♥ Familjen &Vännerna ♥

Är de bästa jag har. Var till Västerås igår med underbara Helena. Faaan vad skoj vi hade, trevligaste dagen på väldigt länge. Var hem till Tallskog och Roger...sååå jävla fint hus de har köpt då... De var riktigt de... Åkte ner på stan och Jennie bjöd på Lunch på tailänsk resturang...suuuuper gott. Hanna var med oxå.
Gick runt i lite affärer, måste ju passa på. Jag förstår varför Nadja älskar att shoppa i Västerås. Alltså hittade ju massor. Hittade en par sååå jävla snygga stövlar på din sko...Köpte väl dem, ganska höga var de, nästan under knät...Skit snygga. Köpte två tröjor på veromoda, en tröja på gina tricot, ett par byxor år Melwin på fixoni. Hittade ett par så jävla snygga kolaanna jeans, ska nog skicka efter dem istället. Ångrade att jag inte köpte dem, kan ju ha dem nu under hela graviditeten plus efteråt sen... Baggy jeans. De var ju lite dyra så jag blev ju så snål, haha.
Sen åkte vi vidare till IKEA, var tvungna innan vi hade gjort slut på alla pengar på stan...hehe. Gick två vändor på ikea, köpte ett dubbeltäcke till sängen, sååå mysigt och skönt vi ar soit inatt:) Varmt har de varit men sååå mysigt och ligga under ett helt stort täcke:) Presenter till Madde, lakan, påslakan, presenter till Melwin till han fyller år:)
Kollade ut vad morfar Micki ska köpa till Melwin när han fyller år;)

Johnny håller på och fixar funktionärer till FR tävlingen i Vansbro på lördag, så känner ni er manade att hjälpa till så varsågod:)
Ska jobba mycket extra denna vecka...gött gött:) Ska ju köpa en ny sandlåda nästa vecka til Melwin, den andra har ju ruttnat, såg vi när vi skulle flytta den. å de är bara att köpa en ny. Ska även köpa en gungställning, när vi får nästa lönen:)

Undra om man kan få köpa nå älgkött av nån iår då... Är de nån som vill bli av med lite så vill vi köpa:)
Men de finns väl ingen antar ja.

Ska ta oss en promenad nu, sen ska jag til Madde på lite fika, ska börja med taket i tv-rummet idag:) hihi...Nice nice.

Johnny och Melwin var på folkrace igår i Munkfors. Johnny kom etta i B-final. Så klart så var mormor och morfar me, De är med överallt på folkrace. De gillar och kolla när Johnny kör;) Melwin ringde några ggr igår och talade om hur de gick för pappa.

Älskar mina pojkar...

Puss och kram

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0