Snacka om att...

...helgerna går fort. Har haft fullt upp hela helgen.
Jobbade fre-lör, hade matgäster här på lördags kvällen. Tack Anna, Egon, Hampus, Rolle, Natalie för en super trevlig afton. Plankstek bjöd vi på och spelade lite spel:)
Idag har jag, Melwin, Jennie, William varit till badhuset, William fick en spiderman dräkt av Melwin, försenad födelsedagspresent.
Hem och lagade mat, åkte till Emma och Tim en sväng och fikade med dem. Super fint de blir i köket för dem. Värsta största blev de ju när de rev väggen. Kommer nog att bli super fint, De hade så mycket ideer, Emma är så duktig med inredning, så de kommer att bli prima. Speciellt när Hans ska hjälpa dem med köket oxå...hehe.

Spelar bingo just nu, men utan vinst:( Som vanligt... Johnny är i nås på bandymatch. Järna mot nås...Hoppas att järna vinner:)
Har plockat fram lite julsaker, kunde inte hålla mig..hehe. Jag och Anna hade så abstinens iår efter julen:)

Ska till Borlänge imorgonbitti, Måste shoppa lite. Ska fixa iordning en kalender till MElwin, så han får öppna ett paket varje dag:) Finns på panduro... Ska hitta lite mera ljusslingor oxå som vi kan sätta upp ute. Måste hitta nån mer stjärna oxå, och ha i fönstren inne.  Sen åker vi vidare till Ludvika, ska hämta passaten:) Äntligen...

De går så bra med Malte, Han och Ester kommer bättre överens nu, de känns tlyggt:)

Älskar mina pojkar!
Puss puss  ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Nadja

Hallå! Jo, huset är i Fagersta, i det området Jim jobbar, Västanfors. Du kan ju kolla på hemnet.se, Västmanlands Län, Fagersta & sen Kavelbrobacken 7! =) Allt bra med den svällande magen? =)

2008-11-25 @ 11:13:34
URL: http://nadjisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0