Lyckligt lottad!

Morgonen började inte så bra, hittade inte de jag skulle osv! Trött, sover ju aldrig längre! Kan inte förstå, men till helgen SKA jag stoppa i öronproppar så jag kan få sova en natt iaf, hoppas att de hjälper! Vet inte varför jag sover så dåligt!


Kan inte förstå att Melker redan blivit så stor så han e på dagis.
Idag när vi kom dit så sträckte han sig till Emelie och de kändes sååå skönt, eftersom han inte har velat vara där! Han gråter som en tok när jag lämnar honom, de gjorde han iof idag me men han sträckte sig till fröken!

Wilma fick först en kram av Erla utanför dagis och sen fick hon en bamsekram av kusin Ellie, inne på dagis:)

Själv e jag ju på jobbet och har sen ett jobbpass kvar denna vecka, blir 90 timmar på en vecka men då är jag ledig en vecka, jobbar ett pass och ledig en vecka:) skönt!

Vet inte hur jag skulle klara mig utan mamma och Hans! TACK FÖR ALLT! Ni finns alltid och hjälper mig, vet inte vad jag ska göra för att visa hur mycke de betyder!

Puss och kram // M


Kalas!

Idag blir de kalas för goa och söta Isabelle:) har köpt en liten present!
Melwin ska på hockeyträning ikväll!

Imorgon jobb till söndag igen, innan de ska jag och Wilma till stallet så hon får rida, myyys!

Puss och kram!


Lyxfällan!

Ja såg på reklamen att de kommer nya program med lyxfällan!
De första programmet skulle handla om en som tatuerar sig för lånade pengar och har inte råd att köpa mat till familjen! Skamligt! Jaja, hoppas att de kan få dem på rätt körl igen:)

Jobbar ett 24 timmars pass nu sen ett 26 timmars pass i helgen, skönt att ha kommit igång med jobb igen, har fått en riktig vardag! Skönt, men tycker att de är jobbigt att lämna barnen på dagis, tycker synd om dem att vi inte är hemma tillsammans! Vet att de bara har de bra på dagis men kan inte förklara varför de känns så här! Jobbigt! Melker bara gråter när han lämnas, gör ont i hela mig, men han har ju inte varit från mig så mycke heller! De är ju inte lätt att få barnvakt nu när man har tre barn så då har han ju inte lärt sig lika bra som de andra två att sova eller vara borta från mig!

Har varit till läkaren för att ta lite prover, känner mig sjuk men kan inte förklara hur! Känns som om jag vore jätte förkyld, huvudet dunkar och jag e helt slut, tog även sköldkörtel prov för att se så att de inte nå fel där! Crp och hb var bra iaf!
Har fått svar idag eller imorgon, hann inte kika i lådan innan jag åkte till jobbet!

Igår var jag på gympa med Helena Pollack, shit vilken träningsvärk jag har idag, halleluja! Kan knappt röra benen, de sitter på baksidan låren och skinkorna! Jaja då har jag ju fått träning iaf, tycker att den gympan var bättre än Friskis och Svettis, jag blev verkligen slut av träningen igår:)

Ååå vad jag saknar mina syskon, vill att ni ska bo här hos mig!
Kram till er!

Puss och kram //M


RSS 2.0