LEKSTUGA!

Ååå vad jag vill ha en lekstuga till Wilma. Tänk om nån har en billig en som e ganska fräsch och inte allt för liten. Eller finns de nån vänlig själ som skulle kunna bygga en åt mig, självklart betalar jag virket, köper hem de oxå, men MÅSTE ha hjälp och snickra ihop den, iaf en början. Skulle få hjälp av svärfar men tid finns ju inte tyvärr. nu har han ju hjälpt oss mycke med badrummet och sen klyft lite ved!
Nä tänk om hade liiite mer pengar så skulle vi ha kunnat köpa en fin klar istället! Vet ni nån som ska ge eller sälja en lekstuga så höjta gärna!


Pyssel!

Mina alster!






Riktigt nöjd e jag!
Den översta finns till salu för 200 kr den andra är såld redan till världens bästa Madde :)

Puss puss

två...

lampor till!


Långfredag!

Jaha nu e påsken här igen då!

Har nyss haft de två största barnen i duschen så de är fina och goa till de ska portioneras ut till mormo, morfar, farmor och farfar:)
Ikväll ska jag och älaklingen på Svenne Rubins, vi ska först käka påskmiddag med de bästa grannarna Lina och Johan:) Tror på en fantastiskt trevlig kväll;)
Emma T ringde i början på veckan och bjöd in oss till att komma hem till dem innan vi ska in på folkan. Så de blir nog en tur dit, var ju ett tag sen man var dit! De skulle smita över och köpa sig en varsin biljett när de öpnnar, de säljer ju 25 st i dörren annars är de slutsålt tills ikväll!
Hoppas att de är mycke "roligt" folk som ska ut och som kommer att vara hos Emma;)

Nä jag blir INTE klok på nåt. Men de är ju tur man kan ändra sig;) STORHETSVANSINNE som Johnny kallar de för! Lite jobbigt när människor söker uppmärksamhet HELA tiden! Jaja de är väl bara att acceptera! haha!


Nu sitter jag och väntar på att Jessica och Madde ska komma hit. Madde ska köpa våran bilbarnstol, skönt och sälja undan allt som Melker växer ur men samtidigt VÄLDIGT sorgligt.

Johnny och svärfar e ute på "vebackan" och jag ska ta och baka en dumlekaka tills i ef, ska bara (som alfons säger) fixa klart lamporna;)

Hoppas att alla får en trevlig kväll som ska ut ikväll för de ska jag ha! hihi!

puss puss

Lite nytt!

Har varit till Borlänge och storhandlat idag, SKÖNT och ha de gjort. Wilma fick 3 par byxor och två par skor oxå. Jag fick mig en liiten handväska och Melker ett par "foppisar" :)
Jag själv fick mig en såg oxå;) så den ska jag testa imorgon.

Jag fixar med mina lampor så är de nån som e sugen på att köpa en så hör gärna av er.
JAg har i motiven:

Dalahäst
hjärta
stjärna
döskalle
moln
bil
prins/prinsess krona

De ska komma en gitarr oxå, men den e inte riktigt skissad ännu:)

Har ni mer förslag så hör gärna av er, så kanske jag kan fixa till de:)

De kostar (nytt pris) 400 kr styck!

Puss och kram

Lördag!



Jag har inte tid att tycka illa om de som eventuellt INTE gillar mig,
för jag har nämligen fullt upp med att vara glad och tycka om de som gillar mig!
♥♥♥


Onsdag 13 april!

Åååå, ja man inte bli mer än galen!
Men nu har jag fått "vädra" mig iaf.

Idag var jag och de små till Linda och barnen och fick en kopp kaffe sen på lunchen kom Lise och Samuel och tog ett kaffe (eller fler) med mig! Försökte få Wilma att sova middag MEN de gick INTE så simmet kommer INTE att bli roligt idag! SUCK!!!!!!
Melker därimot har sovit så bra och ätit bra idag, SKÖNT! Sån skillnad när de är friska!

Jag har så jävla ont i nacken, axlarna och huvudet så jag tor jag dör snart!!! HJÄLP mig någon. Jag har gått på massage kontinuerligt i ett helt år, men de blir inge bättre, bara några dagar efter! sen är de lika igen!
FAN jag tror jag dör snart!!! Högt BLTR har jag me:( Inte bra. Ska till distriktan om en vecka och kolla upp de!

Jag fortsätter med byggandet av mina lampor. Har sågat ut 4 nya motiv och de är moln, prinsess/prins krona, bil och stjärna. De kommer bilder på den när jag byggt klart dem, måste såga lite först!
Sen kommer de nog en ny lampa med två lampor på som man kan övanför sin dubbelsäng. En kompis köpte en sån i Leksand så jag fick ideen därifrån att bygga en sån, men de kommer oxå senare!:)
Vill ni beställa så är de bara att höra av sig. Alla kostar 400 förutom den med dalahäst som kostar 500!
Kommer snart lite mer småplock oxå;)

Ikväll blir de sim med Wilma, ska bli sååå skönt!
Har hunnit med och städa idag oxå, de kommer mannen att GILLA

Kram på er alla!

RSS 2.0