♥♥♥Snart♥♥♥

JAha nu är julen över då, har haft en sååå mysig jul, den bästa någonsin, har fått fira den med både mamma och pappa med familjer, helt underbart. Fast vi firade ju på juldagen men de gör inte så mycket när man fick vara med familjen:) Fick mycket fint i julklapp, fick allt av lillebror, lillasyster och HAns som vi önskat oss:)Allt från Ikea...hehe.
Tack tack:)
Ska lägga upp lite bilder jul snart oxå...men min bärbara dator krånglar lite, har använt för mycket GB så den är sååå seg, måste vänta till 1 januari, då funkar den som vanligt igen:)

Har varit långledig nu, gött gött. men ska väl iväg och jobba i ef...vill inte alls egentligen, har varit sååå underbart skäönt och få vara hemma med familjen, men ska väl försöka jobba så långt fram jag kan. Tog extra skift imorgon me, lite extra kosing när de är storhelg:) Gött gött...

VAr till BÄST och Signe i morse på en morgonkaffe...Blir långt mellan ggr nu, måste ske en ändring...:) Ungarna lekte med Lera som Signe fått i julklapp...Signe sjöng för oss med sin nya karaoke maskin hon fick av tomten, guuud så duktig hon e:)

Saknar mamma och Hans, men de står inte på förän de är hemma igen. MAmma sa att de kändes tungt och lämna oss, men men de måste komma ut och göra nåt skoj, vi finns väl kvar:) Men hon vill ju träffa oss nästan varje dag, Hon tycker att de är sååå tråkigt att hon inte får träffa Max och JEssica oftare, efetrsom de bor sååå långt från oss, så hon tar igen allt med Melwin som hon bor såå nära. KAn inte gå många dagar mellan hon är och träffar honom:)

Idag får jag hem älsklingen tidigare från jobbet, gött gött, de var nööö lite gods idag:) Han är hemma vilken minut som helst:)

Imorgon får vi främmande och ska försöka få ihop en trerätters:) Ååååå de kommer att bli sååå gott:)
Tror de blir en räkcoctail till förrätt, Wokat till varmrätt och kanske en cheesecake till efterrätt:) Ganska smal trerätters, de får inte vara för mastig mat när de är tre rätter för då orkar man ju inte allt...hehe. KAn nog behöva lite smal mat nu efter jul:)
Får se om farfar kommer och skjuter nå raketer för Melwin iår som han har gjort varje år sen han föddes:) förutom första då, då var ju bara Melwin två månader gammal:)

Johnny och Dahlberg och slagit ett vad om vem som kan vara nykter längst, Hahahahahahaha:)
Jajajaja, får se vem som är mest man:)

Nu ska jag sätta mig och bläddra i kataloger som vi fick med posten, alltid lika skoj och se på kläder, snart kan jag börja shoppa till mig igen:) Vill ha tillbak min kropp igen:) hehe...

Nu står de inte på förän vi ska på UL igen...Ååååå vad vi längtar. ♥♥♥

Puss och kram <3

♥♥♥

Våran gran, massor med paket. Men de är bara till mig, Johnny, Melwin, Ester, Malte, mamma och Hans. Har inte lagt fram dem som är till Per, Yvonne, Emma, Tim, Madde, Perka eller Manfred, så de fattas några.
Pappa med familj kommer ju på juldagen och de hade massor med paket sa de, mest till Melwin då, som vanligt...hehe.
Som förra året, Melwin fick så mycket paket så han lessnade till slut och öppna så jag och Johnny fick öppna åt honom, så Per och Yvonne sa att de inte skulle köpa så mycket åt honom iår.
De sa jag me, men man kan väl inte hålla sig. Mammas vagn i Ullared bestod mest av julklappar till Max och Melwin, hon köper lika många åt dem:) Så att de ska vara lika...hehe.
Moster skämmer ju bort Melwin oxå, så hon hade massor med paket till han:)
Jag kan inte hålla mig och köpa till Max heller, har köpt ganska många till han me:)...hehe. Min söta systerson.                                       

   Våran gran med massor av paket.

                                            Massor med paket:) Men de kommer mera..Hihi

Jul, jul strålande jul;)♥♥♥

Japp närmar sig nu, längtar efter er...Få träffa pappa och Marias nya hundvalp, sååå söt hon e då lilla Sara:)

Väntar på att Helena ska ringa, ska bestämma när under dagen vi ska till Precent i Nås...Våran hjärtlampa a kommit äntligen. Som ska sitta i hallen när den blir klar, Skönt och köa på sig allt innan vi börjar så är de bara att fixa till de sen;) Ska beställa en korgpanel efter nyår oxå..Hihi, kommer att passa så bra med de nya krokarna:)

Fick besök av Emma,Robban och Zigge igår fm, Glöggade lite och hundarna busade som tokar:) Skoj när de har så roligt tillsammans.
På ef efter middagen var vi till Emma och Tim och hälsade på. Tim höll på och slipade trappen. Fick lite te och after Eight.

Madde frågade mig förra veckan om inte jag kunde följa med henne till Borlänge imorgon, och klart jag förljer med min BÄST om hon vill dit;) Ska köpa en sak till Johnny bara, sen ska jag väl kika på lite kläder till mig själv kanske...Hihi, nu när jag är klar med alla julklappar...
Vill ha mera snö...
Imorgon kväll är vi bjudna till Anna och Egon på uppesittarkväll, Gröt och skinkmacka, *MUMS* Bingo så klart, men massor av vinster...hehe.

Melwin ska få vara hos mormor och morfar i ef när jag jobbar, så får Johnny hämta honom när han slutat:) Ska få mat hos dem idag me, alltid lika gott:)
♥♥♥
God Jul mina vänner...

De närmar sig:)

Jajamen de närmar sig julen. Dagarna går så fort.
Idag har vi haft fint besök av Nadja, Jim och Änglah:) Käkade mat och fikade lite...Bara umgicks... Söt hon e lilla Änglah...

Tog fram granen igår och pyntade den, har lagt under alla klappar som tomten varit hit med=) Kommer fler på torsdag...Kommer att bli överfullt antar jag:) hehe...
Gud vad jag längtar till pappa, syster, Maria och Hans kommer upp...Saknar er så:) Mysigt och få fira med er iår, och mamma och Hans, fast de blir på juldagen men de gör ju inte så mycket. Den som han spar han har:) hehe...

Igår kväll var vi till svärföälrdrarna på kalas. Fick smörgåstårta... Per fyllde år i onsdag...Johnny glömde helt bort de, men de är ju inte så konstigt, om han knappt kommer ihåg när han själv  fyller, Han gav ju Melwin paket en dag tidigare än vad han fyllde, så om han knappt kommer ihåg när sin son fyller år, hur ska han då komma hon sin fars födelsedag...Hehe. Tror Johnny har lite mycket i huvudet... Synd bara att inte nån kunde påminna honom i tid så han hade kunnat ringa Per och sagt grattis...men men bättre sent än aldrig heter de ju:) Haha.
Hörde att Emma med glömde bort de...kom på de sent på kvällen, men men de är väl så när man har fullt upp hela tiden.

Nä ska nu sätta mig och mysa med familjen lite innan Melwin ska sova...
Tror att min Bäst skulle komma förbi en sväng snart...
Oj vad de rör sig i min mage, tror att de är en riktigt boxare som ligger i magen...hehe.

God Jul alla mina vänner...

Lite bilder:)

 Vår älskade son Melwin som är tomte på dagis

                                                                                                                                                                                                                                        
                       Melwin tomte på dagis... 


Var ner till Jennie och William och åkte lite pulka, bob och tefat häromdagen. Super trevligt:)

                                            

trött trött...

Ja sååå trött jag e då.
Har precis varit till Filipstad och hämtat en bäddmadrass som lillasyster, pappa och Maria var in till Ikea och köpte igår. De var och kollade på en hundvalp:) Mysigt...Ska hämta henne på söndag. En liten Cilla:) De hette Ester när jag köpte henne, men jag tyckte Ester var finare:)

Har beställt julklapp till Johnny och Hans idag:) sen är de bara en till, till Johnny och till Helen&Jörgen:) Seb är alla klappar klara. Har till och med köpt present till Max som fyller den 3 januari. Skönt och ha allt klart i tid:)
Så jag bara kan slappa innan bebisen kommer.
Ska nog ha en riktig gran igår, gud vad mysigt:) Ska ta in den till helgen och klä den så man får skåda den ett bra tag innan den ska ner igen. Är ju sååå fint när alla klappar ligger under oxå:) Har samma papper på alla klappar iår, så de kommer att bli så fint...De luktar ju så gott oxå, man får ju svära lite över att de barrar oxå, de hör ju till julen, eller vad säger du Nadja;)

Har tagit semester på lördag:) Nadja och Jim komme roch hälsar på, på lördag, skoj skoj, synd bara att ni inte kan stanna, men vi får ta de till våren/ sommaren istället, då kan ni ta med husvagnen och vara här på lite semster:) hehe...

Imorgon ska Johnny till Leksand och köpa en folkracebil...Han får då aldrig nog...hehe. Innan de ska vi till mamma och Hans och få middag:) Mammas mat är godast...Hihi.

Sitter nu och väntar på att BÄST ska komma och dricka kaffe och käka mina hembakta bullar. Har bakat julgodis idag...Mums mums.

Mår illa och har ont i magen. Har inte kunnat äta nåt idag...Magsjuka på G kanske:( fy fy...Vill helst slippa.


                                                                                 Melwin tomte på dagis
                                              Melwin tomte på dagis...

Puss puss

Längtan är stor.♥

Är väl tvungen att uppdatera lite så du har nåt att läsa Jim..... Hehehehe...

Sitter hos mamma i Bomle och väntar på att få lite mat...Hon är allt bra snäll hon:)
Ska väl jobba sen ikväll tills imorgon ef är meningen. Men Ulla ska komma lite tidigare för vi ska ju till Säffsen ändå imorgon. Johnny och Melwin åker med Per och Yvonne dit så komme rjag efter alla, men de gör inte så mycket.

Idag fick vi våran nya inspelningsbara boxer:) och en tvillingboxer som vi ska ha i sovrummet...gött gött...:)

Fick en kallelse till Falun nu. Fick tid den 8 januari, gud vad jag längtar. Då blir de UL, är ju i vecka 28+2 då:)
Tror att Melwin ska få följa med oxå och titta på bebisen:)

Var till Borlänge igår med bästa mamma och Hans och familjen. Julshoppade ännu lite mer...Johnny köpte ett motorstativ till garaget, som han äntligen hittade och då tyckte han att han inte behövde nån julklapp för att han köpte den, men jag sa att de är väl klart att han ska ha en julklapp...:)
Melwin köote en julklapp till mig igår oxå:)
Var in till Johan och Lisa en sväng innan vi åkte hem, blev en snabbvisit, men ska snart dit igen, ska se till att vi kan vara där en hel dag då:) Göran och Natalie var där oxå:)

Såg att Melwins tv-spel låg på posten oxå, ska be Johnny hämta ut de sen när han slutar:) Han ska väl hämta Melwin hos mormor först:) Melwin frågade när han fick sova hos mormor och morfar igen, var ju ett tag sen nu...Men på måndag ska han få sova där:)

Nu ska vi käka...
Älskar min familj sååå mycket
Puss och kram
                                                                                              Vecka 24+2
                                            Vecka 24+2

Borlänge imorgon...

Har varit på kyrkis på fm, hämtade Melwin hos mormor först, han har sovit där inatt, har ju jobbat inatt och Johnny jobbat idag.
Sen var jag på föräldraträff kl 1, de handlade om försäkringskassan, var väl lite nytt som har hänt sen man var hemma för några år sen...

jajamen ska till Borlänge och shoppa lite, fram för allt de sista julklapparna. Har till Lillasyster, Hans och Lillebror kvar...Vet vad jag ska ge Malin och Tommy iaf men inte Hans...Men men ska väl hitta nåt bra.
Underbara mamma ska med oxå...tror hon bara hade ett paket kvar att köpa, till storasyster:)
Älskar att julhandla. Älskar att köpa julklappar...och få klappar me förstås:)
Ska till Konsum först bara och plocka lite godis, så de blir klart...
Imorgon kväll ska jag till Laila på ljusparty eller vad de skulle vara, fika iaf hemma hos henne:)

På lördag blir de julbröds bak hela dagen, med mamma och Hans, lilla bagarkungen Melwin ska vara med oxå..hehe. Han hjälpte ju farmor och farfar, mig och Johnny och baka förra året...
Vi ska väl dit och för elda lite imorgon, om ingen annan varit dit vill säga...
På kvällen ska vi till Jan Bertils på 60 års kalas, skoj de...Roligt när man firar de som är grannar. SKoj med granngemenskap:)

På söndag ska vi till kyrkan på kyrkis avslutning och kika på Lucia... Träffa tomten:)
Mormor och morfar ville med oxå, de var ju med förra året oxå...Skoj skoj...

Jaha, vi är bjudna till Säffsen nästa helg men vi kan ju inte följa med, fick ju ingen som kunde jobba för mig:( De två vikarierna vi har ska ju me. Har ju bara en till sen, men hon kunde inte heller. En tjej ska skolas in till veckan förhoppningsvis, så hon kanske kan jobba, hoppas de iaf...
När inte jag kunde följa så ville inte Johnny heller åka...

Åååå, de är ju så mysigt med all snö...får se om vi hinner åka till snöån och åka lite pulka på söndag:) Måste passa på medans snön är här, hoppas att den är här för att stanna.
Mysigt med så mycket tända ljus nu me...
Har fixat iordning sååå fina adventsljusstakar:)
Kommer bilder snart...

Är ledig nu tills nästa fredag, sååå underbart skönt.

Älskar min familj, ni betyder allt. ♥
Mina vänner är de bästa jag ha, man ska hålla hårt om dem, för de växer inte på träd precis...♥
Puss och kram♥

Oj vad tiden går fort...

Ja de gör den verkligen. Ny vecka igen nu då..
Har jobbat i helgen, men har hunnit med och varit till Tomteland på lördagen oxå...Super mysigt där, men nästa gång ska vi nog åka dit när de är mörkt ute, tror att de är lite mysigare. Men vi hade då tur med vädret iaf...vräkte ner snö:)
Var ner till Mora och käkade mat innan vi åkte hem. De var svärföräldrarna som bjöd oss på hela dagen..Tack så mycket:)

Igår var vi till Mora på julskytlning, Dahlberg kom väl aldrig ner, de förstod jag redan:) De var bara Sandra som kom och höll oss sällskap... Anna, Egon, Hampus och Anna-Lena var där med så vi umgicks med dem:) Mycket folk vill jag lova, satt en tomte i varje hörn nästan...hehe.
När vi kom hem fixade vi till Melwins paket kalender. Måste hitta 5 klappar till, till den sen är de 24 st uppe...eller 23 då eftersom han har öppnat ett idag.
Idag fick han ett par strumpor med bilar på;)

Ska jobba inatt, och Johnny jobbar nu så Melwin ska få vara med morfar en stund på ef idag:) Lika skoj som alltid...Hehe.
Har nyss haft besök av Helena och Herman, tog oss en liten promenad med hundarna, Barnen åkte lite rutchkana på vägen hem. Fikade lite och pratade om allt:)

Åååå, är redan i vecka 24, snacka om att de går fort alltså, bara 4 veckor kvar till nästa UL, som vi längtar...

Min underbara Familj:)


Pappa Johnny och MelwinEster och Malte...S söta de är tillsammans...


Puss pch kram

RSS 2.0