På bio ikväll...

De var verkligen längesen man var på bio:) Men de ska bli mysigt:) Rallybrudar är de.

Nu är iaf vårat tv-rum klart..Bara en ny tv-en platt-tv som saknas och ny soffa...men de blir de snart:) Blev hur nöjda som helst...skoj och fixa och ändra och äntligen få de som VI vill ha de...
     

Idag kom paketet med alla Melwin paket till han fyller år:) De gick snabbt, beställde dem i fredags. Paketet fick nästan inte plats i bak på passaten...hehe.
Ska beställa en platt-tv 22 tums med inbyggd dvd till Melwin i julklapp:) Har hittat en ganska billig...

Åååå vad jag längtar tills jag får snusa bebis, får väl snart träffa Edvin hoppas jag, ge han ett litet paket från oss...

Så glad jag är för eran skull:) Sååå otroligt roligt  :P

Ska nog till färgaffärn och beställa tapeter till hallen nu oxå, lika bra och köra på medans man är igång, de var ju så enkelt och sätta upp tapeterna när de var easy up ju:)

Ester är alldeles tokig, är i höglöpet och hon skulle verkligen ha behövt en hanhund just nu, hur dryg om helst..hehe. Har pipit hela natten, höll på och bli tokig på henne.

Nä nu ska jag ta upp min lilla gullunge ur badet innan vi ska på bion:) Mormor kommer och är barnvakt...:)
Over and out...
//Puss

Presenter...

i massor har jag nu beställt. Fast lite är från Mormor, morfar och Moster med familj. Skoj när Mewin får nåt som han verkligen vill ha...:)
Har en påse hemma här med, med leksaker till honom, han ska få MYCKET nu när han fyller eftersom vi inte köper nåt till honom annars under året.

Köpte en jätte fin dress på kappahl till Ebbas lillebror när vi var till Borlänge, jag köpte en likadan till oss me fast en annan färg eftersom den som var till Ebbas lillebror var ju naturligtvis blå. De var en heldress i plysch...hur mysig som helst, sen köpte jag ett par små tofflor till honom,
Mormor köpte ett par tofflor till våran bebis oxå:) Melwin fick sig ett par får ulls tofflor eller vad de heter...

Nä nu ska jag och min kära sambo måla taket igen i tv-rummet, så ska de tapetseras i ef:) Gött gött, hoppas att de blir klart idag...hihi. Super nice de kommer bli...
Sen ska vi till Vansbro och handla lite smått och gott. Till Åhls och hämta ut en sak till bussen, måste ha den hel när vi ska till Ullared...hihi.

Ska jobba 3 timmar i ef me...men men de går väl:)

Älskar mina pojkar...

Puss och kram alla ♥

Trött som as idag...

JObbigt. Sover lite knasigt på nätterna nu...Men men de hör väl till.

Har varit och plockat godis på Hemköp idag. Melwin är på dagis.
ska åka till Borlänge i ef med underbara mamma och Melwin. Ska bätra på naglarna:) Kanske shoppa lite me...hehe. Ska byta storlekar på två par skor jag köpte till MElwin sist vi var till Borlänge.

Nästa torsdag ska jag få komma till Mora  på ett UL på stora kroppspulsådern, eftersom jag har ont i magen, har haft snart ett år...finner ju inga fel..SUCK!

Lackade taket i tv-rumme en gång igår. BARA n gång kvar:) hehe. Blir nog tapetsering till helgen, hoppas jag. Så jag får börja med hallen nångång...

Hoppas att de funkar...Att hon fattar hur men ska göra...hihi. Vill ju ha...

Jätte GRATTIS till Fedrik och Ulrika till pojken, antar att han ska heta Edvin:) Hihi. De var en ganska stor pojk...Skönt att allt gick bra iaf. Längtar till våran tur...


Älskar mina pojkar, ni betyder allt. Puss på er..

Puss och kram alla!

Melwin och hans kusin Max:)

Melwin och kusin Max på Lek & Bus landet i Örebro:)

Fy faan vad jag är bra:)

åååå, har fått en fast anstllning på 100% så jävla gött....Jag är sååå lycklig,
Allt känns så jävla bra nu, finns inget i mitt liv som inte är bra. Allt är såå såå perfekt:)

Har städat och putsat fönstrena i hela huset idag, fy faan vad jag är duktig:)
Har haft besök av Helena, Herman, anna, Egon och Hampus. Hampus fick låna 2 par vinterkor av Melwin. Bra när man kan låna av sina vänner...

Nä undra om jag ska göra upp eld, börjar bli lite kyligt inne här. Ska nog ta ett bad sen me. Har väl fått ont i halsen igen...SUCK.
Ska börja brodera på Melwin födelsetavla oxå, bättre sent än aldrig:)

Älskar...

Puss och kram

♥ Familjen &Vännerna ♥

Är de bästa jag har. Var till Västerås igår med underbara Helena. Faaan vad skoj vi hade, trevligaste dagen på väldigt länge. Var hem till Tallskog och Roger...sååå jävla fint hus de har köpt då... De var riktigt de... Åkte ner på stan och Jennie bjöd på Lunch på tailänsk resturang...suuuuper gott. Hanna var med oxå.
Gick runt i lite affärer, måste ju passa på. Jag förstår varför Nadja älskar att shoppa i Västerås. Alltså hittade ju massor. Hittade en par sååå jävla snygga stövlar på din sko...Köpte väl dem, ganska höga var de, nästan under knät...Skit snygga. Köpte två tröjor på veromoda, en tröja på gina tricot, ett par byxor år Melwin på fixoni. Hittade ett par så jävla snygga kolaanna jeans, ska nog skicka efter dem istället. Ångrade att jag inte köpte dem, kan ju ha dem nu under hela graviditeten plus efteråt sen... Baggy jeans. De var ju lite dyra så jag blev ju så snål, haha.
Sen åkte vi vidare till IKEA, var tvungna innan vi hade gjort slut på alla pengar på stan...hehe. Gick två vändor på ikea, köpte ett dubbeltäcke till sängen, sååå mysigt och skönt vi ar soit inatt:) Varmt har de varit men sååå mysigt och ligga under ett helt stort täcke:) Presenter till Madde, lakan, påslakan, presenter till Melwin till han fyller år:)
Kollade ut vad morfar Micki ska köpa till Melwin när han fyller år;)

Johnny håller på och fixar funktionärer till FR tävlingen i Vansbro på lördag, så känner ni er manade att hjälpa till så varsågod:)
Ska jobba mycket extra denna vecka...gött gött:) Ska ju köpa en ny sandlåda nästa vecka til Melwin, den andra har ju ruttnat, såg vi när vi skulle flytta den. å de är bara att köpa en ny. Ska även köpa en gungställning, när vi får nästa lönen:)

Undra om man kan få köpa nå älgkött av nån iår då... Är de nån som vill bli av med lite så vill vi köpa:)
Men de finns väl ingen antar ja.

Ska ta oss en promenad nu, sen ska jag til Madde på lite fika, ska börja med taket i tv-rummet idag:) hihi...Nice nice.

Johnny och Melwin var på folkrace igår i Munkfors. Johnny kom etta i B-final. Så klart så var mormor och morfar me, De är med överallt på folkrace. De gillar och kolla när Johnny kör;) Melwin ringde några ggr igår och talade om hur de gick för pappa.

Älskar mina pojkar...

Puss och kram

 

Underbara älskade:)

I måndas kom Emma och Tim hit på lite kalas. Johnny fick en jätte fin bukett blommor och en skit snygg tröja av dem:)
Vi käkade glass och lite te... Melwin busade som en tok med Tim...hehe...

I tisdags kom min underbara systeryster... Älskar henne sååå mycket... Vill att du ska bo här i närheten...Så vi kan ses oftare...Melwin och moster Malin var till badhuset när jag jobbade. Bra att hon kom då när jag jobbade så vi hade en barnvakt:) JOhnny jobbade ju oxå.

Igår var vi med älskade mamsen till Borlänge.Hon skulle fixa naglar och jag fick 5 nya gratis där eftersom tippen hade ramlat av på mig, två dagar efter att jag var dit och gjorde dem... Kikade lite i affärer oxå.
Var till Barnens Hus så nu vet mormor vad hon ska köpa till Melwin när han fyller år:) Vill ju att de ska köpa nåt som han vill ha och en mssa småskit:) som bara ändå hamnar i ett hörn inne på rummet.
När vi var inne på barnens hus så hittade jag ett babyskydd för 798:- så jag passade på och köpa den, kanske lite tidigt men vad faan, allt kan ju hända när som helst. Vi måste ju ha en stol hur de än är så då var de ju bra och passa på när de hade rea på utgående färger. Den var blå/grå och jätte fin:)
Mormor köpte även tuschpennor som Melwin ska ha hemma hos dem:)

Idag ska Melwin ta kort på dagis...han var och klippte sig i måndgs hos Lyko, så nu är han sååå fin gllungen:) Fast de var han ju innan me men...hehe.
Ska till Hemköp och plocka godis idag och även konsum. Faan tycker att de är torsdag hela tiden..hehe.

Igår var Helena på UL...och allt såg bra ut, fick ändrat till 7 mars nu. Idag ska anna på UL, så ororlig hon var då. men de kommer att vara så bra ska du se.

Nä nu ska jag duka fram frukost, får se om sjusovarna kommer upp:) hehe...

Älskar min underbara familj...
Längtar efter fjärilen i magen... Bara 6 dagar kvar...

Puss och kram

Älskar ♥...

Igår var Melwin och klippte sig, han ska ju ta kort på dagis på torsdag..skoj skoj...Älskar de svartvita korten...
Besiktade bussen igår me, de var et litet fel som Johnny själv kan fixa...som vi visste om redan. Skönt de...
Tänk om nån nu bara kunde köpa passaten så vi kan köpa oss den efterlängtade husbussen:)

Har varit på kyrkis idag, när vi satt och fikade så kom älskade syster:) Melwin blev sååå glad, slängde sig i armarna på henne. Melwin är hemma med henne nu, passade bra att hon kom idag när jag jobbar. Johnny var snart hemma oxå...
Melwin och moster var till badet idag så jag och min brukare var dit och kollade när de badade. Hon blev väldigt sugen på att ta sig ett dopp, ska nog gå dit nån helg när jag jobbar:)

Imorgon ska jag, mamma, lillasyster och Melwin till Borlänge och shoppa lite. Mamma ska fixa till sina naglar oxå:)
Sen blir de nog lite jobb på kvällen, på hemköp:)

Ååååå, på lördag ska jag och Helena äntligen till Ikea, inget speciellt mer än en kruka som jag ska köpa, men de blir väl alltid nåt, Får ju lön på fredag igen:) Tror jag skulle handla nåt åt Filip iaf:)

Ringde och beställde stuga i Ullared i november oxå..Skoj skoj... Längtar, inget speciellt jag ska köpa där heller, men lite julklappar blir de nog och lite saker till hemma:) Skönt och bara komma iväg nånstans... Man hittar ju alltid nåt bra där nere iaf:)

Bara en vecka kvar...♥

Älskar att älska mina pojkar...och fjärilen i magen♥
Men jag hatar att vänta...:)
Puss och kram

Trött...

Ja som vanligt, men de hör väl till:)

Har nyss varit till vansbro och plockat godis på konsum...Melwin är på dagis, ska strax hämta honom.

Åååå, nu har vi bytt å jag kan åka till Ikea nästa lördag...gött gött... :) Jag och Helena ska dit och träffa Jennie:)
Johnny ska ju ändå på folkrace då...

Imorgon blir de folkrace i Borlänge, tror att de skulle bli regn, så de är väl regnkläder som gäller förstår ja...

Ska till Malin och Axel i eftermiddag så Melwin och Axel får leka lite:)

Älskar min familj så oerhört mycket. Ni betyder allt för mig...

Puss och kram alla

En dag i falun:)

Har varit till Falun idag med min älskling. Åkte vid nio när vi släppt av Melwin vid dagis... Strosade runt på stan i falun...Var in på babyproffsen för att kika efter en bilbarnstol åt bebis som vi ska köpa sen, om ingen kanske vill köpa oss en:) hehe... Nä då vi köper en sen efter nyår nån gång...
Köpte ett par fodrade gummistövlar och ett par mysbyxor åt Melwin. Jag köpte mig en svart snygg t-shirt för hela 62 kr på JC, var ju sån rea där:) Johnny hittade inget... Var upp på kinaresturangen och käkade buffe...*MUMS*
Sen åkte vi till Plantagen och köpte blommor, så imorgon blir`re lire plantering ute på gården...Nice. Sen åkte vi till Rusta, Johnny köpte grejer till garaget, 8 dvd filmer för 149 kr... En Turtles film till Melwin, som han ska få tillsammans med alla turtles gubbar, när han fyller år... Stor handlade mat på CityGross...inge billigt där heller men men...
Helt plötsligt blev kl halv två och vi åkte till falu lassaett...Träffade på lilla Maya, Mats, Pia och Leif där:) Skoj skoj...

Träffade en helt underbar läkare...Känner mig lugnare nu faktiskt..Väldigt skönt. LÄngtar som en tok på UL nu...men dagarna går ju så fort så vi är snart där:) Hehe...

När vi kom hem så hämtade vi ut ett paket med kläder till mig och Melwin, fast jag tror att de är lite stora åt Melwin...Han ska få prova imorgon innan han ska till dagis, ska plocka godis på konsum imorgon, orkade inte de igår.
Hämtade även ut ett paket från jotex...fick min efterlängtade mattor till båda hallarna nu, Tyget till mina julgardiner till tv-rummet som jag får sy nån kväll:) Nya sängkläder till jul=)
Nä vi kom hem så kom mamma hem med Melwin, så vi fikade lite och visade vad vi hade shoppat:) Och mamma fick höra ur de gått hos läkaren...Syster Jessica ringer nog snart och vill höra hur de gick:) Älskar mina syster så oerhört mycket...

Ser nu på Idol...sen blir de lyxfällan...
Älsklingen är ute i garaget och fixar till bilen som han ska ha i helgen...Skoj och åka på folkrace, var såå länge sen nu, tror att de var i likenäs sist...

Imorgon ska Johnny jobba extra...gött med lite extra pengar...Ska ju till Ikea nästa helg och träffa underbara Jennie:) Äntligen...
Sen blir de nog ullared och köpa lite julklappar...Hihi...Älskar att shoppa:)
Hoppas vi ska köpa soffan snart...VILL HAAAAA:) Super nice, kanske ska passa på nästa helg när vi är till Ikea, ska ju ha med släpvagn så...Hihihi...

*LÄNGTAR EFTER BEBIS*

Puss och kram

RSS 2.0