Blåsigt värre...

Jajamen, blåser som sn ute, men de gör väl de när de blir mildväder...
Sak snart gå ut till vägen och möta Rosi och Helena och gå med dem ner till kyrkis. Ska hoppa in till Sandra & Ebba och hämta dem me...Blir en barnvagns karavan:) hehe...
Sandra skulle komma hem till oss sen, hon var lite nyfiken på hur de såg ut hemma hos oss;) Så jag ska kika in till henne med på vägen hem tror jag:)

Var till Borlänge igår med Johnny och Melwin. Köpte lite stjärnor som vi ska ha i fönstren, ljusslingor till framsidan på huset och till lisstugo:) Köpte Skidor till MElwin me, men så klart så tinar snön idag då...Men men han hinner väl:) hehe...
Hämtade Passaten i Ludvika på vägen hem, ååå wow vilken skillnad, En helt ny bil. Nu förstår jag varför alla är så nöjda med sina passater, gjorde inte de förut. Drar mycket mindre bensin. Stod på 130 km när jag åkte från Ludvika och när jag kom till Järna så stod den på 110 km... Inte mycket den drog på vägen hem heller...

Var till Boväng och Anna igår när vi kom hem oxå, med ett litet paket, med en dress vi köpte på Kappahl:) Jätte fin. Rosa så klart...hehe.
Plockade godis på Hemköp och Konsum igår oxå, så jag bara kan ta d elugnt innan jag ska jobba ikväll. Melwin ska sova hos mormor inatt för andra gången denna veckan:) Hon ska lämna honom på dagis imorgonbitti innan hon börjar jobbet, och ävcen hämta honom när hon slutat jobbet:)
Älskar dig mamma, du är den bästa mamman som finns...
Börjar jobbet kl 15 idag och jobbar till kl 18 imorgon kväll...

Du är klockren Johnny. De är väl därför som du är så underbar och för att jag Älskar dig:)
Puss och kram alla...

Till BM idag:)♥

Ska till Christina idag då och lyssna på hjärtljuden:) *MYSIGT*
Melwin och Johnny ska oxå me...När jag sa till Melwin igår att han ska få följa med så sa han att han kommer ihåg när han var med och lyssnade på Leos hjärtljud;) Fick nästan en lite tår i ögat.

Måste bara tala om vad Melwin sa till mormor när de var på folkrace i Munkfors, (jag var inte med, jobbade)
Solen började skina och de blev jätte ljust ute, så mormor sa till Melwin, Nu tror jag att de var nån som tände en lampa:)
Ja, sa Melwin, de var nog Leo som tände lampan för han ville oxå se när pappa kör folkrace;) Så gulligt sagt av Melwin...Han saknar sin lillebror så mycket. Så fort han ser månen så säger han, DÄR sitter Leo och sen vinkar han till himlen och säger Hej lillebror.

Ska till Borlänge idag med familjen efter BM, ska shoppa lite, förhoppningsvis hitta de sista julklapparna;) Men har bara en kvar som jag måste hitta...Så de känns bra.
Åker förbi Ludvika på vägen hem och hämtar hem passaten. ÄNTLIGEN:) Skönt att den är fixad nu...Gött gött.

Ska sätta upp ljusslingan på garaget när vi kommer hem...:)

Till helgen ska vi till Tomteland, så skoj för Melwin, eller för mig me för den delen...hehe.
Melwin sa igår att han LÄNGTAR tills han ska få träffa tomten...Ska ge honom en önskelista:)
Sen blir de mora på söndagen igen, efter jobbet, julskyltning där. Roligare att gå på nåt större ställe på julskytlning, Affärerna här i byn kan jag ju utantill och kan handla här i bynvilken dag som helst:)
Sen blir de Mora på tisdag me, Jävla farande till Mora:) Blir nog en lunch hos Helen då;) Hehe. Ska till Sjukhuset och få komma på en magnetkamera röntgen för min mage...SUCK!

Ska nu väcka min underbara sambo och käka lite frukost:)
Puss och kram alla

Snacka om att...

...helgerna går fort. Har haft fullt upp hela helgen.
Jobbade fre-lör, hade matgäster här på lördags kvällen. Tack Anna, Egon, Hampus, Rolle, Natalie för en super trevlig afton. Plankstek bjöd vi på och spelade lite spel:)
Idag har jag, Melwin, Jennie, William varit till badhuset, William fick en spiderman dräkt av Melwin, försenad födelsedagspresent.
Hem och lagade mat, åkte till Emma och Tim en sväng och fikade med dem. Super fint de blir i köket för dem. Värsta största blev de ju när de rev väggen. Kommer nog att bli super fint, De hade så mycket ideer, Emma är så duktig med inredning, så de kommer att bli prima. Speciellt när Hans ska hjälpa dem med köket oxå...hehe.

Spelar bingo just nu, men utan vinst:( Som vanligt... Johnny är i nås på bandymatch. Järna mot nås...Hoppas att järna vinner:)
Har plockat fram lite julsaker, kunde inte hålla mig..hehe. Jag och Anna hade så abstinens iår efter julen:)

Ska till Borlänge imorgonbitti, Måste shoppa lite. Ska fixa iordning en kalender till MElwin, så han får öppna ett paket varje dag:) Finns på panduro... Ska hitta lite mera ljusslingor oxå som vi kan sätta upp ute. Måste hitta nån mer stjärna oxå, och ha i fönstren inne.  Sen åker vi vidare till Ludvika, ska hämta passaten:) Äntligen...

De går så bra med Malte, Han och Ester kommer bättre överens nu, de känns tlyggt:)

Älskar mina pojkar!
Puss puss  ♥♥♥

Är ganska...

utvilad idag, känns skönt:)

Vill gosa med mna älsklingar nu, ikväll ska vi käka lite gott och bara ha de skönt::) Undra vad JOhnny hittar på för mat då? Han är ju så duktig på att laga mat. Han skulle sätta upp taklisterna på kontoret så att de blir helt klart därinne, Sen skulle han sätta i ljusen i granen som vi inte hann under veckan:)

Åååå, jag håller tummarna Anna, hoppas att du får köpa bilen:) Hör av dig sen...

Älskar mina pojkar!
Puss och kram

Nu har Malte anlänt:)

Ja han är en till liten sötis:) Nu har Ester fått hem sin lilla kille Malte. Han hette Max men jag tyckte inte att de passade.
De busar som tokar hemma, ska försöka få bort att de skäller båda två bara, de eggar upp varandra..Hihi. Mina sötnosar.
Jag har lagt upp bilder på bilddagboken på dem:)

Åååå, jag längtar hem, vill mysa med mina älsklingar. Sååå mysigt de är när de snöar! Löööv it, mina julkänslor spritter i kroppen, var in på hjärtats rum innan jag åkte till Vansbro och guese who, jag köpte lite jul saker..Hihi, kunde inte hålla mig.
Ljusstakar och små hjärtan, är helt frälst i hjärtan just nu.

På måndag ska jag hämta passaten oxå...gött gött, nu är de fixad...Super nice, enklare än så var de inte...
Åker nog över Borlänge på vägen hem, måste in på panduro och köpa en sak till Melwins kalender:) Han ska få ha en sån där med ett litet paket varje dag från och med första advent till julafton:) Skulle ha kikat efter lite leksaker som jag kan lägga där i me:) Får se vad jag hinner:)

Var upp med en urinprov till Christina idag, har lite ont i högra njuren, inte bra de inte. Ska kolla om de kan vara uvi annars kunde de vara njurbäckinflammation eller vad de hette...Usch, när ska de ta slut. Hmmmm. Hoppas på bara en Uvi:)

Ringde och beställde tid för bakning i bagarstugo, ska dit om några helger:) Skoj skoj, ännu mera julkänslor:) SKoj och baka med mamma och Hans, får se om Johnny och Hans klarar av och grädda dem...Hehe, men de gör de säkert.
Bakade pepparkakor på kyrkis igår me, Melwin älskar oxå att baka, så skoj, han kanske blir bagare när han blir stor;) Han bjöd Rolle och pappa på sina kakor... Fint hus som Rolle ska hyra...

Melwin är hos morfar just nu:)
Fick tillbaka min mobil med posten idag me, men laddaren till den var inte med:( Så jag är utan laddare...SUCK! Men netonnet skulle skicka en ny till mig så de låter ju bra:) MEn jag tror inte att telefonen är fixad för att de hoppade igång helt plötsligt när den låg här, så jag får väl säkert skicka in den snart igen:(
Kläderna från meandi kom idag me..skoj skoj.

Idag kom de tre julklappar till med posten. Nu har jag bara 4 julklappar kvar:) Ska fixa två av dem till veckan.

Nästa lördag blir de tomteland då, med Per&Yvonne och Co... Kommer att bli så skoj, Tror nog att jag tycker att de är roligare än Melwin:) Hihi...

Längtar hem till mina älsklingar:)
Puss och kram

Pirrigt!♥

Åååå, vill ha bilden på honom nu:) Har klippt Ester ikväll, hon måste ju vara fin om hon ska träffa sin blivande kille snart:) Hoppas att vi kan åka imorgon och hämta honom:) Skoj skoj...
När vi ändå åker förbi i Nås så ska jag hoppa in på precent och köpa den där lampan oxå, som vi ska ha i hallen, kommer bli så snyggt:) Hoppas att den har kommit bara.

Har jobbat inatt så Melwin har sovit hos mormor och morfar:) Johnny har ju jobbat idag me...

Jisses vad bebisen gör volter i magei magen:) Full rulle vill jag lova. Är så ororlig hela tiden att de ska hända nå knas, är inte så lätt att bara stänga av de tankarna, tyvärr! Längtar sååå till nästa UL. Nästan vecka ska vi till Christina och ltssna på hjärtljuden. Melwin och Johnny ska oxå med och lyssna...
Har fått tid i Mora för en magnet kamera undersökning på min mage som jag har haft ont i, i ett år nu, hoppas att de kan hitta vad de är för fel, eller att de inte är nåt fel, helst...

De blev super bra i skrubben när vi gjorde om...Ska nog hämta tapeterna till en del av hallen imorgon eller på fredag:) Skoj när de blir klart...hihi. De var mönsterpassnings tapeter...SUCK! Men men:)

Snart blir de tomteland då...de var hundra år sen jag var dit, Melwin tycker nog att de är skoj att vara där, tror att han har en bra ålder för att förstå vad de är för nåt...Han ska få lämna en önskelista till tomten...
Nu står d einte på förän de är första advent, som jag längtar:) vill pyssla och pynta hela huset. Hämtade en gran i måndags som vi har satt ute på gården, ska sätta i ljusen imorgon så att de bara är att trycka i kontakten 1.a advent:)

Mamma gjorde potatiskorv med sina arbetskamrater i söndags..gött gött, måste bara ha de till jul, annars är de inge julmat:) Hihi, fast den heter ju morsmors korv, de kommer den alltid att göra. Sen ska mamma, Hans, jag, Melwin och Johnny till bagarstugan och baka bröd:) Vi har kvar lite bröd sen förra året vi bakade med Per och Yvonne...Men måste fylla på förrådet. Hehe. Har inte riktigt spikat datum än men troligtvis.

Gud vad skoj för er mamma och Hans och åka bort över nyår...Hoppas att ni får en riktig semester tripp nu, de är ni verkligen värda att göra, Ni bara jobbar och jobbar hela tiden, måste ha lite tid för er själv me:)
Vill ha tillbaka Passaten nu, lite krångligt med bara en bil, speciellt om jag ska jobba på helgen, men men den är nog snart fixad;)

GRATTIS till Boväng och Anna till Nora. Vi fick sms nån gång efter tolv inatt att de hade fått en bebis:) Nora måste ha varit alldeles nykläckt när Rickard skickade de. Åååå vad skoj för dem, längtar så jag tror jag dör efter vårat lilla knyte.

Älskar mina pojkar så oerhört mycket.
Mina vänner är verkligen de bästa.
Puss puss♥

Trevlig helg...

Har haft super trevligt hela helgen hos sis, Max och Melwin har lekt som tusan...Synd att de är så långt mellan oss, önskar vi sågs lite oftare...Tack syster för denna helg, den blev ju helt fulländad eftersom jag fick min kebabpizza;)
Melwin fick en liten servis av moster med familj, en cd-spelare som ser ut som Blixten av morbror Tommy, moster Malin och Hans, Möbler och ha inne på sitt rum av morfar och Maria, super bra:)
Har skruvat ihop de nu ikväll.

De ar lite kylit när vi kom hem vill jag lova. 11 grader inne, men men har ju inte eldats på hela helgen, när vi varit borta så...Men nu är de iaf 22 grader....nice:)

Har varit på Me and i party i ef. Köpte två tröjor år Melwin och en body till bebis ungefär lika som till Melwin:) Man fick kasonger gratis om man beställde över 600 så de fick Melwin oxå:)

Längtar tills vi ska till tomteland, ska dit med Sandra, Dahlberg och Linus:) Kanske moster Helen följer med oxå;) Skoj skoj.

Köpte en julskiva när vi var nere hos syster, lngtar till julen så jag tror jag dör snart:) Satt och lyssnade på några av dem förut...

Undra om jag ska ringa på den där hunden imorgon, tror att Ester vill ha lite sällskap...Vill ju så gärna ha en till hund...
Skönt när man har en liten hund, hon märks ju knappt inte av:) När vi var hos syster i helgen så märktes de ju inte att hon är med, hårar inget heller...Hur bra som hellst:)

Har börjar plocka ur på kontoret, eller blivande kontoret...kommer att bli så bra. Ska göra klart de imorgon:) Nice nice...

Nu ska vi lägga oss...hörs en annan dag gott folk...
Längtar efter bebis...

Kika gärna på mina bilder på www.bilddagboken.se. Hör av er om ni vill ha lösenordet om ni inte redan är vän med mig:)

Puss och kram

Längtan är stor.♥

Just nu längtar jag till jul:) Ska äntligen få fira den med pappa och familj. De kommer upp hit...mysigt de kommer och bli. Fast lite tomt utan storasyster med familj, men vi får ses efter jul istället.
Vill julpynta, se alla paket, äta god mat och bara umgås med underbara familjen. *MYYYS*
Vill att de ska bli första advent nu först så vi får gå på julskyltning, tänk om de kunde snöa då oxå...Vi ska till Mora på julskyltning iår, och umgås med syster och Jörgen då:)
Ska ner till syster i helgen som kommer, äntligen. Ska in till lillasyster och pappa på vägen ner, så Melwin ska få mera paket...gullungen. HAn kommer och få en så bra sak av moster och morbror...:) Kommer nog användas flitigt... Av pappa och Maria ska han få möbler som han ska få ha på sitt rum:)

Har ju haft kalas för Melwin hela helgen, jobbat lite därimellan oxå, aldrig långtråkigt här heller...

Är så glad för din skull Jessica, att du fått jobb, nu är jag , mamma  och syster inom samma yrke...hehe. skoj skoj.

Var ju ner till ullared förra veckan, men herregud vikken resa...Har nog aldrig haft de så skoj alltså. På vägen ner började de ryka från ratten, så vi fick tvärnita på mototvägen och sätta ut varningstriangeln, men vi såg inga fel så vi åkte igen...inga mer fel sen heller. Ingen aning om vad de kunde ha varit...Men tänk er själva, synen 5 fruntimmer som stannat på mottorvägen och har huven öppen...Hahaha...
Väl nere så shoppade vi järnet, nästan alla julklappar är klara. Under natten sov vi inte mycket, de blåste och slog på taket så jag tror att de var John Blund som satt och slog med an hammare på taket!
Ringde till syster Helen och frågade vad hon önskade sig i julklapp, hon önskade sg ett krukskydd...men jag hörde utan R, så jag frågade om hon menade kondomer...faaan vad vi skrattade åt de.

Imorgon ska inredningen av kontoret påbörjas oxå:) nice de kommer att bli...hehe. Måste hålla igång nu, och göra klart allt innan bebis kommer:)

Beställde en julklapp till Melwin i torsdags och den kom idag, snabba bud. Han ska få en 22 tums platt tv med inbyggd dvd, de kommer nog att uppskattas:) Så kan han se på film i sitt rum...

Ska beställa julklappen till pappa och Maria nu snart oxå, de ville inte ha nån julklapp utan de tyckte att vi skulle lägga pengarna på Melwin istället, snällt av dem, men på jul så ska man köpa julklappar i massor, de är ju de som är de bästa med julen. Att få lägga ner energi och köpa alla julklappar och sen få ge bort dem och få egna...Helt underbart:) Så vi ska dela på en lite dyrare julklapp till dem, blir 250 kr var för mig, Malin och Tommy:) De kommer nog att bli så glada för den iaf:)

Längtar efter bebis nu...Vill veta vem de är som bor i min mage, den växer och frodas iaf, lever loppan i magen vill jag lova:)
Älskar mina pojkar...♥
Puss puss

Bakning:)

Bullbak på G, till Melwins kalas på lördag...
Har även bakat STORA amerikanska chokladmuffins som ska med imorgon till Ullared, som vi kan käka efter vägen. Ska bli så skoj, att åka med er:) Synd bara att storasyster ska dit på fredag, så vi kan ju inte träffas:( Men tur att lillasyster är med då iaf:)
Ska åka till Vanbro och tanka ikväll när Johnny kommit hem så de är klart tills imorgon.

Har varit på kyrkis idag me, plockat lite godis på hemköp, snacka om att dagarna bara fluger iväg, denna graviditet kommer nog gå ganska fort, eftersom jag har så fullt upp hela tiden.

Ååå ska bli så skoj och ge MElwin alla hans presenter till helgen, han fyller ju på torsdag men han får bara nåt paket då. Han ska få öppna de han har fått från Jim och Nadja iaf, och nåt från oss:)
Han kommer få allt han önskar sig, förutom kanske en sak då... Det vet jag inget om, men vi hoppas på att han kan få ett bidrag eller få en gungställning. De skulle han bli så glad för...

Jaha Per ringde igår och sa att Johnnys gammelfarmor Hulda var lite dålig, uscha...hoppas att de ordnar sig, att de blir de bästa för henne.

Imorgon ska Johnny köpa nya vinterdäck till passaten, vi har ju inge, de var ju så dliga de som vi fick me, till helgen får han sätta på vinterdäcken på bussen oxå, vill inte ha vinterdäcken på imorgon när vi ska åka eftersom de inte är nå halt neråt i landet så är de onödigt och slita på dubben.

Bäst skulle komma på en kaffe sen när hon skjutsat alla som hon ska:) Nybakad bulle till kanske:) Muffinsen får vänta tills imorgon:)

Längtar till jul, de tråkigaste är bara att vi inte ska fira med storasyster, Max och Stefan:( Vill att ni oxå ska vara här...

Älskar mina pojkar♥
Mina vänner är de bästa...

Puss och kram

Skön dag:)

Har haft en riktigt soft dag idag, riktigt skönt.
Jobbat inatt men är nu ledig tills på fredag...gött gött.

Haft besök av Helena E hela förmiddagen. Fikat och snackat en massa.
Sen åkte jag till Marie och inspekterade vårat gamla hus, saknar det lite faktiskt...Vi hade ju lite drömmar och så där, fast vi har ju gjort så fint i vårat hus nu, så vi är sååå nöjda:)

Fixade till lite mat när vi kom hem, älgfärsbiff, gräddsås och potatis.
Melwin tjatade om att få leka med Herman så vi åkte dit en sväng. Super nice de blir i hallen...de gör du bra.Hehe.

Väntar nu på Emma ska komma hit så ska vi skissa på en tårta tills Melwins kalas... Gött gött.

Johnny var hemma tidigt idag, skönt. Han kom hem vid fem...Film kväll ikväll:)

Puss och kram


♥Fjärilen♥

Ååå längtar sååå efter dig.

Har nyss varit på en promenad med familjen, var ner och tände ljus för våran lilla Leo, och så klart alla andra änglar. Förstår Jennie om de var jobbigt på minneslunden igår...Kommer ihåg förra året när vi var där för Leo, Jätte jobbigt. Men men.
Tände ett ljus på Johnnys farmor och farfars grav oxå.

Igår hade vi lite middag hemma här:) Johnnys Sponsor Anders, mamma och Hans var hit. Super mysigt och super god mat:) Smördegsinbakad fläskfile och potatisgratäng, frysta apelsiner som var fyllda med glass och chokladsås till efterrätt...*MUMS* Kortspel efter de...Jag vann väl en av gångerna:) Plump...

Var till Mora i torsdags, gjorde ett ultraljud på allt i magen, allt såg bra ut fast de var nåt konstigt där jag har ont,fast läkaren kunde inte säga vad,så jag skulle få komma så de skulle använda en magnet kamera, för att se lite djupare... Scary:( MEn jag vill ju veta vad de är, nu när jag har haft ont så länge.
Var hem till underbara syster Helen och fick lunch:) gott gott, var med henne och hennes mamma ner på stan och hittade en sån underbar affär, köpte två små hjärtstenar...Ska dit snart igen, måste till den där affären:) Hur mysig som helst. Emma du skulle älska den affären;)
Var till Dahlberg innan vi åkte hem, MElwin lekte som tusan med Linus, vi fick väl middag och fika innan vi åkte hem:) 
Melwin skickade ner ett kuvert med godis till sin kusin Max som en liten helloween present, längtar tills vi ska ner till er. Saknar er som tusan, men snart kommer vi:) Melwin får många kalas detta år...På lördag för släkten och på söndag för kompisarna, sen blir de två till hos min pappa och sen vid moster Jessica

Snart Ullared...skoj skoj... Shoppa shoppa...
Vill julhandla nu, älskar att köpa julklappar...Längtar till jul så jag tror jag dör, kommer att bli den bästa julen på länge;) Mysigt som tusan:) Längtar...Vill pynta NU...Ska ju vara hemma hos oss under jul iår igen...skönt skönt. Mysigt och fira med familjen och släkten:)

Håller tummarna för dig syster, jag tror att de är ditt redan men men ska inte ta ut nåt i förtid... Håller tummarna hårt iaf:)

Var ute på lite vänliga fredagen med min brukare och gick en sväng med Anna, Egon, Hampus och Anna-Lena. Köpte ett par allvädersstövlar och ett didriksson fodrat regnställ åt Melwin:)
Ett par strumpor till bebisen, en fuskpolo till Melwin och två krokar med hjärtan till mig:)

Älskar min familj, ni betyder allt...vill ha mina systrar här hos mig... Älskar er...

Puss och kram

RSS 2.0