Julklappstips!

Har fixat lite mer tavlor med dalahästar! Passa på till jul, varför inte en julklapp! De kostar 300 kr styck!
Har ju även mössor och skyltar som kostar 60 kr som de står god jul på!

Puss puss // M


Inställt!

Nej de blev ingen fest för oss! Då vi inte ville ha barnvakten hemma här! Vill inte att både jag och Johnny ska vara fulla när barnen e hemma! Nä utsätta dem för de skulle jag aldrig göra! Har gjort de en gång och då hade jag sån ångest så jag trodde jag skulle dö och som tur va så hade jag bara ett barn då!
Och Per kunde bara ha barnen till halv åtta på lördags morgonen och om jag har varit ut så vill jag INTE ha hem barnen tidigt, de är ju dagen efter som man mest behöver barnvakten:) men vi e ganska vana med att de kommer hem tidigt iof varje gång de sovit borta! Men inte så tidigt som åtta, utan till tio brukar de komma :/
Jaha de var skittråkigt att behöva ställa in de eftersom vi aldrig varit på makerad tillsammans! Men vi får ta igen allt sånt här när barnen blivit stora, då ska väl de säkert oxå vara med;)

Nu ska vi snart käka kassler och potatisgratäng! Ska bjuda mamma och Hans idag innan jag och mamma ska på modevisning!

Puss på er!


Barnens helg <3

I fredags var Johnny till Malung med jobbet och bowlade! De var meningen att jag skulle gå ut när han kom hem men de blev lite senare för honom än beräknat, så Yvonne kom hit och satt här i en halvtimma!
De var riktigt skoj på hotellet med Angelica! Lugn ute kväll för min del, men mycke dans!

Igår var Johnny ute på svensexa hela dagen så jag och barnen drog till Vansbro på barnens dag på Konsum! Mycke provsmakning, gratis saker, tipspromenad och aktiviteter! Jätte roligt! när vi kom hem sov vi middag alla fyra:)
Efter vi käkat tacos tog vi oss en tur till nås och filade på Annas café med Renee och familjen! Suuper trevligt!

När vi kom hem så stoppade jag in alla barnen i duschen och fixade till lite lördagsmys! Chips, dipp och godis!
Barnen sov gott redan vid åtta! Då blev de Så Mycket Bättre för mig!
Johnny var väl hemm strax efter ett inatt:)

Nyss åkte Johnny till folkrace för att dona lite! Vi andra myser inne!
Melwin ska på kalas kl 12 till William! Och kl 14 ska jag och mamma på modevisning! Skoj!

Så skönt att vi fixat barnvakt tills på fredag (tack snälla svärisar) kommer att bli såååå skoj med maskerad, kan inte minnas att jag varit på de i vuxen ålder, eller jo de har jag ju, Jimmy Åhl fixade ju de i rutsbrogården som jag var på! Undra vad man ska klä ut sig till då? Måste till Borlänge och kika om de finns nåt bra:)

Hoppas ni haft en bra helg, de har jag med mina små troll!
Puss och kram


Hotellfrukost, goda vänner, shopping, folkrace = perfekt helg!

I lördags drog jag, Jennie, Teuvo och Johnny till Karlstad på folkrace! Johnny och Teuvo började med att öppna en öl redan kl 6.15! Ja, jag och Jennie bara såg på varandra och förstod hur dagen skulle sluta! Eller fm redan kan man säga! Fy fan vad fulla och dryga de blev, men enligt de själv så var de inte fulla! Hehe!
Jag och Jennie jummade oxå på några öl men tog de LUGNT!

När Folkracen var slut så skjutsade bästa syster oss till hotellet så vi fick duscha och äta lite mat!
När vi var redo så begav vi oss till nöjesfabriken och bowlade, suuuper skoj kväll, sen blev de dans på score i några timmar ända tills Johnny fick höra att han betedde sig som om han var prostituerad! Hahahaha, tror jag dör!

Vi tig en svängom vid MC Donalds innan vi gick hem till hotellet!
På söndagen fick vi äntligen hotellfrukost som tyvärr hamnade i toan för Johnny:)
När vi ätit klart då kom syster och hämtade oss, vi skjutsade ut alla till folkracebanan sen åkte jag och Jennie till Ikea och bergvik och verkligen shoppade loss, hittade sååå mycke till mig själv!

Vi var hemma i Järna vid 19 tiden igen!

Borta Bra Men Hemma Bäst <3


Dålig dag:/

Så jobbigt de är att vakna på fel sida! Melker väckte hela familjen halv sex, grinade fram till kl sju, då fick han lägga sig igen och han sov till åtta, då jag väckte honom!
Wilma lika grinig! Fixar till barnen och åker till dagis för att ta syskonkort! Och de gick ju bra, eller INTE!!!!!!!
Melker vägrade sitta still och Wilma hade mungiporna till tårna. Jaja, nåt kort blev väl ok iaf!
Efter korttagningen skjutsade jag Melwin till skolan, för att sen åka och hämta Ingrid (Johnnys mormor) och åka till Filipstad för att bestämma om Huldas begravning!

När vi kom hem igen, kokade jag en köttgryta, som blev kanongod!

Måste bara yttra mig lite! Hur fan tänker karlar egentligen, i mitt nästa liv ska jag bli en man iaf, fy fan vad lätt livet skulle vara då!

Melker vaknade halv sex idag med men Johnny gav honom välling och la han igen och han somnade direkt, jag med, men vaknar som vanligt av Johnnys telefon 3 ggr eftersom han snosar (eller hur de stavas)
Wilma vaknade sen kvart över sex, livet är härligt!!!!!

Så skönt att vi bytt abonemang på Tvn till viasat och har ALLA kanaler nu! Sagt upp Robert boxern och falu kuriren istället! De blev samma pris ändå!

Måste nog stiga upp nu då Wilma ropat i en halvtimma!

Har glömt att berätta om helgen, gör ett till inlägg senare idag om de!

Puss och kram och hoppas att denna dag blir bättre.


Mössor...

Har sytt en massa mössor som jag har till salu!
Här kommer lite bilder och förklaring:
Första bilden så är de i storlek 6 månader till 1,5 år och den blåa kostar 80 kr och den med moln kostar 40 kr( är inte riktigt nöjd med den med moln så därav priset:)

Bild två: storlek 1,5-4 år
De översta och pippimössan (pippimössan är fodrad) kostar 80 kr och de med apor kostar 40, bara för att jag råkade vända aporna upp och ner:)

Bild 3: storlek 4-8 och de kostar 80 kr!
Om ni vill ha de skickade så tillkommer frakt!

 


Ojoj! Lite otäckt är de:(

Ja imorse när jag och Melker var på väg till Vansbro för att mysa och bjuda mormor på frukost på Håkanssons, mötte vi en polisbil! Jag gjorde två saker man inte får i bilen så jag höll koll i backspegeln om de skulle vända och ta mig! Ja så klart så vände de, mitt hjärta började bulta, jag såg tusenlapparna flyga iväg! Jag svängde in mot sidan för att få min dom, men de åkte förbi!
Jag frågade mamma när jag kom till håkis om hon såg polisbilen med blåljusen. NÄ, sa mamma! Konstigt! Jaja, skit samma, vi brydde oss inte!
Vi sitter och äter smörgås och dricker kaffe, då kommer Petra in och säger att de är rån mot Handelsbanken! Och till råga på allt, när Petra och hennes son (som övningskörde) skulle åka en runda på byn så hamnade de rätt i rånet så mannen med maskingeväret siktade på dem! De fick panik!

Usch så hemskt för personalen! Hoppas verkligen att de får bra hjälp! Tycker sååå synd om dem!

Nä nu var de andra rånet mot en bank på ett år, nu får de vara ett slut! Hoppas verkligen att rånarna INTE är kvar i byn!

Nu ska jag se på Du Är Vad Du Äter!

Puss och kram!


Småbarnssim!

Har varit till äppelbo på sim idag och Melker var jätte duktig!


Lite bilder på tavlor som jag har till salu:)
Har även sytt massor med höstmössot som jag har till salu! Kommer bild på den me snart!


Sjuka barn!

Ja förra veckan var Melker och Wilma sjuka! Melker hade blåsor så kallade höstblåsor i HELA munnen! Han åt inte på 4 dagar:( men till slut fick jag i honom!
Wilma var förkyld med öronvärk! Men hon har oxå blivit så mycke bättre;)

I torsdags tog jag mig tid och åkte till lärcentrum och gjorde om de första matteprovet och gissa vad, jag fick vg! YES! Jag kan bara jag vill:)

I lördags var vi till Borlänge och skulle köpa en ny ytterdörr men de högerhängda var slut så vi köpte ett fönster till Melkers rum istället. Måste ringa en snickare så de kan sätta in de åt oss!
Ska bli så skönt att Melker ska få ett rum:) Men de var ju vattenskada därinne så vi får byta lite brädor!

Igår var Melwin på hockeyträning, han e sååå duktig min stora pöjk <3
jag var på copeutbildning, tycker att de är sååå bra, har hjälpt mig eller oss mycke!

Idag ska jag följa med Johnnys mormor till dsm så hon får ta influensavaccin! Klart man stället upp och hjälper till <3
I ef blir de 1-års kalas på kyrkis, tiden går så fort!

Puss och kram på er


RSS 2.0