Långfredag!

Jaha nu e påsken här igen då!

Har nyss haft de två största barnen i duschen så de är fina och goa till de ska portioneras ut till mormo, morfar, farmor och farfar:)
Ikväll ska jag och älaklingen på Svenne Rubins, vi ska först käka påskmiddag med de bästa grannarna Lina och Johan:) Tror på en fantastiskt trevlig kväll;)
Emma T ringde i början på veckan och bjöd in oss till att komma hem till dem innan vi ska in på folkan. Så de blir nog en tur dit, var ju ett tag sen man var dit! De skulle smita över och köpa sig en varsin biljett när de öpnnar, de säljer ju 25 st i dörren annars är de slutsålt tills ikväll!
Hoppas att de är mycke "roligt" folk som ska ut och som kommer att vara hos Emma;)

Nä jag blir INTE klok på nåt. Men de är ju tur man kan ändra sig;) STORHETSVANSINNE som Johnny kallar de för! Lite jobbigt när människor söker uppmärksamhet HELA tiden! Jaja de är väl bara att acceptera! haha!


Nu sitter jag och väntar på att Jessica och Madde ska komma hit. Madde ska köpa våran bilbarnstol, skönt och sälja undan allt som Melker växer ur men samtidigt VÄLDIGT sorgligt.

Johnny och svärfar e ute på "vebackan" och jag ska ta och baka en dumlekaka tills i ef, ska bara (som alfons säger) fixa klart lamporna;)

Hoppas att alla får en trevlig kväll som ska ut ikväll för de ska jag ha! hihi!

puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0