God Fortsättning alla vänner!

Nytt år med nya möjligheter..kommer att bli de bästa året någonsin...Hihi.

Ja, gårdagen var väldigt trevlig... Rolle, Natalie, Lisa-Marie och Isak var här. Vi käkade trerätters, underbart gott. Men vi orkar ju tyvärr inte med nå kex och ost, så de får jag och älsklingen götta oss med ikväll:)
De kom ingen farfar och sköt med Melwin detta nyår, men vi hade ju köpt egna iaf...Var ut till grannarna och sköt raketerna. De var Tony, Annica, barnen, Annicas far, Tonys mamma och Lasse. Ulrika, Ebaa, Fredrik, Henka, Jenny, Wille och Anton.
Första nyår på många år som alla varit nyktra...Johnny tyckte att han druckit för mycket öl under jul så han ville inte, Rolle hade jour på bärgaren, jag kan ju inte och Natalie tror jag inte dricker alls, men de var skönt att ingen var berusad, hade super trevligt iaf.
Innan vi skulle lägga oss, så gick Johnny ut med hundarna, så de skulle få nattkissa, då sprang väl Ester iväg, var rädd för alla smällare som small runt om oss, hittade henne ingenstans, tog bilen och åkte och leta, efter en stund ringer Bengt och Anita och talar om att de hittat henne. Vet inte vad jag skulle göra utan min lilla bebis.

Vaknade vid fem imorse av att Melwin kom till och och spydde på golvet, men vi trodde att de var för att han ätit så mycket gött under kvällen, men när vi satte oss till frukosten så hann han bara ta en sked fil sen spydde han i tallriken...
Jaha nu är magsjukan här! Han är för övrigt väldigt pigg för att ha magsjuka, leker och donar, så fort han äter nåt så spyr han förutom två piggelin som han fått i sig iaf. Stackars lilla Melwin, våran lilla prins.
Vi skulle ha varit till snöån och åkt lite pulka och bob idag med Isak och familjen, Signe och Madde skulle oxå ha varit me, men vi får se till helgen om vi är friska då...Mysigt och grilla lite korv och fika ute i kallan.

Ska jobba imorgon då...24 timmars pass, Johnny ska jobba me, så Melwin får nog åka med pappa till Borlänge imorgon med lastbilen, Skoj för han...

Åååå, saknar mamma och Hans, var hem dit idag och matade fiskarna och såg till så att de var varmt inne och de var mer än varmt, skönt de, nu står de inte på förän de kommer hem...De hade handlat lite till Melwin och Max:)

Ååå snart dax för UL:) Bara några dagar kvar.
Älskar mina pojkar så oerhört mycket...<3
Ska mysa lite med Melwin nu och se på folkrace från 2006, han vill inte se nya filmen från 2008.

Kram och god fortsättning på de nya året!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0