Ny vecka!

Jajamen, faan vad dagarna går fort. Framförallt helgerna. Har ju jobbat i helgen oxå...Nu har jag bara två nätter kvar hos denna brukare, sen får vi se om jag blir flyttad eller hur de blir, vill ju ha heltid:) De blir ju bara 50% hos denna annars, och sen kommer jag ju närmare hemma:)

BÄST har nyss varit här och fått kaffe, hon hade slut på de hemma:) Åååå stackarn, hon har tandvärk oxå, fy rutti, och de hade ingen akut tid föräns vid halv tre...Stackarn...Tomt åt henne oxå tror jag när Signe är hos sin pappa.

Åååå, ni skulle ha sett, igår kväll kom de ett rådjur på våran baksida som stod och käkade äpplen från Svärmors äppelträd. (Hon fick de när hon fyllde 25) Johnny skulle ut och ta kort på de, då började de springa rakt mot honom, sen började den skälla och springa ut på åkern:) Jätte fin var den. Tänk om fick ha en sån och gosa me:)
Melwin ringde till farmor och farfar och talade om de, han var sååå stolt:)

Nu ska jag gå ut och plocka av de sista svarta vinbären så jag får koka den sista saften:) Sen måste jag sy gardinerna till Tv-rummet...
Måste kolla efter nya tapeter dit me, Vi pratade om de igår och vi ska nog byta den som vi har om fondvägg me, finns ingen som passar den vi har nu...Men jag vill ju så gärna ha den kvar:) den är ju såååå snygg! Den är verkligen vi:)

Ååååå, till helgen blir de Karlstad. Längtar så jag tror jag dör...Shopping, hela fredagen sen blir de folkrace lör och sön. Men ska nog ta en tur till lillasyster på lördagen, hon ska ha 20-års kalas:) Vill dit med en present:)
Sååå skoj och bowla på lördagen, roligt att vi gjort de till en tradition...Förra året kunde vi ju inte åka dit men de var ju för att jag var höggravid då...
Johnny ska meka hela dagen idag så han blir helt klar med bilen, så är de bara att lasta på fredag innan vi ska åka...
*LÄNGTAR*

Var på MEANDI party igår hos MAGGIS. Faan vilka fina kläder de var då. Köpte 2 klänningar till mig. Ska köpa kläder till Melwin på nästa party som Ulrika ska ha i sep. Måste dela upp de...Hehe. De var sååå snygga klänningarna.
http://www.meandi.se/sv/produkter/08254001.aspx
http://www.meandi.se/sv/produkter/08253001.aspx

Ååååå, vill ju nu, *LÄNGTAR*...:)

Puss och kram alla...

Så trött...

Men de är väl kanske inte så konstigt. Har ju fullt upp hela dagarna.
Lämnade Melwin på dagis kl 9.00 i morse sen var jag på mitt viktiga möte:) Sen var de bara coh göra rent räkboxen på ica, vidare till Hemköp och fylla på godis. Sen hem och äta lite och plocka ihop alla saker överallt. Hann med och baka lite matbröd oxå:) Hämtade gullungen på dagis kl 2, vidare till mamma en sväng innan jag skulle börja jobba 15.15. Jobbar här nu till 15.15 imorgon. Börjar hos en annan brukare imorgon kl 15.30 - 20.30 så jag kommer vara lagomt mör imorgon kväll. Hem och sova lite och sen åka och få lite tårta hos Rosi, sen jobba ett dygn igen. Suck.Vill ju vara hemma och mysa med familjen...Men men, måste ju ha de där förbaskade pengarna...*SUCK*

Längtar och längtar!!!!:)

Johnny tog åt sig och jobba extra imorgon..sen ska väl han hålla på med folkracebilen hela helgen...Ja som sagt, vi får d eju inte tråkigt i våran familj precis.
Skulle ju ha hunnit och plocka av de svarta vinbären oxå, innan fåglarna tar dem.:)

Älskar mina pojkar och mina vänner är de bästa jag har:)
Puss och kram alla...

Tallin resan:)

Hur jäkla skoj som helst. Förutom att de gungade som faan på dit resan, så jag sov inte en blund...Inte Emma heller. Fy vad hemskt de va alltså. Jag låg och tänkte på Melwin hela vägen till Tallin...Johnny han sov väl som en stock och märkte knappt inget..Hihi...Hade skit trevligt hela resan eller vad säger du Emma:) hehe. Esa är kung...Herrej'ävla vad han har härjat...hahahaha...
Fint väder i Tallin, varmt och skönt. Shoppade lite kläder och massor med alkohol. Fick en stoooor whiskey flaska av svärfar:) tror att de är typ 4 liter i flaskan eller nåt...Hehe. Sa bara att en sån där skulle jag vilja ha, hämta en då sa Per och köpte den åt mig:) Snäll svärfar jag har...hehe.
Fick en slant med mig oxå av Per som jag skulle köpa nåt till Manfred och Melwin för men jag hittade bara till Manfred, och till Melwin köpte vi lite på båten och en sparkcykel på barnens hus i västerås... Hittade en matta med spiderman oxå, men vågade inte ringa svärfar och be efter mer pengar, han sa att jag skulle ringa om jag hittade nåt mer, men vågade inte riktigt...hehe.
Resan hem var betydligt lugnare, blåste knappt inget.
Var in på Ikea i Barkaby och shoppade oxå:) Måste ju in på ett Ikea om man är i närheten...:) Köpte en stooor blomma, krukor, små blommor, rullgardin till "lisstugo", nya kaffe glas åter igen:) Och lite smått och gott, ljus och sånt där.

Idag har jag städat...grovstädat hela huset, *PUST* Men nu är de klart iaf...De behövdes verkligen:)

Äntligen får jag sova hemma och myyyysa ikväll. Ska upp och handla så jag kan göra en fruktsallad tills ikväll:) Är sååå sugen. Har ju jobbat två nätter nu,
Ååååå jag har kanske fått jobb:) hurra hurra. Jag har ju bara 100% tills den sista aug, men nu kanske de har löst sig till framtiden:) Sköööönt. Men de är på en annan arbetsplats:) Helst hade jag ju varit kvar men men vill ju ha ett heltidsjobb:)

Nu kom Madde och Signe så jag ska gå ut till dem och vara social:)
Älskar mina pojkar och mina underbara vänner...
Puss och kram



Semester veckan...

Nu har vi varit iväg på en liten semester tripp. Åkte till Örebro Gustavsviks camping i lördags och bodde kvar där tills på tisdagen.
På söndagen var vi till Lekobuslandet i Örebro, skit skoj var de. Syster, Max och Stefan var oxå med dit...Max och Melwin lekte som tusan. eller ja de gjorde jag och Johnny me. Var ju skit skoj och åka rutchkana och springa i hinderbana. Fast jag tror att Johnny gillade pistolerna mest eller trampcyklarna. Sen bar de av till gustaviksbadet, upplevelsebadet hette de. Vi bubblade, åkte vattnerutchkana och var i bassängen som de fixade vågor i. Melwin skrattade så han grinade tror jag, när vågorna kom.
På måndagen åker vi till Kolmården, var där över dagen bara, så slapp vi dra på husvagnen. Vi sov kvar i Örebro hela tiden.
På tisdagen åkte vi till Nadja och Jim...Käkade kina mat så jag trodde jag skulle spricka:) Shoppade lite, köpte ett par nya skor, en fleesetröja och ett leksaksgevär till Melwin.
På onsdagen åkte vi hem, igår alltså. Var ju tvungen hem och plocka lite godis...Måste jobba i mellanåt oxå:) Bäst var hit och fick lite kvällsmat och Tine kom en sväng... Har drömt om dig Tine hela natten nu...Usch vad jobbigt du måste ha de. Men jag finns här. Lovar!
Johnny klippte gräset. allt måste fixas, för vi ska ju iväg idag igen:)
Idag drar vi tll Tallin, Men Melwin får vara hemma hos mormor och morfar och Ester så klart... Gud vad glad hon blev igår när jag hämtade henne... Ska bli så skojigt...eller vad säger du Emma:)

Tänkte att jag inte skulle skriva så långt så du slipper läsa så mycket Jim men jag kan nog inte skriva korta blogg inlägg...hehe. Du får stå ut med att de tar lite tid att läsa min blogg...

Älskar mina pojkar över allt annat...
Mina vänner är oxå underbara:)
Vi hörs på Lördag...

Puss och kram

Idag bär de iväg:)

Ja idag ska vi på semester. Våran riktiga första semester tillsammans som familj...eller nä de var de ju förra året, då var vi ju till stockholm, till grönan...Men jag var höggravid då, så de var lite jobbigt med allt då...
Hoppas att de blir bättre nu, men de tror jag då. Ska väl börja packa snart. Vi pker till Örebro ikväll. Ska på lekobuslandet där imorgon. Syster, Max och Stefan kommer dit me...guuud så kul, så Melwin och Max kan leka tillsammans därinne. sen antar jag att vi går och käkar nånstans... På kvällen sen åker vi till Norrköping, ska på kolmården på måndag, såg att de skulle vara fint väder där då..skööönt.
På tisdagen blir de nog lite shopping i Norrköping innan vi drar till Fagersta till Nadja och Jim...Vill myysa lite med Änglah, Måste köpa en present till henne me:) Melwin har ju fått såå fint av dem, ja vi med förresten när de var hit och hälsade på.

Kl 10.00 idag skulle vi alla i LijasHol träffas och bygga om karusellen nere vid lekplatsen, så ungarna har nånstans att leka. De blir bra de...
Måste klippa gräset innan vi åker oxå, sen till Vansbro med Ester, hon får vara hemma med mormor och morfar...Lugnast så:)

Igår blev de vinbärssafts kokning och bakning av bullar:) Ska ta med en påse till mamma och hon fick en saftflaska igår när de var hit, men då var inte bullarna klara.
Guuud vad skönt att solen är framme idag då...Man mår så mycket bättre, piggare oxå om inte annat...
Var ner till Hoss Micke och badade bastu igår kväll...Melwin var oxå me, han sprang väl ut och in men tror att han tyckte att de var ganska skönt iaf:) Ska dit sista helgen i varje månad nu framöver. Fast första helgen kan vi inte, då är vi i karlstad på folkracefestival.Man blev ju helt lugn och armonisk av ett bastubad ju...guuud så skönt de va. De var Micke, Trilling Patrik, Johnny, jag och Melwin.

Ååååå vad jag längtar:) Tiden går så sakta...

Nä nu ska jag väcka min underbara sambo så vi får äta lite frukost innan vi ska köra igång med allt:) hehe...
Tror jag ska sätta på lite tevatten...Och koka några ägg...Till mig och Melwin.

Får se om vi tar med datorn annars så hörs vi på onsdag en sväng innan vi ska ut på nya äventyr:)
Puss och kram alla.

Inte många timmar kvar!

Nä n är jag nära:) Ledig i tio dagar...guuud så skönt men ska ju ut på nåt hela tiden så de dagarna kommer väl att gå fort...*SUCK*
Tänk om man kunde vara lyxhustru...guuud så skönt...hihi. Men för att kunna bli de så måste vi ju gifta oss först annars är man ju ingen hustru...hehe...

Ska plocka godis på konsum imorgon när jag slutar vid nio, för sen kommer Johan och Lisa och hälsar på oss...Roligt. De hann inte in nåt när de var till stugan så de skulle komma imorgon under dagen:) Ska bjuda på nåt gott att käka:) Roligt att hundarna kan busa oxå:)

Vi åker på semester redan på lördag, då drar vi till örebro och sover där på camping en natt, så vi kan åka till lek och buslandet på söndagen. Sen på kvällen då drar vi vidare till Norrköping och på måndagen ska vi på kolmården...På tisdagen åker vi vidare till Fagersta till Nadja och Jim och sover där en natt...Sen bär de hemmåt på onsdagen. Måste hem då och tvätta allt och lmna Melwin hos mormor och morfar, för på tordagen drar vi till Tallin:) med sportsbyggs folket, hehe. Nice nice. Kommer hem på lördagen, sen är de jobb på söndag igen...*SUCK*

Fasiken va kallt de var inne hemma igår...fick lov att göra upp en brasa...sååå varmt och skönt:)
Imorgon blir de nog att koka saft oxå:) Hoppas jag hinner innan de kommer...Gud så gott med hemma gjord saft.
Måste baka bullar och göra lite kakor nån dag oxå, de var lite tomt i frysen nu...

Ja just ja Helena och Herman kommer ju imorgon med...Hoppas att de är som du säger. Vi får hålla tummar och tår för henne nu...Gud vad skoj de skulle vara:) hihi.:.
Måste planera in vilken helg vi ska till Jennie oxå till Halstahammar, så vi kan gå på ikea i Västerås:)
Sku ju till Ikea på vägen hem från tallin oxå. Vi svänger in i barkays ikea, de är nog de bästa alla dem alla:) Har hittat lite på nätet som jag ska köpa...:)

Kom ju på och tala om att jag har ju tagit ur mitt löshår, efter 3.5 månad...Snacka om tomt nu, snacka om tunt hår då. Men jag måste färga mitt sen ska de banne mig i nytt=) Klarar mig inte utan de...hehe.
Håller på och tar bort mina naglar me, känns som om mina egna naglar måste få vila, har ju haft på tippar i snart ett halv år...Mina naglar är sååå tunna ju.

Ska ta lite kvällsmat nu... Kanske varm oboy..är så kallt här inne me...Jobbar ju!!!

Saknar min BÄST fakstiskt, har blitt väldigt lite umgänge nu på slutet...men vi har ju jobbat som tokar och varit på semester åt alla håll och kanter:) 
Älskar min familj!
Puss och kram alla...

 

Me like:)

Ja tycker faktiskt att de är skönt med en molnig dag och lite regn...De behövs verkligen.  Synd för Melwin bara nu när de blev varmt i hans pool då blir de dåligt väder. Han måste ha varmt om han ska bada:)
När jag jobbade i tisdags så var vi till Plasket och badadae. Johnny och Melwin var oxå me. De var 30 grader i vattnet...hehe...Nö varmt. När vi skulle till Gensen och bada i onsdags så grinade Melwin som en tok för han ville ju till bassängen, de var ju så varmt där sa han. Men när vi kom till Gensen så badade han allt ändå...De var ju ganska varmt mamma sa han där:) Mino och Loke kom och badade med han då me...De har verkligen saknat varandra...

Ja du Anna de ordnar sig ska du se...Ni hittar nog nån rätsida på de där. De dyker nog upp nåt hus snart ska du se...Håller tummarna för er iaf. Tråkigt när ni bor 10 mil från oss... Ja just ja ni är ju på folkrace idag i filipstad...Hoppas att de går bra för Henka... I regnrusket...
Fredda tjatade ju på oss att vi skulle komma ner men orkar inte. Jag jobbar ju till kl tre oxå sen vill jag bara hem och bara vara och mysa med min underbara familj...

Gud vad kul att ni sålt erat hus...Hoppas att du blir att må lite bättre nu då...eller de gör du väl redan för en annan sak iaf:) hehe...Sååå glad för eran skull...

Åååå hittade så fiina husbussar/husbilar igår, alltså de blir en sån snart, gansa billiga me, då kan vi ju ha kvar passaten ia:)
Fast de vore ju bäst om den kunde säljas...Vill ha en gamlare skrutt och åka runt i...Hehe.

Nu harr jag äntligen köpt en trimmer till Ester, började klippa henne igår men hann inte klart med hela henne, så de ser nästan ut som om hon har skabb...hehe. Hon blir så söt när jag klipper henne, eller ännu sötare heter de kanske.
Måste fixa en förstorning på henne som jag kan ha i hallen sen när den blir klar. Har bestämmt mig att jag ska börja med den nu:) Har hittat en sån fiiin tapet uppe på tapetaffären:) Sen med mina nya klädhänger så blir de perfekt, och när vi tar ner panelen... Nytt golv ska in oxå med golv värme:) Men jag tror vi tar tapaterna först:)

Hoppas min kära sambo fixar de där nu då;) hihi...
Älskar min familj så mycket...finns inte ord sm kan förklara min kärlek till dem... Lööööööv uuuuu. Min lilla gosse betyder allt...Tänk om Leo hade varit med oss oxå, Han hade nog kunnat gå´nu, de gjorde ju Melwin när han var 10 månader. Han och Melwin skulle ha lekt som tusan... Gud vad jag saknar Leo.
Älskar mina underbara vänner me.
Skulle ha träffat Jennie idag och käkat nåt men vet inte om jag hinner, annars får vi ta de imorgon:)
Ställer upp för mina vänner till 100%

Nu ska jag duka fram lite frukost, får se om min dam vaknar när de luktar Kaffe:) hehe...

Puss och kram alla...

RSS 2.0