Dagarna går och går!

Faaan vad dagarna går fort, fast man inte gör så mycket. Bra e ju de, för vi vill ha bebis utanför magen nu...Har kommit på 3 killnamn som jag skulle vilja ha, nåt av dem iaf:) Johnny har inte kommit på nåt än... Flicknamn är redan klart...Men de är hemliga allihop:)

Ååå, igår plockade vi ner granen, fy vad sorgligt, är ju så länge kvar tills nästa jul. Egentligen ska man ju inte plocka bort julen förän tjugande knut, men jag vill ställa upp lite på vinden, är sååå fullt här nere. Har julgardinerna, stjärnorna och stakarna framme ett tag till. Utebelysningen me så klart.
Ikväll ska vi på julgransplundring, skoj skoj. Bäst och Signe ska me oxå...
Ska snart ringa Helena och höra om vi ska åka till precent i nås och köpa våran efterlängtade hjärtlampa, som jag ska ha i hallen. Sen ska jag bara köpa ett väggstativ med korgar, sen har vi allt till hallen, så de är bara att börja, när vi får ork:)

Idag var de ju nästan sommar ute, bara 6 minus, men de blåser som faan. Kanske orkar ta oss en promenad idag, Johnny trodde han fått magsjuka natten till igår men, han behövde bara på toan en gång, mådde illa hela dagen, men sen inget mer. Knepigt... Jaja, skönt att de är lindrigt iaf:)
Vi som skulle ha varit till Stockholm igår på disney om ice, mamma skulle ha bjudit oss, men men, får åka på de nästa år. Då kan syster och Max följa med oxå:)

Imorgon blir de UL i Falun, ååå så vi längtar, Melwin får vara på dagis, så mormor och morfar hämtar honom där, sen åker de till Emma och Elin på julgransplundring:)

Nu blir de lite frukost...
Saknar våran lilla Leo...♥♥♥
Kram på er alla<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0