Söndag

Idag är Wilma 12 dagar gammal. Shit vad fort de går då.
De står inte på förän vi ska fira hennes ett års dag.

Har börjat gett lite tillägg till sessan, eftersom hon inte får tillräckligt av mig, en hungrig liten sessa. Tur att de finns hjälp att ta till iaf:) Hon är då så nöjd med att både få amma på mig och få lite i flaska.
Nu sover hon en stund, somnade vid nio och sover än. Jag låg oxå en stund men kom på så mycket jag skulle göra, hehe. Sitter och kikar vad jag ska köpa på ikea när vi ska dit. Ska ju på folkrace i Karlstad snart så då ska jga passa på och gå in på Ikea, är ju lite saker vi nbehöver till Wilma och ja så klart blir de ju lite annat oxå.

Igår hade vi besök av Anna, Egon, Hampus och Hannes nästan hela dagen, super trevligt de. Johnny var ju tyvärr inte hemma, han och Per fixade ny el på trailern och annat som var trasigt, så nu är de slut på uthyrning av den, går bara sönder en massa och då finns de ju folk som inte talar om att de gått sönder och heller inte ersätter de.

Idag ska vi få söndags middag hos mamma och Hans. Resturang Bomle som Syster kallar de. hehe.
Sen blir de kalas hos Tim, blir smörgåstårta, som svärfar har gjort, antar att de är me dlte hjälp av svärmor;) hihi.

Har ställt om klockan idag, snacka om att denna dag kommer att gå fort då...

Jaha nu är Johnny snart arbetslös då...den 9 april är de slut. Hoppa stt han hittar nåt annat bara. Men ganska skönt att ha han hemma ett tag igen:) Har njutit för fulla muggar nu när han varit hemma:)

Ska nu ta mig en dusch, innan sessan vaknar och vill ha mat.
Johnny är nere på åkeriet ocg städar passaten. ska ta och tvätta den när vi är i Vansbro oxå.

♥♥♥ Puss puss ♥♥♥









Kan inte förstå att de...

...ÄR SANT♥
Vi har fått en liten prinsessa, njuter av att höra hennes underbara skrik. Ligger i babysitter och är bara allmänt söt.
Melwin är världens bästa storebror, klappar Wilma hela tiden.
Går runt i en drömvärld här hemma och bara njuter. Sååå underbart allt är alltså.

Tack alla, för alla underbara kommentarer.

Har haft besök av Ulrika, Ebba och Edvin idag, Wilma fick såå fin klänning, har fått så mycket fina kläder av alla.
Idag har hon på sig de hon fick av kusin Manfred och familj, måste byta kläder varje dag så hon använder allt hon fått:)

Puss och kram

♥ WILMA♥

Nu är hon äntligen här, våran fjäril.
♥Wilma♥
Tisdagen den 17 mars kl 17.16

3440g 48cm








Väntar med spänning ♥

Vill ha ett sms eller samtal från er nu,,,
Grattis Linda och MG till tjejen:)
Nu bara "ploppar" e ut bebisar på löpande band, och snart är de våran tur...:)

Väntar på samtal från syster oxå, nåt har hänt...MEN VAD!!!!
Pappa fyllde 50 igår och hade kalas/fest, vet inte om de spårade ur nåt där...
Festen slutade ganska tidigt med att pappa belv misshandlad, även min bästa syster fick sig smäll av idioten. Pappas granne var de som misshandlade honom, herregud vilka människor de finns. Tur att vi inte var nere, jag hade varit GALEN!!!
Hoppas att du mår ganska bra iaf pappa.

Idag ska jag och Melwin och hälsa på Therese, känns bra faktiskt. Skönt och kunna stötta andra.
Lite nervöst men de ska gå bra...

Ikväll ska vi käka plankstek...måste ladda upp med lite god mat nu innan vi ska in till Falun:)
Imorgon är vi bjudna på middag hos mamma och Hans och få hemmagjord snitzel...*MUMS* sen ska vi till Per och Yvonne och få mat. Jag har ett önskemål och de är paj:) ska tala om de sen... hehe. Helst skulle jag ha velat haft biff,mos och gräddsås, men ska höra lite fint om de inte kan bjuda på de när vi kommer hem:)

Hatar dessa jävla hankatter (okastrerade) som springer här och pissar... Blir så less. Stinker kattpiss av hela farstutrappen!!!!

Puss och kram



Snart!


12 års buketten




Bebisens ny stickade tröja och mössa, som Ingrid Hedman har stickat:)




Pirrigt ♥ ♥ ♥

Ja nu är de bara 4 dagar kvar. Hjälp, men de ska gå bra. Gud vad jag längtar tills på måndag kl 9, så de kan börja iaf, fast mest längtar jag tills de är klart:)
Shit vad spännande...

Idag fyller våran lilla älskling Malte 1 år ♥ ♥ ♥ Tror vi ska ha ett litet kalas på söndag för han och Ester, hon fyllde ju den 20 feb, då blev hon 2 år. Kan inte fatta att jag har haft henne så länge.
Ska höra om Zigge vill komma och käka lite leverpastejtårta;) hehe...
Hade nyss besök av Emma och Robban. Fick en present av dem, en nalle och en body till bebisen, TACK så jätte mycket, ni är alltid så snälla.

Beställde en ny tv igår, äntligen:) en 50 tums platt-tv, För mig hade de räckt med en 42 men Johnny ville ha en 50 tums, så han fick bestämma;) Men de är ju gött att den är stor, vi har ju ganska långt till väggen från soffan så de ska nog bli bra.
Sen vill vi ha en ny soffa oxå då, då är de fullbordat, får spara till en nu då;)

Idag kom diskmedlet och sköljmedlet som vi har beställt, diskmedel som är beräknat att räcka ett år, men de kommer ju räcka i två år för oss, för de räknar med att man diskar 1 gång per dag och vi diskar varannan dag ungefär:) Skönt och ha allt sånt hemma, skönt och köpa storpack, slippa stå utan en dag.

Nu ska jag jag bara vila upp mig i helgen, ska inte göra nåt, städade och putsade fönstren igår och bakade kakor, så nu är allt sånt klart. Stackars Melwin bara, så uttråkad han kommer att bli under helgen, kanske pappa orkar göra nåt med honom, imorgon kanske Ebba vill leka med han:)

Ååå, håller tummarna att Helena eller Anna ska åka in och få snart, förstår om ni är less nu, vill att era bebisar ska komma ut nuuuuuuu. Tittar på telefon hela tiden för att se om ni skickat nåt sms, men icke...:)

Nä nu ska jag lägga mig på soffan och njuta av min ledighet ♥ ♥ ♥

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

♥ 12 år ♥

har jag och älsklingen tilbringat tillsammans, med en del motgångar (men vi är inte perfekta) men även en massa underbara stunder och erfarenheter, som jag hoppas håller i sig livet ut.
Vi var in och köpte en blombukett till oss igår:) Köpte även en till Ingrid Hedman som har stickat en tröja till våran bebis, så jag ska åka dit idag med den:) Kommer bild snart...

______________________________

Var in på UL igår och de blev som vi hoppades på att de blev de sista innan BF. Läkaren frågade vilken dag vi ville tillbaka, om vi ville komma på fredag eller måndag, men eftersom vi hade ställt in oss på tisdag så sa vi att vi kan komma på måndag. Så på måndag eller tisdag har vi bebis:) Sååå underbart. Ska ladda hela helgen, vila som en tok.

♥♥♥♥♥♥♥♥

Melwin har blivit snorig, inge bra nu tills bebisen ska komma, men de är väl bara att tacka och ta emot antar ja... Han vaknade kl 6 imorse, och jag kunde väl inte somna om, så de var bara att gå upp, men jag får väl lägga mig en stund på middagen. Tänkte jag skulle städa idag när Melwin är på dagis, så de är klart. Och imorgon ef tänkte jag ta och putsa fönstren. Vill ha allt sånt klart

♥♥♥♥♥♥♥♥

Vill tacka alla för alla lyckoönskningar vi får från alla håll, ni är underbara. Får av människor som man inte ens umgås me,känns så skönt att sååå många bryr sig. Jag har iaf världens underbaraste och bästaste mamma iaf, och syskon. Ja Hans med för den delen. och pappa och Maria så klart ♥ Svärfar har ringt några ggr och frågat hur de går med magen, sånt betyder sååå mycket.
Skulle inte ha klarat mig utan er.

♥♥♥♥♥♥♥♥

Shit vilken livlig krabat jag har i magen, den känns liiite större än en fjäril nu, men vi kallar h*n för fjärilen iaf:)
Ska nu käka frukost med min stooora kille, innan han ska på dagis. Ska in till grannen Ulrika Bertils och fika lite med "babygruppen" när vi alla kommer från dagis:)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 




Parvelrännet ♥

...åkte Melwin igår...
Super duktig va han. Johnny sprang med honom runt och hjälpte honom, jag gick me doch fotade lite. Mormor sprang oxå med:)
Han blev 29 av 39 st i hans klass, bra för att vara tredje gången han står på ett par skidor:)

Parvelrännet ♥





Har gjort mina sista arbetspass under helgen nu, så nu hoppas jag att jag kan få vara ledig ett litet tag iaf, blev ju lurad förra gången, men nu SKA de ju gå bra så.
Var till badhuset i helgen me, vill sååå gärna basta ju, men jag kan inte. Efter halva tiden under denna graviditet så har jag fått så jävla ont i huvudet när jag har gått in i bastun så jag har fått lov att stå över:( För jag vet ju att de är ok att basta fast man är gravid, bara man klarar de, men jag gör ju tyvärr inte de. 

Nu fick vi besök av Helena och Herman, skoj skoj. Fast jag hade ju hellre sett henne på BB;)


<3<3<3<3<3<3


Män som hatar Kvinnor!

Super bra film, rekommenderas helt klart. Men jag kna inte rekomendera att sitta i biostolarna och vara höggravid, faaan vad ont i ryggen jag hade när vi åkte hem. Hade lite småvärkar både i mage och rygg under filmen... Tror bebisen var lite rädd för alla ljud...
____________________________________________

Igår hade jag en "hälsa" på dag. Först var jag på hemköp och fyllde på godis, sen blev de Madde och Signe och en fika där;)
Vidare till Cafet med "babygruppen" och käkade lunch. Efter de åkte jag vidare till Helena och tog en tekopp, hämtade Melwin kl 15 på dagis och åkte till Jennie och William på kalas. Jennie fyllde år. Åååå den godaste tårtan jag har ätit i hela mitt liv;) Tack tack...
___________________________

Älskar mina pojkar så oerhört, Längtar efter fjärilen så jag tror jag blir tokig..♥
Nu blir de frukost sen kyrkis...

Puss puss<3


Vecka 37: 3 mar - 9 mar 2009

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärthjud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet vid denna tidpunkt är 34.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan nu variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka 9 cm i diameter. De restrerande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis mellan 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 cm. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.







RSS 2.0