UL igår...♥

Allt såg så bra ut. Skönt de.
Tror de gick skyttetrafik på min telefon igår när vi kommit ut från lassarettet, alla ville veta så att de hade gått bra. Är så glad att ni bryr er. Mina syskon, Malins mamma Maria, mamma, Madde, helena... Vet inte vad jag skulle göra utan ert stöd. Usch nu har jag haft d elite kämpigt några dagar men tur att ni finns som stöttar upp dagarna.
Fick en ny tid den 10 mars.

Mormor hämtade Melwin på dagis igår, eftersom vi shoppade lite på vägen hem igår och vi var in till Magnusson och fick syta lite sööööt David:)
Melwin kom hem vid 6 och vi strax innan. Då åkte jag upp och plockade godis, diskade en antal stövlar...drygt. Men nu är de gjort, ska väl ta ett ryck nästa vecka oxå tror jag så alla blir diskade innan jag ska vara hemma ett tag. Mamma ska ju ta över nån vecka precis när bebis kommer ut:)

Ska snart klä på oss och gå ut till grannarna, ska leka lite och grilla korv:) Sen blir de Vansbro, ska till banken och sätta in pengarna så vi kan beställa den nya tvn:) Super nice:) Sen ska jag träffa Carola förhoppningsvis, var ju så länge sen vi sågs... Måste passa på när du är i trakterna:) Hade ju inte tid sist, jobbade ju hela helgen då. Men nu är jag ledig.

Imorgon änltigen är de folkrace i Likenäs, som vi har längtat alltså, sååå skönt och bara få vara ute en hel dag och se på folkrace och äta god matsäck:) Mormor och morfar och Kennets ska med oxå... Som vanligt:) de vill inte missa en tävling som Johnny kör, mamma är såå nervös varje gång Johnny ska ut och köra...hehe.  Per ska oxå följa...
Melwin ska få sova hos mormor och morfar inatt, han har längtat så tills han ska få göra de sa han imorse...
Jag och Madde ska till Malung på bingo ikväll, var så länge vi var dit och gjorde nåt överhuvudtaget tillsammans. Usch vad jobbigt du måste ha de nu, fy när ska de bli nån ände. Bara så där alltså...usch usch...

Nä nu måste jag nog klä på mig, sitter i pyjamas ännu:) hehe...Måste njuta när man har semester...

Puss och kram alla ♥

Jobbig dag!


men de är tur att man har en sån underbar familj som lättar på dagen och bryr sig om en...Har nog råkat oroa en och annan själ idag:( var inte meningen men måste få tala om att man inte mår bra ibland...
Fick en bukett med blommor av min älskling igår:)



Har sovit fruktansvärt dåligt inatt, får ju springa på toa hela tiden:( jobbigt... Men snart så slipper jag de, då måste jag gå upp för lite roligare saker. Har legat och tänkt och tänkt i stort sett hela natten...Usch orkar inte en till sån natt. Ligger och känner efter så man känner sparkar, är sååå nojjig. Tänker på er hela tiden ska ni veta... Fy vad jobbigt ni måste ha de just nu:(
Igår tänkte jag på en sak att snacka om att man har ändrat sitt tankesätt rejält efter vad som hände med Leo. När jag gick med Leo och Melwin så såg jag mest fram emot att vara "mammaledig" men denna gång har jag ändrat mig till att jag ser fram emot att få en bebis, om jag sen får börja jobba tidigt är skit samma bara jag får min bebis.

Har mestadels legat och vilat idag, hade gärna velat vara ute i de vackra vädret men jag orkade het enkelt inte att stå upprätt, så de fick bli soffan men med dörren öppen så jag fick lite solluft:)

Har haft bullbesök av BÄST idag, sen gick jag och Melwin till Annica, Emma och Elin och fick lite fika. Sitter nu och väntar på Helena och Herman...

Har fått mitt älskade namnhalsband idag:) Som jag snart ska utöka med ett namn till ♥ 


Måste ta mig lite mat nu, hungrig som alltid... *SUCK*

Imorgon sks vi på UL igen... Mäta fostervatten, usch de är så hemskt att vi måste göra så många efetrsom de kan vara lite skadligt med UL men jag vill så gärna att allt ska gå bra denna gång.. Men de håller ju inte på så länge varje gång iaf som tur e, utan de tar ca 3 minuter med UL:et.

Ska snart se på semestersvenskar och drömma mig till utlandet..

♥♥♥
Vecka 35+1
 


Finner inga ord♥

Vet inte vad jag ska säga. Usch alltså blir så förbannad över att nåt sånt här kan hända, får hända...
De är så pass overkligt så, herregud. Usch...
Tänker på er kan jag lova. Alltså man blir helt chockad när nåt sånt här händer alltså, trodde inte att de kunde hända så nära åter igen.
HAN där uppe finns då verkligen INTE. De är bevisat ännu en gång...

Sitter på jobbet just nu, tur att man kan surfa med mobilen så jag kan få blogga lite, känner att de är en del som måste ut, och de är skönt att få skriva av sig lite.

Jag jobbar inatt sen är jag ledig till och med den 6 mars, jobbar då bara 2 nätter sen är jag mammaledig:) Förhoppningsvis iaf, törs inte ta ut nåt i förskott...
Vill bara vara hemma och mysa med mina älskling och bara vara, såå underbart.
Johnny tror att han har fått bältros men de vet inte. Alla sköterskor som tittade på honom sa att de var de men läkaren sa att de inte va de, så vi vet inte. Stackarn...Men tur att de inte kan smitta mig iaf. Melwin hade ju vattkoppor när jag skulle få Leo, alltid ska de vara nåt.

Älskar mina grabbar så oerhört mycket.
Man ska visa alla hur mycket man tycker om dem, för de kan vara för sent på bara ett ögonblick...

Puss och kram alla

♥ ♥ Lördag ♥ ♥

Jobba idag men jag känner att de är en bra lördag ändå. Har sovit sååå skönt inatt. Har bara varit på toa en gång.
Vaknade halv åtta av att våra hundar busade som tokar, ehhe. Då var de dags att gå upp.

Ska väcka min kära sambo och höra om han vil käka frukost med oss:)

Vi skulle ha varit ut och fiska imorgonbitti när jag kommer hem , från jobbet. SLutar ju kl 7 imorgonbitti, men de ska ju bli SNÖ. Vill inte ha mera snö nu...vill ha våååååååår... Tror att min vårkänslor har kommit lite tidigare än våren iår:) hehe...

Löööv is in the air...Hihi ♥ ♥

Puss puss


Vilken goding ♥

Melwin är väl bara för underbar:)
En dag när han och jag bråkade lite så sa jag till honom, När ska du bli normal Melwin, som en normal unge och lyssna på mig. Samtidigt som han grät så sa han, Men mamma jag vet iaf en som är normal. Jaha sa jag då, vem?
Svampbob fyrkant. Jag tittade på Johnny trodde jag skulle skratta ihjäl mig.
Idag när vi målade gipsfigurerna så sa Melwin när jag målade på hjärtat, att Jag vet att du och pappa ska gifta er för de får man när man har hjärtat. Hehe, vilken gullunge.
När vi åkte från Madde och Signe så sa Melwin: Mamma, jag tycker om Madde och Signe, o min Herman och Max och de där... Alltså vart får de allt från. Han är sååå goo min gullunge.

Idag har jag varit in på Koxin och beställt kläder som Melwin och bebisen ska få lika, de skulle komma om 2 veckor:) Super nice...

Var in på Hjärtats rum och handlade lite idag, till mig själv:) Vill ha sååå mycket där. Ska nog köpa den där lampan som de har där tror jag..♥ ♥ ♥ Helt underbar affär de där...

Tror att jag är världens lyckligaste, Har världens underbaraste sambo, hihi.
& världens underbaraste och bästaste mamma;)♥ ♥ ♥

Har beställt en hylla att ha bakom sängen och garderobsdörrar till sovrummet av Hans nu, äntligen blir de klart, Ska ta hem nån gubbe( kommer inte ihåg vad han heter) från Vansbro och få en kalkyr på golvvärmen och sen ska vi ta hem golvläggaren från Vansbro och höra på pris för matta och allt, Så vi vet vad de blir innan vi sätter igång:)

Idag fyller lillebror 18 och han har klarat tiorin till körkortet idag, Duktiga lillebror. Han får sin present i ef, snacka om att han kommer att bli förskräckt, hihihihi. En grej ligger henmma här så den får han när d ekommer upp när bebisen kommit ut:)

Puss puss <3<3<3


Vecka 35: 17 feb - 23 feb 2009

Kroppen: Om kvinnan fick instruktioner om att vila pga tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.

Våran bebis väger nu 2593g. Ååå, vad vi längtar...
<3<3<3<3<3

Strålande♥ ♥ ♥

Jajamen, allt så bara bra ut idag me:)
Skönt...

Puss puss

Alla ♥ ♥ ♥-ans dag!

var de igår:) Jobbade först till kl 15 sen hem och myste hela eftermiddagen och kvällen. Som vi alltid annars me gör fast de inte är alla hjärtans dag. För varför bara visa en dag om året att man älskar nån, de gör vi så gott som varje dag på året, men mysigt med en sån här dag iaf.
Jag fick en röd ros av mina älsklingar när jag kom hem och Melwin fick ett set med gips och gjut figurer som vi ska fixa till och måla nån dag, Johnny fick en skål med ett hjärta på med hjärtgodisar i:)
Under kvällen blev de god mat och myyys.
Mat på alla hjärtans dag

Efterrätten:)

Innan vi gick upp idag så la Melwin sin hand på min mage och fick sig en rejäl spark av fjärilen...han blev överlycklig:)
Har nyss tagit mig en dusch med Malte, de behövdes verkligen för han luktade så där unket som hundar kan göra, ska väl kanske inte ha gjort de nu när de är så kallt, men han torkar fort som tusan.

Ska jobba ikväll igen till imorgon halv nio, då ska jag hämta Melwin hos mormor och morfar för han ska sova där inatt, eftersom Johnny ska jobba en kort tur imorgonbitti, han ska bara åka ner till Borlänge och lsats lastbilen sen slutar han:)

Imorgon blir de UL igen då, skönt. Vill se så allt är ok, ska komma ihåg och fråga nu ox om de kan mäta syreflödet i navelsträngen, så att den är 100%. Vem vet de kanske tittar ut en bebis imorgon annars...Hehe. Är de inte som de ska så måste de ju plocka ut h*n, så är de ju. De är ju därför vi är på så många koller. Men nu är de inte långt kvar, ca 3 veckor...Myyyyys.

Längtar efter våran fjäril så jag tror jag dör snart...♥ ♥ ♥ ♥
Saknar våran lilla älskling Leo. Varje gång jag ser en starkt lysande stjärna på himmelen så tror jag att de är du som har tänt den för att vi ska veta att de är du.

♥ ♥ ♥ ♥Puss puss<3<3<3<3<3





Är hos syster ♥ ♥ ♥

Är hos syster och hälsar på. Kom igår och åker hem imorgon:) På vägen ner igår, så mellanlandade vi hos min lillasyster och fick oss mat:) Tack älskade syster. Träffade pappa en sväng oxå:)
Igår kväll fick jag min efterlängtade kebabpizza här i Töreboda, den är sååå underbart god:)

Idag ska jag, Melwin och Max till badhuset, Storasyster jobbar, men de ska nog gå bra, hehe. Tror vi ska gå in på klädaffären här och kika om de finns nå fina bebiskläder...De hade såå fina sist vi var här men då hade jag ju bara gått halv tiden å jag vågade inte köpa nåt då, vill inte handla saker för tidigt, svårt att hålla sig men. Har handlat lite på tradera iaf:)
Ikväll ska vi på bio, Bolt tror jag den hette.

Usch de snöar här, trodde jag åkte från snöandet, de är ju ändå 25 mil söderut vi är, hemifrån...Men men de är väl bara att tacka och ta emot här me förstår ja...

Saknar mina vovvar faktiskt och såklart min älskling oxå... Men de får mysa lite utan oss.

Guud vad vi längtar efter dig
♥ ♥ ♥ FJÄRILLEN ♥ ♥ ♥
Vet att du kommer att bli en riktig fotbollsspelare eller en riktig kickboxare iaf. Inte lugnt en sekund, sååå skoj när alla kan känna på magen och få sig en rejäl spark och att man kan sitta och bara stirra på magen och se dessa sparkar. *SÅ UNDERBART* Jessiva fick känna en massa sparkar för nån dag sen...
Jag sa till storasyster igår att jag tror att du och lillasyster är de som längtar mest, och då sa hon att, när hon berättade för en kompis till henne att jag var gravid igen så började kompisen att grina för hon blev sååå glad för min skull, fast hon inte ens har träffat mig. Men hon vet ju vad som hände förra gången. Såå härligt att de finns så underbara medmänniskor.

Puss pch kram alla
♥ ♥ ♥
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Vecka 34 - 10 feb-16 feb 2009

Vecka 34 - 10 feb - 16 feb 2009
Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.

Snart lilla fjäril är du hos oss:)
<3<3<3<3<3

Har tusen tankar...

...som bara snurrar. Jag som skulle ha sovit såååå länge idag, men de går ju faan inte. Har jag väl vaknat så kan jag inte somna om. Tänker på allt. Just nu tänker jag mest på våran älskade lille Leo, Vill ha dig häääär nu hos oss, Vi saknar dig sååå. Faaan vad jobbigt de är alltså.

Var till Ikea som sagt igår, hittade massor som vanligt, men fick montera allt själv igår, för Johnny smet till hotellet...Hm. Men de kanske var lika bra för vi brukar bli ganska oense när vi monterar Ikea grejer. Hittade en gardero som jag vill ha från Ikea...Såååå facking jävla snygg, men jag kom på att vi har ju nästan halv av den redan så då blir de ju inte så dyrt iaf. Tror att de kostade 6000 men kanske kan dra av nån tusenlapp eftersom vi har två stommar redan. Kanske äntligen kan få dörrar på dem nu då:)
Var in på Hälla köpcentrum and guesse who, jag hittade min efterlängtade täckbyxor som jag skulle få av min älskling. De kostar ju visserligen 1000 spänn men jag fick dem ändå, de var ju restade på nätet när jag beställde dem. Och i Västerås fanns de i min storlek, så nu har jag och Johnny lika:)

Nu tyckte Johnny att vi skulle beställa tvn oxå, så jag ska väl göra de, ska bara vänta på pengarna från Tim och Dahlberg som de är skyldig oss:)

Idag blir de skridskoåkning med Max:) Och fira lite jul och födelsedag. Har massor med paket till honom:) Skoj skoj.

Nu ska jag gå ut med hundarna sen ska jag ta en kopp te;)

Puss och kram<3<3<3<3<3<3<3<3<3<

Bilder på världens bästa Melwin


Lite bilder på Melwin när de hade skid-tävling på dagis.

Melwin åker skidor på dagis:)

Melwin i mååååål:)

Melwin får medalj...

Äntligen:)

Idag kommer syster och Max... SKoj skoj, men får inte träffa dem förän imorgon.
Mamma skulle skjutsa hit Jessica för vi ska ju till Ikea i Västerås, vi valde mellan de och Gävle och jag tycker inte om Ikea i  Gävle. I Karlstad har jag varit såå många ggr så jag kan de utantill, så de får bli Västerås...Helst skulle vi har varit till jakobsberg, där är de bra, eller vad säger du Emma:) Där har vi varit inne några ggr...hehe.

Sitter och väntar på att steken i ugnen ska bli klar, har målat bokstäverna till Melwins tavla en gång och ramen till min hemmagjorda tavla oxå, så ska bara måla dem en gång till, sen blir de montering:)

Usch vilket väder de är ute då...Snöyra, men de är en skön innedag iaf:) hehe...

Ikväll ska vi käka vårrrullar och se på Lets dance:)
Blir nog en skottning sen efter maten, antar jag, har ju kommit lite snö idag.

Kram på er alla ♥ ♥ ♥

Lång ledig nu...

verkligen underbart, är såååå trött nu. Behöver att vara ledig och bara vara...

Har lunchat med älsklingen på selins idag:) Raggmunk och fläsk:) Gött va de...
Igår var jag med Melwin till dagis och såg på deras skidtävling, duktig han va då:) Ska lägga ut lite bilder sen...

Har fått alla kort som jag beställt nu, så jag ska sätta in dem i album, över 200 st. Har inte framkallat sen Melwin var 2 år...hehe. Har fått lite förstorningar oxå...Nice som ska upp på väggen i tv-rummet...

Gud vad tiden går fort, snart dags för UL igen då, den 16 feb ska vi dit. Hörde på radion att de inte var bra med för många UL, de kan skada fostrets vävnader (ups), men som tur är så håller de bara på i 5 minuter varje gång så de kan ju inte ta sååå stor skada iaf. De mäter ju bara fostervatten och mäter hur stor bebisen e, så att den växer. Blir ju 2 UL till, så de är lite skrämmande med att höra att de inte är såå bra, men vill ju att allt så bra denna gång.

På lördag ska vi till Ikea, jag, Helena och syster Jessica, ska blii så skoj, har en Låååååång lista på vad jag ska handla, men de är mest småplock, så de är ju bra. Skulle ha haft en tv-rums lampa nu som passar till de nya tapeterna:) Sååå fult de är med en fläkt, vill plocka ner den NU, de gör inge nytta iaf så...Skit fläkt...

Håller på och kikar på en present till lillebror oxå, ska se om jag hittar de han vill ha.Måste köpa present till bästa syster Helen oxå som fyllde igår;)

Ska fixa till MElwins namntavla idag oxå, måla hans bokstäver... Ska fixa till en dala-häst tavla oxå, ska måla ramen i ef... Sen måste jag till Camilla i Nås och köpa lite dala-hästar...Kommer att bli sååå nice:)

Ikväll ska jag med Melwin på lek och plask i badhuset...Han längtar som en tok...

Åååå imorgon kommer Jessica och Max äntligen...Har längtat så. Melwin me, han har tjatat i flera veckor att han vill leka med MAx:) hehe, synd att de bor så långt från varandra annars hade de kunnat lekt oftare... Men men så är de.

Ska läsa FK nu och Järna nytt och sätta in pengar till lillasyster, hon har köpt en fotoskrivare till oss:)

Puss puss alla ♥ ♥ ♥

RSS 2.0