll blir de bingo i Vansbro:) med mamma och Emma Sundman!

Puss på er alla //M


Julmarknad!

Skulle vilja åka till Falun idag på julmarknad, skulle vilja göra nåt utan barn för en gångs skull!
Johnny lär väl snickra i Melkers rum så vi andra åker till mormor och gör julkorv eller "mormors korv" heter de, Min mormors korv:)

Hoppas ni får en mysig andra advent!
Puss// M


Vaken natt!

Fast inte med Melker, han har sovit hur bra som helst! Men Wilma har hostat fram till kl 02.30 så de blev inte mycke sömn inatt:/ Till slut gav jag henne varmt vatten med honung i och hon somnade på en kvart! Mycket bättre än hostmedicin!
Idag blir de en inne-mys-dag för mig och de små! Johnny ska snickra i Melkers blivande rum, skönt att de nya fönstret är inne iaf!
Sen tror jag att Johnny och Melwin skulle åka till Leksand på hockey!

Nu blir de nog melodikrysset!

Puss puss//M


Krupp!

Ja krupp var de på agendan idag! Melker har fått inhalera idag! Varför ska de få problem med andningen alla våra barn:/ men nu e han ok, hoppas att natten blir bra nu oxå!

Kramar // M


Krupp!

Har suttit uppe med Melker sen kl 05 och klockan e nu 06! Tröttmössa.se!
Men han har krupp så jag måste sitta uppe, tur att de finns medicin mot de hemma!

Den 12 dec blir de Mora med Wilma, hoppas verkligen art vi kan få hjälp då! Men de kommer att vara långa dagar och nätter tills vi kommer dit!

Puss på er alla // M


Glömde ju...

...säga att jag, Melker och mamma var till Leksand och Insjön i tisdag och shoppade lite julklappar! Köpte två till mig själv! En stickspg med pendel, så nu har jag en EGEN! Härligt! Skönt när jag får mitt lilla snickeri;)
Den andra klappen var en av Leilas kokböcker, vill gärna ha den tredje oxå!

Ska beställa från BR till Melwin imorgon, sen är jag nästan klar, måste bara komma på nåt bra till pappa och Maria, om jag hade haft två händer att fixa med så vet jag precis vad jag ska göra!en jag kanske kan be min älskade plastfar om lite hjälp:)

Har faktiskt ont på mitt snitt, idag har de gjort sååå ont hela dagen, hoppas att de vänder snart! De värker i hela handen, upp i armen:/

Var upp och storhandlade på Hemköp idag och handlade för 1100kr för två veckor till 5 personer, de tycker jag är bra, väldigt ekonomiskt!

Nu ska nog jag krypa ner så jag orkar med morgondagen!

Puss på er alla //M


RSS 2.0