06.15 på en söndag, PIIIIP!

Ååå hade gärna fått sovmorgon men de ser inte ut som de är min tur nångång, bara att gå upp och se glad ut <3

Johnny har jobbat över fredags och jobbade hela dagen igår, Men vi hann med att få äta tillsammans på rodis utan barn!
De var meningen mamma och Hand skulle ha åkt ner till syster och firat Stefan som fyller år men deras bil gick sönder precis när de skulle åka så då haffade vi dem;)
Men jätte synd för Jessica men denna kalla kan man inte göra nåt åt, bilarna brukar ju gå sönder när de är kallt!

Idag blir de nog familjegympa med Wilma och Melwin! Skönt! Har inte tränat på en vecka då jag varit lite förkyld och haft sååå ont i magen! Men min trötthet har försvunnit;) jippi!

Love love // M

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/651644/images/2012/pic_187845894.jpg" class="image">


Slut...

Ja jag är HELT slut!
Kan inte fatta vad de är, har såå ont i huvudet så jag kan inte röra mig knappt, tredje dagen och se blir vara värre:/ Har även ont i magen och ännu värre bär jg äter nåt! Mår även illa! Men jag har hört fler som e så i magen!

Mina sköldkörtel prover visade bra iaf, SKÖNT!

Såg på unga mödrar på femma förut! My good säger jag bara, de röker när de är gravida, röker i samma rum som barnen e i, färdiga maträtter som bara värms i micron! Nä man kanske inte ska ha barn då!

Kollade på familjen annorlunda i måndags, blev alldeles rörd, vilken underbar familj, de från Karlstad! Sååå mycke kärlek de fanns i den familjen! Så vill jag me ha i min familj, man e nog lite dålig på att visa hur mycke man uppskattar varandra och ge kärlek till alla i familjen! Nä man ska tala om för alla människor hur mycke man älskar dem innan de är för sent!

Puss puss // M


RSS 2.0