Toppen!

Skenan jag skrev om i förra inlägget har verkligen fungerat! Jag har inget öronsus, Inge värk i käkarna eller ytligt på huvudet! Men nacken gör ont fortfarande! SKÖNT!
Känner mig som en ny människa!
Sover så hårt på natten så jag vaknar inte ens när Melker ropar på oss, tur att Johnny gör de iaf!
Men nu har väl fått andra åkommor:/

Ska till läkaren imorgon, får se vad han säger? Känns som om de är lite mycke nu! Kanske blir några procents sjukskrivning?

I helgen som var så var vi till Björbo på hockeycup för Melwin! De gick Inge bra för dem:/ men de var 1-3 år yngre än de andra lagen! Men de var bra träning, de kämpade ända in i de längsta!
På söndagen hade Melwin bandymatch, även där förlorade de och de var oxå äldre i andra laget! Men men de kämpade på!

Jag har även jobbat extra i helgen, jag som skulle ha varit ledig sååå länge men men de får väl bli en annan gång!

Puss och kram!


Vill ha sommar!

Ååå vad jag längtar till sommaren! Vill ha en riktigt VARM sommar nu! Längtar utomlands så jag tror jag dör! Så mysigt och bara åka hela familjen!
Saknar verkligen våra två veckor i Turkiet!

Har inte haft så farligt med värk i armarna på ett tag! SKÖNT!
Nu är de huvudet som e energitjuven! Har iaf köpt en bettskena på Apoteket! Funkar super bra, har inte ont i käkarna men spänningarna i huvudet blir bara värre! Hm!

Åååå vad jag skulle vilja plugga! Idag började ssk-utbildningen men vill jag de? Vad vill jag bli när jg blir stor, ja för de första har jag ju lovat mig själv att jag ska ALDRIG bli stor! Hm! Jaja, de blir nog bra! Fundera iaf på att bara läsa nån kurs på högskolan till framtida behov iaf! För de kommer att behövas i framtiden OM allt går som de ska:)

Puss och kram //Mona


Med ett leende på läpparna ❤

Ja idag är de en sån där perfekt dag!
Var till nås till Lisex på fm! Barnen bråkade de lite men de gjorde inte så mycke! Jg fick ju lite smisk av Lisex så de vägde upp, haha!

Lämnade barnen på dagis och de bara vinkade och gjorde en slängpuss! Ja vi har kämpat på bra för Melkers skull som absolut inte skulle på dagis, de har tagit precis ett år! Men han har väl kommit på att de är roligt och att fröknarna e snälla;)
Lunchade med mamma innan de blev jobb ❤

Har även haft några träffar med BÄST efter jul som känns super skönt! Ska inte gå för fort framåt bara utan låta de ta sin tid!
Tänker på hur bra jag har de egentligen, jag kan inte klaga på nåt nästan!

I lördags var jag till Kulturhuset med en massa vänner, blev lite strul först men de löste sig! Och de blev en toppen kväll!

På återseende
Love love M


RSS 2.0