Bilder!

Wilma badar...



Emil & Melwin badar!









♥ LYCKA ♥

Jaha inte lika soligt idag, de är bara för att vi ska till plasket, men kanske skönt och de inte är för varmt oxå:)
Linda & Emil följer med oss:) Ska till BVC med Wilma först och få spruta, sen får hon vara med mormor när vi är till plasket.
Jisses vilken sommar vi har nu, kan inte klaga på vädret iaf, så underbart med sol alltså. Men de gör ju inget om de kom lite regn iaf, de behövs verkligen...

Imorgon bär de av till Leksand sommarland med William och Jennie. Wilma får vara hemma:) Så Melwin får en egen mammadag, kan nog behövas. Han har börjat bli så trostsig igen, tror att han behöver ha mamma lite för sig själv nu.

Ska ta mig en till kopp kaffe till får se om jag vaknar till liv...

JÄTTE GRATTIS till Madde, Perka & Manfred till lilla Ellie. Ska kanske och träffa henne idag:)

Puss och kram

Underbara sommar! ♥

Tror att 2009 kommer att bli den bästa sommaren/året någonsin:)
Allt känns såå bra.
Kan inte fatta att vi har så underbara barn, måste vara de vackraste som finns, är såå stolt över dem.

I helgen har vi varit till Insjön/Leksand. Inne på Lage 70 så försvinner Melwin, jag får panik. Ser de värsta framför mig...Men till slut så komme rhan fam, har då götm sig iu en klädsnurra"! MEd allt skit som e idag så blev jag sååå rädd. Usch de är sååå jobbigt att vara så överbeskyddande, men kan inte rå för de. Kanske inte är så konstigt att man e de efter de vi varit med om.
Hittade lite kläder, ute leksaker till Melwin.
Johnny körde folkrace i lördags i Torsby men de gick inge bra:(

Igår, badade jag i gensen. Premiärdoppet:)
När vi kom hem "donade vi med allt, så nu är de mesta klart. Ska köpa lite mer lister, sen är de klart iaf. En av hallarna är då helt klart! Gött.....

Idag får vi besök av Teres & Erla. Får se om Linda & Emil kommer oxå. Super trevligt:)

Kl 13 ska jag och MElwin klippa oss idag, vid maggis. sååå skönt, äntligen. MElwin är ju sååå svettig hela tiden, han har lika tjockt hår som mamma.

Puss och kram


Semester bokad till hälften...

Ja till hälften iaf. Vet inte om vi vill lägga ut 2000 till, till boende och inträde till skara sommarland, men nog vill vi dit. Vill göra allt med Melwin eftersom vi aldrig knappt köper nåt till honom. Men har redan lagt 2100 på boende i Göteborg för 3 nätter, plus att vi ska betala inträde på Liseberg, dieselkostnad dit, de skulle kosta 2000 för en natt i skara i stugan, inklusive inträde på sommarland. Jaaa tänk om man hade obegränsat med pengar, vad mycket lättare skulle vara.
Vill ju så gärna åka på en "rkitig" semester, men får korta ner den pga boendekostnaderna.
Fyyy vad tråkigt. Jaja, kanske har råd med mera sen nån gång *SUCK*


Madde har åkt in till BB, får se om barnen får nån kusin inatt eller om de tar nån dag till...

Idag har vi varit till Therese, Linnea, Andreas och tagit en promenad och fikat lite. När vi kom hem kom Jennie och William en sväng och fikade lite mer...Hehe.
Klippt Ester idag me, shit alltså hittade 3 fästingar, imorgon ska Malte klippas, får se om jag hittar nån på honom då. Hua!!!
Ester hade en på nosen, en under läppen-inne i munnen alltså och en utanpå läppen.

Imorgon ska vi till Helen och prova ut en andningsmask till Melwin så han kan inhalera Pulmicorten lättare, får se hur de går.

Nä nu ska jag ta en dusch, guuuuuud sååå underbart de är med sommar alltså.
Tänk om vi kan börja bada ute oxå, i Gensen, kan nog inte så många dagar till. Härligt..
Trött som få...

Lycka till nu Madde, kläm ut en liten kusin till barnen nu:) hehe

Puss och kram



Midsommar 2009

Igår var vi bjudna till Gensen. Per & Yvonne bjöd på mat. Lekte lite, spelade kubb, Super trevlig dag och afton. Kom hem vid halv åtta. Stoppade barnen i säng, slog på barnvakten och gick över till grannen en sväng. Var hemma vid halv tolv igen.
Vaknade vid halv nio, fixade iordning oss och begav oss mot Skinnskatteberg på 1-års kalas:) Änglah fick mycket fint, speciellt en mycket FIN bil...hihi. Hello Kitty så klart:)
På vägen hem säger Melwin: Mamma jag kan inte andas knappt. Kände hur paniken växte inom mig, frågade igen om han kunde andas ja sa han men de gick tungt, Ringer Sjukvårdsupplysningen och rådfrågar, de tycker att vi ska åka in. Ringer Per och frågar om han kan åka med Johnny in, så är jag hemma med Wilma och hundarna. Trött som skam...Sovit dåligt inatt för Melwin har hostat så.
Hoppas på att han hostar mindre inatt!
De var troligtvis förkylningsastma...hoppas att han fick med sig medicin hem.

Imorgon ska vi bara ha en slapp dag. Ska måla klart listerna till hallen och den sista dörren. Perka var hit i torsdags och la in ny matta i hallen. Suuuuper tack till dig:) Blev super bra tycker ja...
Ska köpa en ny ytterdörr oxå, under sommaren. Ska slå in innertak på altanen oxå, Johnny ville att vi skulle sätta i spotlights i taket då me:)

Nu tror jag att jag hoppar i säng, de är väl hemma snart kan jag tro

Hoppas att ni haft en bra midsommar allihop
Tänker på er alla...1 år sen snart. Kan inte fatta de, kommer aldrig kunna fatta de, så fruktansvärt overkligt!

Puss och kram

Fotbollsmatch!!

Skulle ha varit med Melwin på fotbollsmatch i Bjröbo igår, men när vi skulle ta på honom skorna så såg jag att foten var svullen på honom, måste vara sen han "vrickade" sig på dagis i torsdags:(
Måste ringa DLM när de öppnar nu kl 8 så nån läkare få kika på de, eftersom de inte blir nåt bättre. Han haltar ju när han går me...så han har ju ont!

Åååå, strålande slosken idag, kan inte bli mycket bättre, lite varmare idag än igår me:)
Men imorgon är regnet tillbaka igen, fyfy...

Igår var Perka hit och spacklade golvet, en gång. Måste spacklas idag igen, sen ska mattan in. Johnny skulle måla den sista dörren ikväll, så ska jag ge mig på listerna, för de tyckte Johnny var sååå tråkiga att måla. sen ska vi inte göra nåt mer inne på ett tag. Men har lite ute som ska fixas...:)

Melwin ska till dagis idag, de har midsommarfirande där, så jag hoppas att de finns en tid efter tolv idag iaf, helst efter 2 ...Sen ska han bara vara på dagis imorgon, sen ska han vara hemma i 10 veckor. Såååå härligt, får hoppas på bra väder så vi kan göra en massa skoj me:)

Puss & <3

Tre rätters middag:)

Var till snöån igår och fick en trerätters middag av Johnnys gamla jobb, Jonssons frakt. Hur gött som helst.
Förrätt: Broccolisoppa
Varmrätt: Oxfile, pressad potatis, murkelsås, sparris
efterrätt: likörglass, mousse, jordgubbar...

Ilördags var vi på dans, men de regnade så fruktansvärt, sååå tråkigt...Men jag hade de skoj med vännerna iaf:)
Wilma hade sovit sååå bra hos mormor, somnade halv sju på kvällen, sov till halv fyra, ville ha mat sen vaknade hon kvart i sju. Melwin somnade kl 22 och vaknade kl 7...Han fick vara uppe lite längre än lillasyster, de spelade spel:)

Ska besikta passaten idag, får se hur de går då...
Melwin ska till dagis, sista vecka nu sen har han semester i 10 veckor:)

Får besök av Helena och Henry idag me...

Nu blir de frukost:)

Puss och <3


Lite bilder!

Besök av Christine & Engla





Var hem till Teres & Erla



Malin & Mira var där oxå:)





Melwin & Wilma



Marknadshelg & REGN!!!!

suck... Jag brukar inte vara negativ men, FAAAAAN vad less jag är på regnet!
Jag vill ha SOMMAR & SOL!

Jaha nu är de marknad igen då, tycker de nyss var marknad, men de är ett år sen, faaan vilken skoj fest vi hade då. Sjukt mycket folk här...Spelade brännboll, drack Öl och umgicka med underbara vänner.
Jag kommer speciellt ihåg DIG Carro & Suss, som kom till mig och sa, vi kan tyvärr inte vara med för vi har för höga klackar på våra skor, Men vad har ni för storlek då, jag kanske har några andra. Så de rotade i garderoben efter passande skor, och de hittade. Helt sjukt rolig och oförglömlig kväll...
Hoppas att vi får de lika skoj ikväll me, Jennie kommer hit ikväll, så jag hoppas vi kan fixa en repris sen förra året:)
Bästa syster Helen kommer idag me, wonderfull:)

Var till borlänge i torsdags med Anna, Hannes och Wilma:) HIttade massor med kläder till mig själv...underbart, men de var ju sommarkläder. Köpte lite braha grejer till wilma och lite kläder på Polarn&Pyret till båda barnen:)
Måste dit igen om en vecka, på rean på polarn, de skulle ha den rean ett tag:) Vill köpa lite mer byxor till MElwin, shorts om inte annat:)

Melwin har en vecka kvar på dagis, sen semester i 10 veckor...så skönt för han och oss. Slippa gå upp så tidigt på morgonen för att skjutsa honom!

Ja Johnny har fått jobb oxå, Skönt för honom, men jag tyckte att d evar skönt att ha honom hemma oxå:) Fast de är ju lite bättre för plånboken att han jobbar:)

Puss och kram alla och hoppas ni får en trevlig kväll, för de ska jag ha de:)



Länge sen nu, men har sååå fullt upp hela tiden. Dagarna rullar på fort som attans...
Wilma blir 11 veckor imorgon, shit alltså.

Förra veckan va Malin och Tommy här, tänk om vi bodde nära varandra, sååå tomt utan er:(

Igår var de morsdag oxå, var hem till mamma och käkade morsdags middag, Älskar dig mamma så mycket. Tack mina älsklingar för sovmorgonen går;)

Underbart väder är de oxå, men skulle nog bli dåligt resten av veckan...Fy då:(
Skulle ju ha varit skoj om de är fint till cruisingen iaf...

I helgen har vi grillat, umgåtts med trevliga människor, käkat på selins, målat lite dörrar, klippt gräset, beställt tapeter till hallen och fixat så vi ska få in ny matta i hallen:) Sååå skönt när de blir klart! Bättre sent än aldrig, hehe...

På onsdag ska jag och mamsen åka ner till sandbäcken och köpa lite blommor, och plantera ute här... Nu är de sommar!

Melwin har den där förbaskade hostan kvar, men de är vanligt för honom...

Ska ge Wilma lite mat nu, jag och Melwin har nyss käkat lite gröt, och tagit mig en kopp kaffe...


Puss och kram
<3

RSS 2.0