Idag är de ingen vanlig dag...

för de är min älsklings födelsedag:)
Han har ett paket hemma här som ligger oh väntar på honom. Och en bukett med blommor från min kära storasyster och hennes familj. Hon hade tänkt och skicka ett blombud men Johnny jobbar ju hela dagen så de hade ju inte varit nå skoj ändå...så jag fick fixa hem en istället. Snällt av henne:)
Håller på och ficar lite god mat tills han kommer hem:) Potatisgratäng och kycklingfile...*MUMS* bra nu oxå när jag inte mår så illa längre:) Hihi...
Har beställt en sak till älsklingen oxå som kommer om en vecka, de kommer han bli så glad för. Roligt och köpa nåt som han verkligen vill ha och inte bara en massa små skit. Jag älskar att köpa presenter, och ja köper jämt med omsorg, och oftast de som alla vill ha och inte bara en massa småskit.

Jst nu har jag hela huset fullt med ungar, skoj skoj. De leker som tokar...hehe. Kör folkrace mellan Melwins rum och tv-rummet...

Har varit ute i skogen och hämtat lite gran och enris som ska sättas ute på trappen:) Nice nice:) De var jag, Melwin, Madde och Signe som var ute i skogen och stal lite...hehe.
Var på kyrkis imorse me...
Melwin har sovit hos mormor och morfar inatt, så mormor och Melwin kom upp till jobbet imorse, eftersom mormor började jobba kl 8, sen hämtade vi Signe och Madde och åkte på kyrkis...

Ååååå på torsdag ska vi till falun och prata med en specialist läkare om hur vi ska lägga upp denna graviditet...Ååå vill att tiden ska gå fortare, vill snusa bebis nu. Alla tror att de är en flicka denna gång, Får hoppas på de...ååå skulle vilja köpa rosa klänningar. Fast vad som helst är välkommet bara h*n lever...
Melwin är ju bombsäker på att de är en flicka...hehe, får lita på honom:)

Nästa vecka kanske syster Malin kommer. Åååå  såå skoj. Melwin älskar sin moster, hon leker med honom varje vaken sekund som hon är här, jag duger inte alls när hon är här. Inte ens mormor duger och då är de illa...Hehe...
Men jag är såå glad att han älskar sin mosetr, synd bara att vi bor sååå långt från varandra, fast 15 är ju inte mycket egentligen, men man måste ha tid ox, blir bättre när jag får vara mammaledig:)

Varför göra sån skillnad? Känns väldigt tråkigt iaf!!! 

Fick ett samtal idag av underbara Fredrika som ville höra lite hur man skulle betee sig mot någon som har mist ett barn, och jag sa bara att hon kan absolut inte bry sig för mycket, för man vill ha så mycket ömhet man bara kan få...Absolut inte för lite för de sårar oerhört, tro mig. Framförallt av de närmaste så räknar man med att få så mycket hjälp som möjligt...och de var ju hennes kusin som hon ville hjälpa...Man drar åt sig all ömhet man bara kan när man gått igenom nåt sådant.
Jag säger som Stefan skrev till Carro, alla säger att man ska gå vidare och att de kommer att bli lättare ju längre tiden går men de gör de inte. De känns bara värre och värre ju mer tiden går och jag håller fullständigt med honom, de gör de.

Var till Borlänge i fredags med Jennie, de var de länge sen som jag hade sååå skoj kan jag lova, bara tok hela tiden...hehe. Vi fixade till naglarna och shoppade, men de blev ju mest till Melwin och William...Men de är väl så:)
På vägen hem så försvann oljan...Hahaha, kom mellan floda och Björbo och oljelampan började lysa. Vem kan komma och hjälpa oss i björbo en fredagskväll kl 21.00???? Jo då Grus Per kom väl och gav oss olja så vi tog oss hem, Störde honom i hans fredags myyyys...hehe. Tur att de finns hjälpsamma männsikor,:) fast de är fredag. Denna kväll gör jag gärna om igenom Jennie, fast vi kan gärna ha lite mera timmar på oss och shoppa, var lite stressigt...hehe
Jag och älsklingen ska passa på och shoppa när vi är i falun på torsda sa vi. Köpa lite leksaker till Melwin tills han fyller år. Han får ju nästan aldrig nå leksaker annars så han ska få måååånga paket nu när han fyller år:)

Gud vad jag stör mig på folk som ska läsa min blogg, som bara bara är nyfikna och avundsjuka...Usch....
Som egentligen inte byrr sig om vad jag gör på dagarna utan bara ska gnälla på vad jag skriver... Detta är MIN blogg och ingen annans.
Gud vad jag hatar folk som gör narr av andra, som tror att de mår så bra av de, fast de är de som mår sämst...Hur orkar ni....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ge gullungen lite kvällsmat...
Puss och kram alla

Måste skärpa mig!

Jaaaa verkligen. VAr ju ett tag sen jag skrev nu. Hade fullt upp hela förra veckan med jobb och denna vecka har jag varit ledig, men då har jag bara slappat. Plockade godis igår:)
Börjar 15.15 idag tills 15.15 imorgon... 24 timmars pass. MEn de är gött men är ju ledig ganska mycket då fast man jobbar heltid.:)

Ååååå, fick en av lönerna idag...Gött gött... Nu har jag och Johnny kommit överens om att vi ska göra på ett annat sätt med våra pengar och då kommer allt bli sååå mycket bättre:)

Idag ska jag och Melwin till kyrkis igen:) Får passa på när man är ledig.
Imorgon när jag slutar så ska jag och Jennie till Borlänge och fixa naglarna...Hihi. Vill göra mig lite fin nu när jag börjar bli tjock och känner mig allmänt klumpig...hehe. Ska passa på och shoppa oxå, guuuud vad jag har längtat efter att få shoppa:) Måste köpa massor med nya kläder till Melwin, han växer ju som tusan nu ju... Ska nog försöka hitta nåt nytt tills vi ska på dop på lördag. Melwin ska få vara hos farfar en sväng på fredags kväll, när jag åker till Borlänge, för Johnny jobbar då me...

Ska till Hällerfors på dop på lördag. De är lilla söööta Änglah som ska döpas:)

Melwin ska på kalas på söndags förmiddag hos Axel. han fyller 5 år.
Ska ha ljus och spa party hemma här på söndag me...Om de är nån som jag glömt bjuda och som vill komma så är ni varmt välkomna:) Man får göra hand eller fotbad och få prova på lite produkter:)
Kommer nog bli mycket folk, de var ett bra datum tror jag som de flesta kunde på:)

Idag när vi åker hem från kyrkis, så ska jag till färgaffären och hämta våra nya tapeter till tv-rummet...kommer att bli sååå najs:)
Bara vi har sålt våra fotöljer så ska vi köpa en ny soffa oxå:) Vet redan vilken vi ska ha...den kommer att matcha tapeterna som vi ska ha i hallen, kommer att bli sååå snyggt. Då är de bara en platt tv som saknas...sen är tv-rummet helt klart:)

Puss och kram på er alla...

2 Läder fotöljer säljes för 2500 för båda. De finns inbyggda fotstöd idem:) Hör av er om ni har intresse:)


Ny vecka!

Har nu varit ledig från mirr "vanliga" jobb i två veckor. Ska börja imorgon igen... MEn jag har ju jobbat på andra ställen:) Eva ringde och frågade om jag kunde ta ett extra pass hos en kille på onsdag så de ska jag göra, jobbar ju bara 50% hos brukaren...
Jag och MElwin har passat på och varit på kyrkis när jag har varit lite ledig, mysig toch vara där tycker ja. Kommer ju bli mer sen när bebisen kommer:)

I fredags var vi och beställde tapeter till Tv-rummet:) Super de kommer bli då...ska väl ta och dra ner de andra tapeterna nu i dagarna. Har hittat en tapet till hallen oxå...kommer att bli sååå bra. Ska beställa en panel med korgar på till hallen oxå. Sen har vi bara badrummen kvar...HAr ni hört de förut...hahahaha...

I lördags var jag på begravning på Tines mamma, JOBBIGT, men offrade mig för Tines skull, var ju hemma så... Vill ju gärna annars skippa begravningar, inge kul alls. Tines syster Linda sa att de var bra att jag var där för jag lyste upp när hon tittade på min mage...så de var väl bra att man bidrog till nåt bra:) De var ju därför man är där.
Efter de åkte vi till Eriksfors med mat åt grabbarna som arbetade på folkrace banan...

VAr till badet med William och Jennie igår, tråkigt bara att Melwin ska bråka så..tror att han är lite trotsig...Annars var de super trevligt, gör jag gärna om...

Var på meandi party igår oxå hos grannen. Köpte väl en tröja till MElwin, man kan väl inte hålla sig, de är ju sååå snygga de där kläderna. Jag har äntligen fått mina två klänningar som jag beställde hos Maggis...Så mysiga de var. Skönt och ha nu under vintern när magen blir större...Hehe...

Idag blir de nog lite baknin. Ska bara småkakor:) Johnny och MElwin fyller ju snart så jag vill ha hembakat då...:)

Nu ska vi käka lite gröt och smörgås.

Puss och kram alla  

Mina pojkar betyder allt.



Här är Melwin och pappa i början av kolmården. Vi har åkt safari, så nu ska vi bara  runt och se på mera djur:)

Förkyld...

Ja jag lyckades väl bli smittad jag me...Åååååå jag som trodde att jag skulle klara mig!
Men men...

Igår fyllde Leo ett år. Tänk vad fort de har gått. Usch de var en jobbig dag igår. Tänk att han skulle ha sprungit omkring här hemma och lekt med Melwin. Tårarna rinner när jag tänker på honom. Var ner till minneslunden och tände ett ljus för honom igår. Saknar dig min son.

Körde taxi igår...Blev 50 mil:) Runt i hela dalarna tror jag=)
De är sååå bra och jobba för. Får välja vilka dagar jag ska köra, inte alla som har de så bra heller:)

La mig tjugo över åtta igår, var helt slut...Men så är de väl när dagarna är i full fart hela tiden.
Vaknade vid sju av att min underbara son ville se på tv, så jag gick upp och började städa...:) STorstädat hela huset idag, jag och min kära sambo...När han väl kom upp=)
Madde kom på en morgon kaffe så vi fick ta lite paus...
Sen åkte jag och Melwin ner till kyrkis...Mycket barn där faktiskt...
Var bara hem sen och gjorde lunch, sen for familjen till badhuset, Rasmus och Selma var där idag me:) och Therese och Linnea. Vi ska ha bebis på samma dag...hoppas att de inte flyttas på UL för nån av oss så vi ska ha samtidigt:)

Tine var hit en sväng och drack en kopp te med mig, hon ville låna ett par skor till begravningen på fredag. Hon vill att jag me ska komma, så jag måste nog offra mig, jag är ju hemm aoch har inget att göra så jag går dit. Vill helst slippa begravningar, blir så påmind om Leo när jag är i kyrkan...men men får väl bita ihop...
Ska gå med Jimmy...

Ska på möte imorgon med jobbet...så Melwin får åka till dagis tidigare imorgon...
Johnny jobbar ju me..
Johnny är i Eriksfors nu och fixar med banan, han och Rolle...Han kommer nog snart igen.
Ska ta mig en glass nu och sätta mig i soffan, innan de blir sängen:)

Ska nog baka lite imorgon när jag kommer hem från Vansbro:)

Puss och kram

Otroligt...

Ja ni, vad ska man säga... *SUCK* bara tror ja...:) Sluta snacka om mig, fattar inte att de är såååå kul. Måste finnas nåt roligare att snacka om. Jag får ju reda på nästan allt som sägs me. Tycker inte att de är skoj!  Men de är nog kanske svårt att låta bli...Hahahahahaha. Kanske inte har nåt annat och göra...

Under veckan har jag haft lite varierande jobb:) I tisdags körde jag taxo, onsdags var jag ass hos en annan brukare än vad jag brukar och igår plockade jag godis. Fast innan de var jag och Melwin till kyrkis... Roligt och gå dit igen, Roligt sen när bebis kommer så man kan gå dit jämt:)

Melwin tjatar hela tiden om att han SKA ha en lillasyster, så vi får väl hålla tummarna på att de blir de då, men allt är välkommet:)
Har nu fått tid för UL....Ska bli sååå skoj. Helt otroligt vad många de är som sak bebis nu i mars...så jäkla skoj. Längtar så jag tror jag dör snart. De som hjälpte var nog att gå ner vikt...De var ju därför jag skulle gå ner i vikt oxå. Plus att jag mår ju bättre oxå när jag gör de. Men de var bara de som behövdes för att bli gravid. Jag skulle inte gå ner i vikt för att sen flytta från Johnny som vissa påstår... Jag vill väl bara må bra och vara fin för min familj... Känna mig bekväm framförallt,,,Men vikten får jag ta till våren. Tur att vi är så många som sak ha då så vi kan promenera tillsammans:)

Idag har vi haft besök av Malin och Axel, de kom halv nio imorse och stannade till halv tolv. Maddis kom en sväng då oxå:) Sen kom farmor och farfar och hälsade på en sväng.
Sen åkte vi till mormor och morfar och fick mat, och jag åkte till Tine och träffade henne en stund. Åååå de är så jobbigt för dig nu. Men jag finns här. Måste träffas snart igen. Kan alltså inte tänka mig in i din situation för jag skulle inte klara mig utan mamma. Hon är ju de bästa man har...Men vi får hjälpas åt. Du SKA klara detta. Kram på dig min vän.
Sen åkte jag , Johnny och Melwin till badet och träffade Herman och Helena, Anna, Selma och Rasmus där:)
Sen åkte vi vidare till Anna och egon, de hade ju fått jätte fint i lägenheten, kul att ni trivs.
På vägen hem åkte vi förbi Boväng och anna i skålbyn, då såg vi ett dött får på en granngård till dem. Så kan man väl inte ha de...Usch vad vidrigt...

Nu håller jag på med en ost och skink paj...Ska bli sååå gott.
Imorgon blir de marknad i Filipstad med mamma och Melwin..måste dit så¨klart. Förra året var jag dit och var höggravid, nu är jag bara lite gravid denna gång. Ska träffa syster Malin och Carro och Fabian. och syster Jessica, Max:) Får se om man stöter på Anna oxå=)
Sen åker vi vidare till Likenäs och kikar på folkrace. De är två dagars. Johnny ska köra imorgon och förhoppningsvis på söndag. Ska sova i min farmors hus:)

Hörs nästa vecka:)
Puss och kram

Ont i ryggen!

Ett tag sen jag skrev, men ska försöka bättra mig...looovar!:)
Kommer inte på nån bra rubrik, HM får fundera medans jag skriver:)

Jobbade ganska mycket förra veckan. Men har från och med denna vecka gått ner på 50% för den ena som jag gick för har nu kommit tillbaka helt. Men den andra kommer tebax den första eller sista okt...
Har ju fått bjudande om ett heltids jobb i järna men tackade nej på grund av en sak. De ville inte heller att jag skulle utsätta varken henne eller mig för de. Så jag får gott vänta. Får väl ta åt mig extra istället då. Men jag klarar mig nog på 50% ekonomiskt iaf men gött och få lite pengar över, ifall de blir en utlandsresa i höst:)
Skönt och vara hemma denna vecka när Johnny har semster:) Men ska köra lite taxi imorgon iaf. bara lokalt, *SKÖNT* Fats de ger ju inte så mycket pengar men...alltis nåt.

Nu till helgen som har varit. Vi har ju varit till Karlstad på folkracefestival. Sovit på vandrarhem mitt i stan i Karlstad, som vanligt:)
Fredagen började vi med på Bergvik...Shoppade kläder till mig, och en mössa och vantar åt Melwin, på P.o.p. ett par byxor åt mig där me:)
På kvällen var vi ut och käkade...kanske ska tala om vilka vi var:) de var jag, Johnny, Magnus, Maris och Lill-Albin på fredagen. Vi var på nån pastaresturang *MUMS* sen gick vi vidare till Arena så att de andra fik sig lite öl. Vi satt och kollade på folk, gud hur en del ser ut alltså. En super rolig kväll:)
Folkrace på lördagen. Johnny bev vändad i alla tre heaten i starten. I sista heaten rullade han tre varv. Bilen är ganska ihopknövlad:)
Jag åkte på kalas till syster på lördagen så jag såg ju inte rullen men de kanske var tur de., hon fyllde 20 den 27 aug.
Hon fick mycket fina paket.... Sen åkte jag vidare till Ikea och träffade moster och mina kusiner och shoppade lite så klart:) De firade 1 år och hade massor med erbjudanden.
På kvällen kom Madelene oxå, så vi var ut och käkade på score och sen bowlade vi. De var Madde som vann av oss tjejer och Johnny som vann av killarna.
Sen satte vi oss vid arena igen och kollade på folk. Ja just ja de var ju fler som var med denna kväll. Lillasyste Malin och Hans och Hans bror Urban och hans fru Carro. Skit coola människor. Carro hade sagt till Malin att vi var de skönaste och trevligaste människor hon hade träffat, så de var ju super kul:) Så hon och Malin skulle komma upp hit och hälsa på snart:) 
De kryllade av poliser i stan denna kväll.
Söndagen var de folkrace men Johnny körde inte. Niklas körde och vann c-finalen. Jag och Marie åkte ut till Bergvik igen och shoppade lite mer. Köpte en jacka och två skit snygga tröjor åt Melwin... Leksker tills han fyller år oxå, ska köpa massor tills han fyller år nu eftersom vi aldrig nästan köper nå leksaker honom annars, han vill ju aldrig ha nåt.
Glömde ju nästan bort att tala om en sak. Johnny fick bil igår och fick behålla sin...de ni. De var jag som fick bilen på mitt namn:) Hehe. Nu är vagnparken full igen... 

Ja just ja, mina svärföräldrar gifte sig i lördags i smyg, fast vi visste de, tror att alla barnen visste de iaf. Roligt för dem...De hade haft en trevlig fest. Melwin och plastmorfar var dit...Mormor jobbade och vi var ju i Karlstad.

Idag blir Melwins kusin Manfred 1 år. Gud vad tiden går fort alltså. Ska dit på kalas idag... SKa iväg se och köpa nåt fint till honom:)

Kan berätta här oxå då att Melwin och Leo ska få ett syskon. ÄNTLIGEN:) Den 12 mars är de beräknat...
Skoj när 5 av mina nära vänner oxå ska ha i början av mars...Roligt för barnen, eller ja framförallt för oss mammor:) hehe...

Puss och kram alla...

RSS 2.0