En tankeställare! Kom ihåg...

gott folk att titta er om kring när ni handlar saker så ni inte handlar eller gör lika som nån annan... De är inte uppskattat hos vissa! Tänk på de när ni köper ny bil, kläder, inreder hemmet att absolut inte göra som nån annan!
Men herregud hör ni hur de låter?
Fjortisfasoner. Alltså så där höll man väl på när man var en barnunge. Du får inte härma mig...hahahahahahaha!
Nästan lite patetiskt!
Men de flesta handlar ju sina saker på IKEA/Borlänge (kupolen) eller någon närliggande affär så hur skulle man kunna köpa nåt som INGEN annan har..Tell meee...
De är ju tur att vissa människor har ett helt orginellt hem eller liv, som ingen annan har. Man måste väl få sina ideer från nånstans, eller?
Jag tar åt mig bara för att jag vet att jag gör lika som många andra, men de är ju för att jag tycker att de är fint eller praktiskt! Jag har en som jag kikar på lite inredningstips och de är Maria Runesson,på hennes blogg, hon har nog de finaste hemmet i byn. Eller nä de har Annica och Mattias (tror jag han heter). De är mitt drömhus!
Alltså om nån gör lika som mig så blir jag ju bara glad och rörd eftersom då vet jag ju att de jag gör/köper är fint...eller? Har man dålig fantasi så kanske man måste få lite inspiration från andra... Tänk om man hade sån bra fantasi som Ulrika Bertils har, kan man inte gå en kurs så man kan utveckla fantasin lite.
Kommentera gärna detta som jag har skrivit så får jag veta hur ni tycker... Om de bara är jag som är knäpp eller?

Nu ska jag dammsuga innan de blir lite småfix ute. Plocka av mera vinbär, klippa gräset, plocka bort alla äpplen.
Sen blir de fotbollsmatch för Melwin.
Mormor och morfar skulle komma om de hinner från sitt möte, de vill inte missa när Melwin spelar!

Puss och kram alla


Facebook...


Blir såååå less!!!!!
Men de är väl tur att Facebook finns så folk kan få information!!!

Har nyss haft lite fredasmyyys med barnen, medans Johnny lastat. Ville inte lägga dem utan jag skulle kunna ha dem i famnen dygnet runt, tycker att de är sååå underbara. Njuter så mycket jag kan att vara mammaledig, sååå underbart:)
Hade en väldigt jobbig sakna Leo kväll igår. Kunde nästan inte sova. Kan inte fatta att de är snart 2 år sen. Han skulle fylla år den 8 sep, min lilla skrutt.
Jag trodde faktiskt att de skulle känna liite bättre när vi fick Wilma eftersom man skulle få lite annat att tänka på men jag kan tala om gott folk att de känns nästan värre nu. För min psyke är inställd på att ha 3 barn, att de ska vara jobbigt. Men de är de inte. Har de snällaste barnen man kan tänka sig!
Saknaden blir bara större och större och de gör ondare och ondare i hjärtat utav saknad!

Imorgon blir de folkrace i Falun OM de inte regnar vill säga.
Och om inte Melwin har ont i magen. Var nära en falutripp natten tills idag men vi slapp som tur va. Han somnade till slut och de onda gav sig, trodde nästan att de var blindtarmen, men vi fick höra att de var fler som har haft lika. Johnny har oxå haft ont idag!

Nu ska jag ha lite fredagsmyyyyys med mannen i mitt liv:)

puss puss <3

Ny soffa! :)

Äntligen har vi beställt en ny soffa. Från EM i Mora:) Kommer att bli sååååå snyggt! Tänk om jag bara kunde få slänga ut våran bokhylla, men de får jag inte för Johnny. Den passar inte alls in här nu...har en hittat en annan jag skulle vilja ha som passar mycket bättre, men de går inte att intala min kära sambo:)

Faaan vad trött jag är idag då, tror att de är en förkylning på G här. Wilma är redan hypersnorig...och jätte dålig i magen, trodde de var tänder på G men nu är jag lite halvhängig och även Melwin lite...
Kanske Svininfluensan, vem vet?


Idag ska vi till fårcafet med tjejerna +barn igen:) tror att de blir Linda, Emil och Erik, Christine & Engla, Jenny, Agnes, Anton och Wille, Christina H. Teres och Erla är hemma och kurerar sig efter en faluvistelse och Malin, Mira och Elias kunde tyvärr inte komma med:(
Jag har kokat röda vinbärssaft idag som jag och min lilla prins precis provsmakat med en hembakad bulle till:) Mums vad gott de va. Ikväll ska jag nog föröska plocka av de svarta vinbären och koka saft på dem imorgon. Skoj och göra de själv:) Inte alls som saften som finna på affären. skulle ha velat haft lite gammeldags glasflaskor. Om de är nån som har och vill skänka dem så tar jag gärna emot:)


Är sååå glad över mina vänner som jag har, de är inte alls sånna som ska snacka en massa skit om andra eller så. Jämt snälla, ingen som avundas nån annan eller så utan alla är glada för varandra. Sååå underbart med sånna vänner:) Som ställer upp framförallt. Melwin fick vara hos William, Jennie och Stefan igår när jag var och klippte mig. Wilma fick följa me. Rita Lyko skulle gärna vara barnvakt åt henne som e sååå snäll:) hehe. Rita undrade om jag hade övergödit Wilma innan vi åkte dit men de var ju typ 3 timmar sen hon åt när jag klippte mig, men hon var såå glad ändå:)

Imorgon är de babysim, får se om vi ska dit. Beror på hur pigg Wilma e. Melwin ville sova hos mormor, för nu tyckte han att de var såå länge sen, så imorgon ska han få sova där. Hon är ledig på torsdag så Melwin får oxå vara ledig då. Åååå vad skönt sa han och få vara hos mormor. Bästaste mormor som finns ♥ ♥ ♥


Vill att kyrkis i järna ska öppna nu men de öppnar inte förän vecka 37:( för de håller på och bygger ett tak i mitten av församlingshemmet så de får ett rum till. Så då tror de att de stör för mycket när vi ska vara där så därför börjar de senare!

Älskar min familj så mycket. Mina vänner, ni är underbara:)

Nu vaknade min lilla prinsessa igen
Puss och kram
 



Nu är de FREDAGSMYYYYS ♥♥♥

Har precis lagt kräftorna i "lag" så de ska smaka gott tills ikväll när väldens bästa mamma och Hans kommer och äter med oss. Kanske kan bli lite kort spel oxå:)
Jag VET att jag har världens bästa mamma

♥♥♥


Ska ta och dammsuga lite, har fått lite "nya" husdjur...råttor... gjorda av damm:)
Ska föröska ta mig ut och plocka av de andra buskarna med vinbär oxå, så jag kan fixa till lite saft på söndag:) Så skoj och göra sånt själv.
Tror jag ska så lite hallonbuskar me så man kan få lite hallonsaft framöver.

Jag måste ha de mest underbara barnen som finns, men de tycker väl alla föräldrar...hihi. Melwin är nog världens bästa storebror till den mest underbaraste lillasyster. De är sååå glada jämt, så länge de inte är trötta då, men vem faan är glad då?

♥♥♥


På lördag är vi bjudna på kalas kl 16 till Anton som fyller två, men vi ska till Borlänge på dop kl 15 för lilla Adam. Sååå skoj och träffa dem igen. Få se vad Adam har växt! Ska hoppa in på kupolen oxå, måste in på polarn och pyret:) Wilma fick ju presnetkort där:) Kan inte hålla mig!
Ska in på biltema och köpa nya bromsskivor till passaten me så vi kan sälja den sen:)
Vill ju såååå gärna köpa en husbuss. NU...
Tänk om man bara kunde vinna en si så där 100.000 eller att nån bara ger oss de till en husbuss, så härligt de skulle vara.

Snart IKEA....gött gött. Har en LÅNG lista som MÅSTE inhandlas....
En ny säng till MElwin men de tror jag han ska få önska sig i födelsedags present:)

Puss och kram


Känslor!

Tänker på en tjej som ska in till Falun idag och få lov att "ta" bort sitt barn i magen. Usch och fy vad hemskt alltså. Måste vara den jobbigaste dagen i deras liv:( Tänk om man kunde göra nåt när sånt här händer, men man kan inte de, helt hjälplös är man.
Som sagt jag VET att han där uppe inte finns, för hur kan han i så fall göra nåt sånt här?
Jobbigt oxå, när en annan sitter här och är så lycklig som allra helst, känns så orättvist att jag ska få må så bra när andra inte mår nå bra...Men de är väl bara för att jag vet precis vilken situation de är i.
Hur jag mådde när vi var inne i de.
Önskar inte min värsta fiende detta allts.

Funderar på att beställa en ny soffa, innan erbjudande går ut...
Den var ju såååå snygg:)
Var till byggshoppen igår och köpte takpanel till altanen. Ska sätta i spotlights där oxå:) Snyggt de kommer att bli:)
Sen ska vi köpa staket och slå upp på altanen på "Liss" stugo.

Ikväll blir de babysim, Melwin ska få vara hos momor och morfar och de tackar han ju inte nej till precis:)
Finns nog ingen bättre mormor och morfar som dem:)
Inte mamma och plastpappa heller för den delen.

Blir så jävla less på att folk ska störa sig på vad jag skriver, men skit i och läs min blogg då, men nä de kan ni faaan inte för ni är sååå jävla nyfikna. Men så länge ni läser den så får ni väl skylla er själva om ni stör er på mig:)
För ni kan ju verkligen inte unna nån annan ett bra liv eller att nån annan mår bra.
De är väl de bästa som finns när ens släktingar eller närmaste vänner mår bra, för de gör ju att alla runt om mår bra:)
Tur att jag har så underbara vänner & familj.

Var på ME AND I party igår och och JA de blev DYRT!!!!! Så jävla mycket fina kläder:)
Jag ska ha ett party i sep, så ni får gärna komma ni som vill, de kommer ut lite inbjudan snarast:)

NU ska jag passa på och vila en stund innan min lilla prinsessa vajnar och vi ska hämta Melwin

Puss puss alla mina vänner och familj:)

Dop och bröllop!

I helgen var vi på bröllop för Gabbis och Ylva, de var hur fina som helst:)
De hade bröllopet i järna kyrka sen avslutade vi i snöån med god mat och dans:)
 


På söndagen hade vi dop för våran lilla Prinsessa:)
Sååå duktig hela tiden,
Storebror torkade lillasyster på huvudet när prästen gett henne namnet
INGA WILMA ERIKA TONGRING


Bilder från mamma/bebisen träffen!

Lite bilder från våran mamma/bebis träff hemma hos Teres och Erla den 18/8-09




Underbara värld! ♥ ♥ ♥

Ja vad mer kan man säga;)
Allt är bara sååå pefrfekt. Älskar mitt liv just nu ♥ ♥ ♥
Har världens finaste och underbaraste barn tillsammans med den bästa mannen man kan ha:)
Fint hus, bra jobb, underbara hundar, underbara syskon, underbar mamma & Hans, underbar pappa & Maria.
Finns nog inget mera att önska sig...eller jo en husbil just nu... Hahahahahaha. Jo Leo förstås, han kommer alltid att saknas. Men han finns med oss i våra hjärtan.

Älskar min familj så otroligt mycket, mina barn betyder allt. De är de finaste barn man kan tänka sig.
Men så tycker nog alla föräldrar:)
Trodde inte att man kan älska någon så mycket.
Kan inte titta mig nöjd på varken Melwin eller Wilma. Tänk om vi hade haft Leo med oss oxå. Han fattas just nu!

Idag har mina barn fått en kusin vid namn Linus. En liten kille på 2300g och 45 lång.
Grattis kära syster Therese.

Till helgen blir de flygfest. Undra hur många som ska bo hos oss då:) Faan vad skoj de kommer bli.
Underbaraste Helen kommer hit. Älskar att festa med dig...Du är en så jävla underbar människa.
Får se om de blir utgång två dagar i helgen då:) Om vi orkar de...hehe.

Planerar lite inför framtiden oxå;)
Snart är de bröllop, dop och sen ska bara jag och älsklingen åka till Stockholm och gå på gröna lund innan de stänger för iår. Sen är de 2 folkracefestivaler...gud sööö sköj:), ja just ja Åland med lite vänner, osv, ujö hur vi planerar;) ♥ ♥ ♥
Men de är så mycket vi kan göra nu när Johnny jobbar hemma. snacka om skillnad på familjeliv alltså. Skulle aldrig skicka iväg Johnny på nåt mer borta jobb, då är jag hellre utan pengar! De är inte värt de.

Ååå snart börjar babysim oxå, gud så skoj:) om två veckor... Längtar faktiskt.
Ångrar att jag inte gick med Melwin. Men men nu är de som de är. Jag hade inte så bra mammapeng då så jag hade inte råd men nu SKA vi vara med.

Ikväll ska vi få mat av svärföräldrarna i gensen...:)
De frågade om Melwin ville sova där men han ville inte de. Han ville vara hemma med mamma, pappa och lillasyster.

Puss och kram alla, löööv u




RSS 2.0