Kärleken :)

Ååå vad glad jag blev för din skulle ska du veta. Hoppas att detta håller i sig, sååå underbart att vara så där fjortis kär,hihi. Blev sååå glad när du skickade imorse. Du vet att du kan alltid lita på mig, piper inte ett knyst. Ååå, de blev ju nästan så jag kan känna av ditt pirr i magen, hehe. Ja du att jag kunde ha så rätt för sååå många år sen då, hehe. Lite skojigt.
Ja du om nån gumman förtjänar att få till de bra på kärleksfronten, du har varit med om så mycket.
Jag ger dig och "han" all lycka:)

Har haft lite sovmorgon idag, vaknade tjugo i nio. Wilma är sååå snäll, är uppe en eller två ggr per natt. inatt blev de två, eftersom Dahlberg ringde och väckte oss kvart över elva. annars brukar hon sova till mellan 1-3 så då blir de bara en gång per natt. Känns knappt inte att man har två barn, tycker alla säger att de är sån skillnad men de tycke rjag inte. Kanske blir mer skillnad om man har tre?

Tycker att de är sååå skoj att allt är ok nu, att alla kan umgås och allt är som "förut" Super skoj.
Livet leker, allt är bara sååå bra. Förutom en sak, min BÄST ska flytta från mig:( Vill inte. Men men de är ju bara 5 mil, men de är sååå skönt att vi bott så nära nu, men du ska göra de som känns bäst för dig. Du måste må bra.

Melwin har sovit hos mormor och morfar i tisdags. I torsdags sov han uppe i gensen med farmor och farfar. När vi skulle hämta honom på fredagen så ville han sova en natt till, så de fick han väl:) de hade varit ute och åkt moped som farfar köpt sig:)
I fredags var jag, Wilma och världens bästa mamma till Borlänge och shoppade, hittade jeans till mig, jeansshorts och en rosa skjorta till Melwin och två par byxor på polarn&pyret åt Wlma.

Igår var jag och barnen till Herman på 5-års kalas. Mysigt, satt på soldäcket och solade lite. Till kl 17 åkte vi vidare till folkets hus på 60-års kalas. Mammas granne som fyllde, hade fixat till en överraskningsfest till honom, han blev helt rörd. Sen blev de lite robinson när vi kom he. Johnny var hemma till kl 22. han kom 3:a i c-finalen i Karlstad.

Hoppas att de inte är nån som sagt nåt som inte är sant igen, och försöker förstöra som vanligt, orkar inte nåt sånt skit nå mer! tycker att de är super skoj att allt är bra nu:)
Nä nu ska de bli frukost, lite sent idag, hehe.

puss puss

Bilder!









Solen tittar fram ♥ Sessan en månad idag

Idag blir sessan 1 månad, shit vad fort de går då.

Hoppas på en dag med solsken. Är så trött så jag vill ha lite solsken nu.
Melwin är jätte snorig och hostig. Nu börjar Wilma me och snora, fy stackars dem. Jag skulle kunna göra vad som helst för att byta med mina barn så de slipper vara sjuka.

Igår kväll fick vi besök av Laila, Wilma fick en sååå fin klänning och leggings, som hon ska få ha på sig idag, Hör och häpna den var inte rosa, den var lite mörkblå:)

Idag ska nog jag och barnen till Vansbro och hämta tapetserar bordet så svärfar kan hjälpa mig och tapetsera inne på Wilmas rum på söndag. De kommer bli så fnt, äntligen får ställa iordning allt rätt där inne:)
Sen ska vi börja med Melwins rum, kanske kan ta de nästa helg, så de oå blir klart!
Johnny jobbar idag, skönt för han. Hoppas att de löser sig med jobb för honom nu. Han vill ju så gärna ha ett jobb, men jag tycker ju bara att de är skönt att ha han hemma. hehe,

Imorgon ska vi till Filipstad och fira Johnnys gammelmormor som fyller 90 år. De ska ta 5 generationskort oxå, de gjorde vi med Melwin oxå, när han var nyfödd.

Har varit till Borlänge och shoppat idag med barnen:) Shit vad mycket fint de finns till små tjejer:) hehe, svårt och hejda sig, men men de var ju Melwin som skulle ha jeans, hittade två par!

Puss och kram alla


Underbara helg ♥

Har haft en helt underbar helg.
I torsdags kom syster och Max hit med tåget/bussen. På långfredagen var vi till världens bästa mamma och Hans på påskmiddag, gött gött.

På lördags eftermiddag kom syster, Max och Stefan till oss och sov här, vi premiärgrillade, undebart gott.
Melwin var påskgubbe här i LiljasHol på förmiddagen på lördagen. Johnny och Hans var till Borlänge på trav under dagen, jag var i Vansbro med Anna och Egon och var ute och promenerade hela dagen. Tog oss lunch på selins:)

Igår var jag, Wilma och Helena, Henry till Vansbro och hälsade på Jennie Tallskog, super trevligt och få träffa dig igen, tack för alla kläder, fick sååå mycket fint. Var nog 7 plagg tror ja. Sen på ef kom Lilla-Albin, Madde, Byern och Daniel förbi och fikade lite. Fick jätte fina kläder av Lill-Albin och Madde oxå, bra med lite större storlek;)
Igår kväll var vi bjudna till Anna, Egon, Hampus och Hannes på grillat igen:) men de var super gott. Har nog inte ätit så gott på länge. Tack för en super trevlig kväll, näst gång är de våran tur Anna, hehe.
Tradera säger jag bara, eller hur Anna;) haha.

Idag får vi besök av Nadja, Jim, Änglah och Dino, ska bjuda på lite mat, de är såå nyfikna på lilla Wilma. hehe.

JAha nu är JOhnny arbetslös då, men jag tycker faktiskt att de ska bli lite könt att få ha honom hemma, ett tag iaf:)
Får se vad som händer för honom då.

Ååå, Wilma är sååå duktig, hon sover i eget rum i egen säng redan, men gnäller hon lite på natten så får hon ju ligga med oss en stund, hon sov på min mage mellan kl halv sex och åtta:)

Nu ska jag ta lite frukost med familjen.



Puss puss

Nyklippt ♥

Före:



Efter:



Duktig grabb jag har ♥

Melwin har cyklat utan stödhjul idag:) Jätte duktig han e. Funkade på en gång, han kan inte strta själv bara, men de ska vi träna på imorgon:)

Har haft en skön helg, igår var vi till Falun och köpte en saab 90 och en gungställning. en i trä med rutschkana på plantagen:) Äntligen.
Idag har vi bara varit ute och gått, städat och bara varit:)

Åååå, på tisdag kommer tapeterna som jag har beställt:) Super nice, så då kanske de blir tapetsering nån dag i veckan då eller om vi kanske tar de helgen efetr påsk:)





puss puss ♥♥♥

Våren är här ♥

och mina vårkänslor oxå:)

Jag, Melwin och Wilma och hundarna förstås tog oss en vårpromenad idag upp på byn, och beställde tapeter till Melwins och Wilmas rum:) Jätte fint de kommer att bli:)

Imorgon ska vi till Falun, Johnny har väl hittat en Saab 99 som han ska köpa, så då ska vi passa på och åka till plantagen och köpa en trägungställning, de var extra pris på den. Blir 1700kr istället för 2500kr. Så om någon känner sig manad att vlija skänka en slant till barnens gungställning så får ni gärna de:) hihi...
Så jag och barnen åker till Falun och möter upp Johnny i borlänge, efter han slutat jobba. Han slutar typ till halv fem i borlänge.

Idag var vi med i falukuriren:) BB kortet:)



Puss puss<3<3<3<3<3<3


RSS 2.0