Minisemester:)

Ska och sova i stugan i Gensen inatt...Bara jag och mina älskade pojkar:) Ska åka ut med båten, fick låna en motor så vi ska nog åka och kika på grannarnas stuga:) Hörde att hans bror oxå hade köpt stuga vid Gensen nu...
Får se om Anna och Egon kommer ikväll och hälsar på och tar ett kvällsdopp:) 
Boväng och Anna skulle nog oxå komma förbi och bada...

Ringde nyss och frågade om vi fick låna husvagnen igen när vi ska på semster och de fick vi:) Den är så liten och behändig...Guuud vad jag längtar... Letar efter väskan oxå som jag vill ha men den är slut överallt...SUCK! Faan Madde att du inte köpte en till mig me...Bajs oxå...De fanns bara e ljusblå men jag vill ju ha en rosa...Som duu:)

Har varit och plockat godis idag...Melwin har varit på dagis...Får knappt med han hem därifrån, sååå skönt att han älskar att vara där. Kanske inte håller i sig så länge till, vem vet:)

Var och badade igår vid badlatsen i gensen med Anna, Egon, Hampus, Veronica och Agnes... Skit skönt ju, Melwin stod en timma på land först innan han vgade sig i, men sen tyckte han de var skönt:)

Väntar på att älsklingen ska komma hem så vi får käka innan vi ska ka till stugan. Blir chiliConCarne och ris idag, var så länge sen. Köpte med lite korv som vi kan grilla imorgon innan vi åker hem, de är standard när man är i stugan:) Tror jag ska ta med nån öl oxå...skulle vara gott;) Hihi...

Måste ringa och beställa vandrarhem imorgon till Karlstad oxå...Faaan vad skoj de kommer bli, Hoppas att du följer med Helen...Vill ju såå gärna:) Har såå roligt med dig jämt, vi är om tvillingsj'älar du och jag, fast vi knapt inte ens är släkt...Helt sjukt.

Puss och kram alla 

Älskade sommar!

Guuud vad jag älskar denna sommar...denna värme framförallt. Man känner sig så glad hela tiden och livet bara leker:) hihi... Löööve my life raght now. Får man egentligen må så här bra...Hehehehehe...
Gött och bada och sola...Ska snart åka till stugan och bada lite, bara älsklingen kommer hem från jobbet.
Ska sova där imorgon, guud så skönt, var ett tag sen vi gjorde de. Men de är ju ganska fullt där jämt:) hehehe...
Hoppas bara att vi kan få vara lite ensamma där, skulle vara skönt...
Förstår om Per och Yvonne vill vara där jämt, så mysigt ju. De har fått bra ordning på torpet nu...Hehe.

Har jobbat ett dygn nu, gick ju hur fort som helst ju:) Gud vad jag trivs med mitt jobb, kan ju inte direkt påstå att man är slut när man kommer hem...hehe.
Gött när lönen kommer sen oxå, så man slipper leva på alla andra, sina päron till exempel, de skule inte jag klara av när jag är vuxen...Men de är tur att de finns, skulle inte klara mig utan mina föräldrar...:) De är bra att ha till annat oxå... Umgänge och lite barnvakt kanske...Hihi. Melwin är ofta med mormor och morfar, och Farmor och farfar nu... Tror att Farmor och farfar skulle med till Likenäs en helg och sova där. Ska låna min farmor hus där...Skojsigt, Fast först den helgen så måste jag på oxhälja i filipstad, kan ju inte missa de...Hehe.

Vi bjöd mamma och Hans på tacopaj i måndags...super nice:) Skiiit gött va de. Vi åt som tokar!
 Tittade på åskvädret medans vi åt... Sen kom de en smäll så jag trodde vi skulle flyga ur huset. De slog ner i Hoss Mickes  uthus. Madde trodde att hennes tak skulle lyfta när de small... Fy vad otäck den är alltså...

Vi hoppar över och åker till Höljes ändå, Johnny orkade inte säger han vi åker på semester med husvagnen istället:) Gud vad mysigt:) Bara familjen...
Sen blire Tallin...Suuuper kul de...De är de alltid att åka med dem...

Nä nu ska jag koka soppa tlls älsklingen kommer hem...:)

Älskar min familj, den bästa man kan ha
Puss och kram alla...

Semesterhelg i Tyfors!

Har haft en helmysig helg i husvagnen med min underbara familj och några av mina vänner. Jätte trevliga människor at umgås med hela helgen:) Har haft en väldigt lugn helg...  De har vart varmt som tusan hela helgen...Rikig värmebölja.
Längtar tills vi ska ut nästa gång med husvagnen och de ska bli snart:)
Johnny fick en till folkrace bil igår och han fick dessutom behålla sin, nu ligger han bara 1 minus...gött.

Sitter just nu på jobbet, hade ju tänkt att vi skulle åka och bada när jag kom hit, men då började de ju så klart att regna och åska som en tok som vi fick vara inne.  Men men..

Imorgon får jag träffa BÄST...Vi har ju båda varit på semester...Ska nog och bada när vi slutat jobbat båda två:)

De känns som om jag har den bästa familjen man kan ha...De finns en sak som saknas just nu och de är ett syskon till Melwin och Leo, men jag hoppas att de kan komma ett litet frö i min mage snart...Vill ju nuuuu...Gud vad mysigt de skulle vara med en bebis. Melwin pratar hela tiden om att han vill ha en Ida... Så jag håller mina tummarna hårt att ett litet frö ska gro snart!

Grattis till Helena och Marcus till tjejen...

Puss och kram

Vilket Underbart Liv Jag Lever:)

Kan inte på nåt sätt förklara hur ycklig jag är och hur bra jag mår. Är sååå glad för den familj jag och alla underbara vänner. Skulle inte klara mig en sekund utan er...
Var upp till Carros grav i tisdags och lämnade en liten blomma från mig och min familj, kunde ju tyvärr inte närvara på begravning, fast jag gärna hade velat de. Alla sa att de var sååå fint och att Carro fick de finaste avskedet man kunde få. 
Har nyss varit och fyllt på godis på konsum, Melwin var hos morfar under tiden...Ester me. Ester fick stanna kvar där nu när vi åkte hem, hon ska få vara där hela helgen, varmt för henne och sova i huvagn tror ja. Hoppas att platserna är kvar i skuggan så vi kan ställa oss där:)
Har duschar Eser i morse...så nu luktar hon sååå gott...hehe. KLippte klorna oxå, men klippte för långt ner så hon blödde en hel del kan jag lova, var blod överallt...

Nu sitter vi och väntar på att älsklingen ska komma hem, käkar lite middag som blev kvar sen igår:) Åt ju lunch vid tolv...käkade tacos då gött...

Var till Likenäs igår på folkrace, kom hem halv tolv inatt, Johnny fick en bil med sig hem...Vi la på 3 st..men de är lönlöst att få många...hehe.
Ska åka ner till Tyfors ikväll och sove i husvagn med min underbara familj...Åer hem på söndag igen, ska ju jobba då:(
Roligt och få träffa unerbara Anna idag me...:) hehe...ska ta lite nyktra kort i helgen nu, vi får ju bara kalaskort...hehe.
Hoppas bara att de går bra för Johnny i helgen...Och hoppas framförallt att inte Lagergren vinner...hehe.

Måste ta ner tvätten innan vi ska åka och plocka i de sista...
Ha de bra gott folk...
Höres på söndag igen:)
Puss och kram på er alla...

RSS 2.0