Stockholm...

...ringde och beställde en hotellnatt i Stockholm den 12 juni. Ganska billigt hotell men vad gör de. Vill bara komma bort från allt en sväng. Ska gå på gröna lund och kika på sommarkrysset och åka en massa karuseller;) och bara njuta av att få göra nåt tillsammans, bara jag och älsklingen.
Barnen får vara hemma med farmor och farfar.



Idag ska vi in till grannen på lite födelsedagsfika:)
ska åka till Vansbro först och inhandla ett par "foppisar" till Melwin. Får passa på när de har 20%:)
Ikväll ska vi till svärmor på middag, hon har fyllt år så vi ska dit med en present:) Johnny får passa på och ge morsdagspresent oxå eftersom han inte e hemma på söndag-
Han och Svärfar ska till Norge och se på folkrace, Johnny ska köpa en bil tror ja!

Ha en mysig helg alla.
Puss puss!

Funderar...

...på att köpa en "soffgrupp" till altanen. Har ju trämöbler där nu, men känner att de dessa skulle passa bättre. Vad tror ni? Vi har en inglasad altan! Skulle de bli snyggt med dessa?



Har varit till läkaren idag IGEN med Wilma. Hon blev alldeles blå om läppar, näsa, händer och fötter imorse efter att hon spytt slem:( Men de sa att de är sviter efter att hon hade rs-virus förra året!
Hon kommer att vara frusen och kan lätt bli blå om läppar, händer och fötter resten av sitt liv sa de:(
Hon fryser JÄMT. Har vinterjackan på henne fortfarande!

Har varit på MeAndI party hos grannen, blev en t-shirt till Melwin, så nu har jag nog som jag vill ha från denna kollektionen:)


Nu blir de att sova till en film med älsklingen, ska beställa hotell tills den 12 juni först. Vi ska till stpckholm och bara ha de gött, utan barn. Sova på hotell, gå på gröna lund, vara med på sommarkrysset och bara njuta av varandra, medans barnen e hos farmor och farfar:)

GRATTIS till svärmor och Emma S som fyller år idag:)

//Love Mona

Ojojoj....

shit har glömt bort min blogg alldeles tror ja!

Ja nu har de gått ca en månad sen valparna flyttade! Lite sorgligt. Saknar dem som tusan. Men de var bara bra valpköpare så jag känner mig ganska lugn, får ju komma och träffa dem när jag vill, så de känns skönt.
Ska prova och ta valpar på Doriz till hösten, får se om de funkar mellan henne och Ruff innna han blir alldeles för gammal.

Har beställt en ny vagn som jag väntar febrilt på men den kommer nog nästa vecka:) Hoppas ja!


Detta är nya racern:)

Ikväll blir de jobb, hade planerat lite vad vi skulle göra men de blev ändrade planer tyvärr. Tråkigt nog. JAg och min brukare skulle ha få träffa två av Esters valpar men men får vara hemma och mysa istället.
Ska jobba på söndag me:)
Wilma ska få sova hos mormor inatt så slipper hon gå upp så tidigt imorgonbitti. Jag slutar 7.15 så de är precis när Johnny åker till Fredriksberg. Så jag åker till mamma och får mig frukost innan vi åker till Fredriksberg och kikar! Skoj att säsongen har börjat igen. Har mycket planer för sommaren, skulle ha haft oss en husbil nu bara, men har hittat en som ska fråga om vi får hyra en helg i sommar iaf:)

Ska fortsätta med städningen har bara torkning av golv kvar!

Är nu i vecka 21, snacka om att de går fort!

Puss puss
// Mona



RSS 2.0