Hahahaha!!!!

SLUTA FJANTA!
Småbarns fasoner, ingen får härma mig, hahahaha!
Blir bara sååå matt!

JAg säger som Johnny sa: är de inte fri konkurans i Sverige!
En människa börjar sälja ved sen gör nästa de och då ska de snackas om att man stjäl ideer av varandra, de är ju precis samma sak!
Nä jag tror jag dör av skratt!


Jag har då stulit iden av min underbart fina lampa som jag köpte på precent i nås för ca 3 år sen:)
Sen gick de väl i stöpet med min nya ide kan jag tänka mig, annars får jag väl höra de oxå!
FAN!
De var ju VÅRAN IDÈ JENNIE!
Jaja!

Imorgon blir de barnmässan i Karlstad med Ulrika, blir en sväng till Bergvik köpcentrum och IKEA oxå så klart!

Nu blir de fredagsmys med min man!
Puss och trevlig helg!

Ny ide:)

Fick ett briliant tips av min bästa vän Jennie på en lampa så de ska jag fixa till nu:)
Suuuper nice:)
Har sålt en lampa än så länge, hoppas på fler!
Ska även fixa till med andra motiv som sagt. Har målat upp ett till motiv än så länge, som Renee ska få kika på!

Idag har jag varit till Borlänge och storhandlat så nu klarar vi oss en månad:)

Johnne e hemma och e sjukskriven, vi fick åka akut in till Falun igår för att visa upp hans öga! Så då passade jag och Melker på att hälsa på Emma Sundman. Sååå skönt att få träffa henne, Sååå snygg hon va i kort hår, fast hon e jämt snygg iof! :) Allt klär ju en skönhet.

Nu blir de BB sen sova. Melker sover hos mormor och Wilma hos farmor inatt. Sååå skönt att få vila lite, måste bara upp med Melwin till bussen!


Har även dörrskyltar eller varför inte sätta en sån innanför dörren. En dalahäst med VÄLKOMMEN på för 150kr!



Gonatt på er!

NEJ....

Jag har börjat snickra ihop lite lampor. Samma sort som jag köpte på www.precent.se för ca 3 år sen. Har sedan dess haft en tanke på att bygga sånna själv o sälja och tjäna en liten slant på!
Sen var jag och köpte mig en dalahäst-matta till hallen och fick då den briljanta iden att jag skulle göra en lika med dalahäst, så jag hade skissat upp men sen blev de liggandes för jag hade så mycke annat att fara med. Så en dag såg jag att min svägerskas man hade gjort sånna som han börjat sälja,TYPISKT tänkte ja, de iden hade ju jag me. Tror ni mig inte så kan ni fråga min sambo!...jag antar då nu att jag e anklagad för att inte ha nån egen fantasi, men se ni att jag hade redan denna iden när jag köpte min lampa i Nås, men har inte kommit till skott!
Så nu under veckan så la jag ut en annons på blocket på dessa lampor så jag tänkte sälja. Innan så har jag bara tillverkat några stycken och gett bort. Min plastmamma fick en med dalahäst när hon fyllde år, mina två bästa kompisar fick en varsin bara för att jag ÄLSKAr dem så mycke! Har inte von i att ta betalt av dem, så snål e jag inte:)

Så är någon intresserad och köpa en så kan ni bara höra av er. Jag vill ha 400 kr för den med hjärta och 500 för den med dalahäst. De kommer att komma med andra motiv så småningom. Om ni har nåt eget förslag så hör gärna av er så kan jag nog försöka tillverka en sån oxå!




RSS 2.0