BINGO!

japp, fick BINGO när jag, mamma och Linda var och spelade i Nås idag.
Vann 500 och mamma vann 600.
Har vunnit 2300 kr på 5 ggr, så de har lönat sig att spela för mig:)

Har haft lite förvärkar under helgen, kanske ska vara stilla lite mer, men de är lättare sagt än gjort med en liten vild 1-åring;) Mitt goa lilla troll.
Imorgon börjar Melwin förskolan, SHIT vart har tiden tagit vägen. Tyckte nyss att han föddes, men snart ska hans tredje syskon födas.  OJOJOJOJ.

Igår var vi till bästa syster/moster MAlin och firade henne på födelsedagen. Hon e ju i Bulgarien när hon fyller. Lyckost! Men de är hon väl unt som har jobbat dubbelt hela sommaren.

Ska jobba mina helger i sep är meningen, får se nu då om jag inte får ondare i magen och mer förvärkar! Tur man inte har ett så aktivt jobb iaf:)
Skönt och få en lön till i oktober sen:)

V. 35 idag!
Snart så lilla bebis är du här hos oss!

Puss puss!

Livet <3

Jag vore INGENTING utan er!














ÄLSKADE BARN

Upplevelser!

Kan inte bara förstå varför vissa människor inte kan bara fatta att de jag varit med om sätter sina spår. Men så är de väl att de som inte varit med om samma sak kan ju aldrig förstå hur de känns, eller?
Jag önskar ingen de jag varit med om, men önskar iaf att andra kan ha förståelse, men de är tydligt att de inte går!
Många tycker väl att de var så länge sen de hände så de borde väl vara "glömt" nu, men tyvärr. Detta kommer att följa med hela livet!
Ja tänk om man hade haft Änglavakt då de hände men icke, har tyvärr inget positivt att se tillbaka på. Inget att glädjas åt att vi tagit oss igenom eller klarat av, som man kan göra med mycke andra saker! Han där uppe han finns då ABSOLUT INTE!
Folk säger att vi e starka som klarat oss igenom detta, NEJ de har vi absolut inte varit men vi kan ju inte bara gräva ner oss och hoppas att de aldrig har hänt, man har tyvärr bara fått följa med strömmen helt enkelt!
Men jag tycker ändå att de som varit med om olika upplevelser borde ha mer förståelse för andra som oxå har varit med om olika otrevliga upplevelser men de verkar oxå vara omöjligt. Tycker inte att man ska vara så egoistisk utan kan försöka tänka lite på andra oxå!
Livet e ingen lek!
Jag e inte rädd för att dö men rädd för saker som kan leda till döden!

//Mona


!!!!

Är irriterad idag! Känner mig åtsidosatt, så de så!

Har varit till Bm på koll och allt såg bra ut, förutom att BLTR var lite högt, men de var nog bara för att jag var lite uppretad på morgonen:)

I torsdags var vi till Falun och mätte lite fostervatten och kollade tillväxten och de var nästan på grammet som de ska va i denna vecka:) Cooolt!
Så klart var vi bara tvungna att åka in till Johan och Lisa, lite shopping blev de oxå.

Kan inte fatta att Melwin ska börja förskolan på måndag, vart har åren tagit vägen! Han blir så stor.
Idag kom han med en klockren kommentar!
Jag sa att när bebisen komme ut så får han sitta i mitten i bak, Melwin: men ååååå vad jobbigt då måste jag se till två bebisar! Men mamma då kan ju jag se till att de nappen hela tiden och ge dem den när de tappar den.
Goa Unge!

MÅSTE städa och MÅSTE laga mat men orkar inte. Slänger mig på soffan en stund tills Wilma vaknar!

Ååå, till helgen ska vi till syster på kalas, Hon e ju i bulgarien när hon fyller år. skoj skoj. E liiite avis på att hon ska dit!

Puss och kram alla
ska försöka att inte dröja så länge tills nästa inlägg!

RSS 2.0